Selamlar... Çok küfür eden insanlar sizi rahatsız eder mi? Yoksa takılacağınız bir durum değil mi?

Çok aşırı küfür eden kişilerden rahatsız oluyorum, evet. Özellikle bir kadının yanında küfür ediliyorsa acayip rahatsız olurum, hatta uyarırım. Ancak arkadaş ortamında edilen küfürlere çok takılmam. Çünkü herkes ediyor yani maalesef. Ama tabi edilen küfür de önemli. Onun da bir sınırı var. Arkadaş ortamında bile edilmeyecek küfürler var. Öyle küfürlerden çok rahatsız olurum.
Ortamda kadın varsa ve küfür ediliyorsa rahatsız oluyorum. Ancak tamamen erkek ortamında rahatsız olmam. Tabi ki küfür edilen şeyler de önemli. Sınır vardır o sınır aşılmadığı sürece sorun değil benim için. Çünkü ben de küfür eden bir insanım yalan yok seviyorum. Ancak nelere küfür edilmez onu da çok iyi biliyorum. Ortamda kadın varsa küfür etmem. Küfürbaz haydo izleyerek büyüdük. Ve bazen bazılarının hiç küfür duymamış gibi olmasına da çok sinir olurum. Uzaylı görmüş köylü muamelesi yapanlar var. Hiyyy ne dediii ayıppp vaooww küfür etti. 😱
Duyar kasıyor onlar ya haha
Benim umrumda olmaz valla. Duyarsız olunan o kadar şey varken küfüre duyar kasanı ciddiye bile alamam. 🦁
Katılıyorum sana
Sen ediyor musun küfür? 😃
Yok etmiyorum :D Ama ıy ayıp demem yani
Kafi. 😃
:D
Çok aşırısı elbette rahatsız eder beni de..
Rica ederim
Evet kadını erkeği fark etmiyor aşırı itici vizyonsuz insanlar ve sınırlı olunca hadi anlarım ama kendilerini bu şekilde yetiştirmiş olanlara anlam veremiyorum
Cevap
30Cevap
Toplum içinde bağıra bağıra ediyorsa sinir olurum. Az kullanıyor ve hangi kişilerin yanında ne amaçla kullanıyor onunla ilgilenirim
Ben de küfür ederim ama küfür etmeye alışmış, her cümlenin sonuna mutlaka bir sinkaf yerleştiren birinden rahatsız olurum tabi..
sinkaf nedir
Erkeklik organıyla ilgili olan küfürlere deniyor.. Mahkemelerde kullanılır bu tabir genelde..
Anladım, teşekkürler
Yerli yersiz her durumda ve her ortamda küfür eden birinden aşırı rahatsız olurum.
Maganda gibi ne gerek var sürekli bel altı sözlere.
Küfreden kişinin kelime dağarcığı 😁, türkçeyi kullanma kabiliyeti 🤪 ve hayal gücüne göre değişken bir soru.
Sıradan küfre bir örnek
Mına go... mun şeyi 😂
Yaratıcı küfre örnek
Sana boğaz köprüsü üzerinde Bi güzellik yaparım hem Asya seyreder, hem Avrupa.
E şimdi gelse yaratıcı küfre şapka çıkartma
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Ben de biraz ağzı bozuk bir insanım aslında ama küfürün de dozunu ayarlayabiliyorum ve kiminle konuştuğum da önemli tabii. Her cümlenin sonuna bir küfür ekleyen insanlardan ben de haz etmiyorum
Oluyorum evet, onun ettiği küfürü dinlemek zorunda değilim.
Ya şimdi yalana gerek yok, arkadaşlar arasında küfür edilir, çoğu kişinin de böyle arkadaşları vardır ama abes kaçacak şekilde hoşlanmam.
Benden uzak olsunlar, ne küfürü severim ne de küfür kullanan kişileri.
asiriya kacmadigi surece ve bana etmedigi surece cok kafama takmam
Çok küfür edenlerden evet ama tadında kullananlardan rahatsız olmam
Çoook! Küfür eden kişiye karşı değişik bi' hâl alıyorum. Özellikle toplum içinde edilen küfürler 😡
Çok küfürbaz insanla yakınlık kurmam. Yanındaki insanın kalitesinide düşürüyor böyleleri.
Evet. Yerli yersiz durmadan küfür eden insanlar aşırı itici.
kendim seviyorum küfrü o yüzden rahatsız olmam ama çok abartılı küfürleri sevmiyoürum
çok Rahatsız oluyorum hele bazen keko kızlarda ediyo daha iğrenç oluyo
Rahatsız eder, karakterinde bir parça eksiklik olduğunu düşünürüm.
Hiç hoşlanmam küfürden. Mümkün mertebe uyarırım ancak bir daha ederse o kişi uzaklaşırım.
Arada ediliyosa sorun yok ama sürekli ediliyorsa rahatsız olurum
Fazla değil ülkede bazı kesim küfürsüz anlatilmiyor
ben de kufur etmeyi severim ama tabi yerine gore ya
Hiç sevmem ortamdan acilen ayrılırım hayatımda boş yere hiç sövemdim sövenede çok karşıyım saygısızlık küfür öyle düşünüyorum
Şimdi bana veya bir baskasin olsun benik yanımda küfür ediyorsa zaten konuşmam
Ama benim yanımda değilse ben hiç kültürünü. duymadim ise o zaman zaten bir şey diyemem
Küfürbaz insan sevmem
Cinsiyeti farketmeksizin evet olurum , karşı cinste çok daha bi itici bulurum.
Çokk bunu havalı zanneden ahmaklara acıyorum.
Katılıyorum sana...
ana bacı karıştıranlar ve her kelimesi küfür olanlarsa evet rahatsız olurum
Arada bi sözü tamamlamak için kullanırım ama yerinden fazla aşırıya kaçmadan
Yani bazen sinirine yenik düşüp edebilir ama yerine ve zamanına göre dikkat etmesi lazım. Sürekli insan içinde küfür edip durursa s*ktir çekerim 😄
Küfür hiç sevmem edeni de sevmem 🙄
Fazlasıyla rahatsız eder
Çok küfür eden insan hiç sevmem
Bana edilmediği sürece sorun yok.
aradaki samimiyete göre değişir
Kufurbazligi surekli ise, evet.
Küfür etmeyi sevmem. Küfür edeni de sevmem.
Abartilmadigi surece sorun yok
Rahatsız olurum evet.
Genekde takmam tabi yerine göre ediyorsa
Evet ya sen
Olurum evet.
Alkol ve sigara da kullanmam
Yani?
Sen kullanıyor musun
Rahatsızlık duyarım.. Yanımda barındırmam..
Evet. Özellikle küfürbaz kızlar çok itici geliyor.
Küfür yakışmaz.
Evet oldukça
Umrumda bile değil
Evet
Olurum
Evet çok rahatsız olurum
evet
Evet rahatsız olurum
Olurum
Rahatsız eder
Evet ya oluyorum
Tabiki sevmiyorum hele de sana. Hic yakistirmam.
Sen o musun?
Dün ki etiket sorusundaki
Bekledigin kisiyi söylesene bana, ilk harfini falan
N ile mi başlıyor kullanıcı adın?
Kıskandim..
Neyi?
Beni tanimiyorsun, sohbetimiz yok ama haftalardir seni izliyorum.
Siteden N isimiylr birisinin aklinda yer etmesini kiskandim, dun ki de bendim, evet.
Ha anladım ben başkasıyla karıştırdım seni, pardon
Yerine bağlı.
Evet oluyorum
Hayır ben de ederim.
Sevmem
Olmuyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?