Sizce başarırmıyım? Hep bitikken en iyii işleri yaptım kendime ve aklıma hiç güvenmiyorum ama her şeyi atlattım. Sizce hayatımı kurtarabilir miyim? Kurtaramazsam inthr etmeyi düşünüyorum kısa bir süre kaldı zaten her şeyin belli olmasına. Sefil gibi yaşadım ezilip değer görmeyip dinlenip anlanmayıp hor görülüp kullanılıp hatta görülmeyen silik biri olup rezil olan biri oldum haksızlık üstüne haksızlıklar felan işte. Ama artık hayatım baslasın istiyorum başlamazsa da benim alıskın olmam ve istediğimin olmaması beni inthara sürüklicek. var mı çok fakir çirkin felan olup karakterinin zayıflıgı yüzünden de çok hastalık vs çeken ya da toplumdan dişlanıp hayatı bile yaşayamayan. Tüm bunlar kız olmama rağmen yaşadım evet. ben gibi olup sonradan hayatı kurtulan var mı benim için son 7 ay kaldı hayatımın belirlenmesine. 20 yasındayım seneye hayatım başlar inşallah.
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ben senin erkek versiyonunum yks benim de hayatımı belirleyecek istersen özelden yaz dertleşelik intihar bir çözüm değil.
Seninle konuşup dertleşmek çok istiyorum resmen beni anlatmışsın mesajını bekliyorum
Yks cidden belirleniyor ben de öyle sanıyodum da ben 12 desen kadar hayatta ve bilinçli değildim 😀😀 yani insan ne kadar erken farkınds olursa okadar zor geliyor hayat. Benim de yksye kadarki mallgım dünyadan haberi olmayışım şuanda üzerime okadar yıkıldı ki üniyi bitirememek şuanda benm için çok büyğk bi sorun. Her neyse lisede hocalar sıkıyodu mecbur kalıyodun çalışmaya ama şu an öyle mi kpss var felan kendi kendinesin öyle garip ve dersler üstüne üstüne geliyor kaç yıl oldu bitsin artık okul diyosun öyle bişey ki üni sona gelsen o bıkmadan dolayı onca emeği çöp edip okumuyorum ben ya dersin çünkü ben 0 stressiz bi hayat isterken hayat üstüme geliyor her şey çok zor. üniversitede de zorlaşıyo daha. S sorunum sadece dersler olmaktan çıkıyo yeni bir sorun olan sosyallik ortaya çıktı. Çünkü okul hayatımda hep okula gitmek gelmek kolay kimseyle konusmadım ama her şey üzerime yıkıldı işte dediğim gibi.
maalesef benim de hiç arkadasım yok sosyallik 0
Biraz da çirkinim diye galiba:( özgüven eksikliğim var)
Güzellik geçici şeyler. Kalp güzelliği önemli olan. Sıkma canını. Ben inançlı biriyim ve Allahın her sıkıntıdan sonra bir ferahlık vereceğine inanırım.
Icinde umut varsa başarırsın, umuduna sarıl
Başarsam bile iş başvurusunu geçemem ben bu hayatta benm yapabilceğim Max şey mezun olmak. Konusmayı insan yüzinr bakmayı bilmiyorum gözümde bi sorun olduğu için hayatı kendime zindan ettim. Param olursa ancak tedavi ettirebilir ve hayata atılabilirdim. Ama pek mümkün görünmüyor. Ama en azından mezun olup ailemi susturabilirm diye düşünüyorum. Mezun belgem varken gelecek hayat ne getirir bilemiyorum şu an en zor şey mezun olmak. B3lki ilerde konusmayı felan öğrenirim de işe alırlar yoksa bu belgeyle hiçbir şey olacağım yok benim. Mesela istatistik gibi bi engel var önümde geçmekten başka çarem yok. Ne biliyim zor geliyor ya her şey yaz stajı bile yapamıyorum benm tyt başvurumu bile sınıftan biri yapmıştı ben hiçbir bk bilmeyen biriyim. Hayatım başlamadı çünkü hayatımı okula adadım fakirlikten ve Çekingenlik ten ve yalnızlıktsn bişi yaşayamadım son yıllards yaşıyım dedim saflgıımı kullandılar kötğ kalıcı hastalıklar kaptm ama hayatım kurtulursa onlar da hallolur allahın izniyle. Yoksa diğer türlü hem doğuştan gelen sorunlar hem karakterim yüzünden hem de insanların acımasızlıgı yüzünden yaşama tutunamam diye düşünüyorum. TTek çarem mesleğimin olması.
Kalıcı hastalıklar derken anlayamadım
Ne okuyorsun
Hayatı kazansam bile çözüm olmayabilir dediğim gibi hastalık kaptırdılar ben safken bikaç erkekle insanlarla ya da bişiler yaşıyım bari dedikten sonra. Neyse Allahn izniyle hyatımı kazanırsam belki çk zor görünen şeyler bile çözülür hem sağlıklı hem güzel hem sosyal bir kız olabilirm :) belki de mezun olup evlenirsem eşim yardımcı olur ama önimde bir engel var bakire değilim muhafazakar bir ailenin kızıyım ama :((( işte bir gelecek oluşturmaya çalişiyorm ama olmuyor. Bakalım ne olacak. Evlenemem bile bu yüzden belki de ama artık yardım almak en büyük isteğim. Düşüncem mezun olsam evlensem ondan sonra gelişip iş bulabilirim belki düşüncesi yönünde ama o da olamıyor ki. Ve çalışmaya girip para kazanmadan da gözümü yaptıramam. Çok zor illaki insanlarla muhattap olmak zorundayım. Hayat zor geliyor. Ama umarım yeniden doğarım
O kadar büyük gördüğün sorunların küçük bir kıvılcımla son bulur, o da sana iyi gelen bir ışık, bu bir kişi de olabilir , bir is de olabilir, okulun da olabilir , o ışığı bulma umudunu kaybetme
Bak seni çok iyi anlıyorum bakire olmaman bir sorun değil her insan hata yapar. Ben seni yakından tanımak istiyorum çok ciddiyim. İstersen konuşalım. Tam kafama göre birini buldum. Ama tabiki sen de istersen. Her konuda konuşup anlaşabiliriz. Kötü bir niyetim asla yok yanlış anlama.
Bana tkppp atarmisjn
2 yıllık sağlik okuyorum ya hastalık dediğim de cnsl hastalıklar gerçi saldım her şeyi tedayi felan salmak mutlu ediyo beni umarım bi gün birden her şey
Düzelir ve saldıgım şeylerin ve gördüğüm zararöarın peşine düşerim onları düzeltmek için. Ve kusursuz olur hayat. Yoruldum çünkü hiçte olmak mutlu ediyor. Onun dışında bakalım ne olcak. Aslında çok fa çirkin değilm sadece gözümü kompleks haline getirdim hayatta. Karakterim fakirlik falan olsun her şey beni toplumdan uzak yaptı yetiştiren annem de asosyal olduğu için mecbur böyle biri oldum. Güzelim aslında ama bilmiyorum. Sosyal medya kullanmıyorm güzel olduğumu da sonradan fark ettim çünkü. Görseniz çok fazla ilgilenen erkek var ama kimseyi istemiyorum. Gözümü kompleks yaptım ve bu kompleks gözüm iyileşmeden geçmiyor. Ben de bilmiyorum bu yüzden ne olacak en sosyal halşmdeyim en güzel halindeyim istesem erkekler de para veriyor felan fakat artık kimseyle konuşmuyorum görüşmüyor m hayatımı kurtarmaya çalışıyorum son aylarım olduğnu düşündüğm için
@steelwings tamam olur teşekkür ederim
Tamamdır
Ne okuyorsun
Söyleyemem burada çok fazla kişiye anlattım geçmişte hikayemi, anımsayan yüzlerce kişi çıkar. Sen söyleyebilirsin ama