Hayatı dipte yaşıyorum bitik olduğumu her gün kendime hatırlatıyorum bu en büyük motivem oluyo çünkü ya hep ya hiç diyen biriyim?

Sizce başarırmıyım? Hep bitikken en iyii işleri yaptım kendime ve aklıma hiç güvenmiyorum ama her şeyi atlattım. Sizce hayatımı kurtarabilir miyim? Kurtaramazsam inthr etmeyi düşünüyorum kısa bir süre kaldı zaten her şeyin belli olmasına. Sefil gibi yaşadım ezilip değer görmeyip dinlenip anlanmayıp hor görülüp kullanılıp hatta görülmeyen silik biri olup rezil olan biri oldum haksızlık üstüne haksızlıklar felan işte. Ama artık hayatım baslasın istiyorum başlamazsa da benim alıskın olmam ve istediğimin olmaması beni inthara sürüklicek. var mı çok fakir çirkin felan olup karakterinin zayıflıgı yüzünden de çok hastalık vs çeken ya da toplumdan dişlanıp hayatı bile yaşayamayan. Tüm bunlar kız olmama rağmen yaşadım evet. ben gibi olup sonradan hayatı kurtulan var mı benim için son 7 ay kaldı hayatımın belirlenmesine. 20 yasındayım seneye hayatım başlar inşallah.

Hayatı dipte yaşıyorum bitik olduğumu her gün kendime hatırlatıyorum bu en büyük motivem oluyo çünkü ya hep ya hiç diyen biriyim?