#selamgençlik 🍀🖤🗝️ #Aşkİlişkileri #Çoğunlukla erkekler evlilik öncesi kendilerini ideal tanıtıp evlendikleri kadının kimseye ispat edemeyeceği sinsilikte psikolojik ve sosyal şiddet uygulayabiliyorlar. Bu şiddet türü yüksek oranda eğitim ve kariyer düzeyi yüksek kadınların yaşamakta olduğu şiddet türüdür. Baştan bu tarz erkekleri nasıl tespit edersiniz ve evet değil hayır dersiniz 🤔? #tubasueda 🍀🖤🗝️
Güncellemeler
+1 yıl
#🖤🗝️
Karakterini, düşüncelerini insanlara ideal tanıtıp, evlendiği insana psikolojik şiddet uygulayan insanlar nasıl tespit edilir🤔?
Kişilik & Karakter konusunda 21,7b cevap paylaştı.
Çok zor onu tespit etmesi. Aynı evi paylaşmadan neyin ne olduğunu çözemezsin. Evlenmeden önce sana ne yapıyorsa iki misliyle karşılaşacaksın orası kesin. Yani mesela kıskanıyor muydu, bu daha şiddetli olacaktır, şiddet gösteriyor muydu el kol hareketi vs bu daha da önüne geçilemeyecek bir problem olacaktır..
Anlamak zor olsa bile bence insan bir yerde bir noktada az da olsa belli eder sinsiliğini.. Allah görebilecek fark edebilecek anlayış veriyor zaten.. de işte biz görsek bile aşık olduğumuz insana bunu konduramadigimizdan kabul etmeyip görmemeyi seçiyoruz. Çoğu zaman bu hep böyle olur. Gözüme perde inmişti görememisim nasil bir insan olduğunu.. cümlesi burdan gelir..
Öyle birisini anlamak çok kolaydır aslında eğer bir şey söylediğinde çabuk sinirleniyor ise bu öyle olduğunu gösterir
Ama normal bir şekilde hitap ile anlıyorsa öyle biri değildir, bende karakterli ve düşüncelerimi insanlara ideal tanıtırım ve tanıdığım insanlar da benim ne olduğumu nasıl biri olduğumu çok iyi bilir ve ben asla evlendiğim zaman değişmem
İnsanları değerlendirirken boyundan, posundan, zenginliğinden başlamayı bırakarak bize karşı davranışlarının ötesinde gerek aile gerekse sosyal çevrelerindeki tutum ve davranışlarına da bakmak gerek.
Kişinin konuştukları ile tüm etrafını yaşam tarzını geçmişi sorgulana bilir bu durumda iyi tanımak ve beraber aktivelerin manevi iceriğine dikkat etmek gerek
Kişilik & Karakter konusunda 15,6b cevap paylaştı.
Bu tip insanlar kendini bir şekilde ele verir.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Sen niye bakmadin mesajima
0
0 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Karakterini, düşüncelerini insanlara ideal tanıtıp, evlendiği insana psikolojik şiddet uygulayan insanlar nasıl tespit edilir🤔?