Psikolojik şiddet uygulayan sevgili neden arkasını dönüp gitmek varken istemediğini söylediği sevgiliye psikolojik şiddet uygulamaya devam eder? Sevmiyorum, istemiyorum deyip her yerden engelleyip geçmek varken. Ondan vazgeçemeyen onu sevene türlü hakaretler ve saçma sapan iftiralar atarak ne elde ediyor? Sevenin suçu vazgeçememek mıdır?
Sanırım kendilerini seven kişiyi terk etmek istemiyorlar. Buna cesaretleri yok. Hem sevmiyor ve istemiyor gibi görünüyor hem de beni seven biri sonuçta elimin altında dursun diye düşünüyorlar
Kendinin içindeki eziklik duygusunu egosunu tatmin ederek bastırmak istediğidir. Ve evet sevenin tek suçuda vazgeçmemektir. Eğer karşısından çok kendini sevmiş olsaydı buna asla izin vermezdi.
bunu yapıyorsa eğer kendisini vazgeçilmez sanan bir halt sanan insan görünümlü insancık o zaman ona en büyük ders hayatından çıkarmak olur bence diye düşünmekteyim
Şeref yoksunu olan insanların sürekli yapmayı tercih ettiği şeyler... Sevdiğini zanneden, hatta sevdiği için bunları yaptığını düşünen psikolojik sorunlu insanlardır.
Bu o klişinin saplantılı olduğunu gösterir. Eski sevgiliye hala ulaşabiliyor ise eski sevgilininde bu durumda o kişinin tüm geliş kapılarını kapaması lazımdır.
Psikolojik baski uygulayan kadar karsi tarafinda pek saglikli oldugu soylenemez. Sevmek demek herseyi sineye çekmek demek değil hic kimse bunu kendine yapmamali
Müthiş bir psikolojik sıkıntı yaratır bunlar tecrübeyle sabit. Sürekli kendini sorgularsın acaba haklı mı gerçekten ben böyle miyim dediği kadar rahatsız edici miyim onu benden başka kimse sevmez evresinde battıkça bakarsınız kaçın bu tiplerden