Kişilik & Karakter İnsanın içindeki Şiddet Sevgisizlikten mi Çıkar? Intcikadn Takip Et Yoda Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sizce nedir? Güncellemeler+1 yıl şiddet eğilimi olan insanlar genelde sevgisiz ortamda büyüdüğü için mi çıkıyor İnsanın içindeki Şiddet Sevgisizlikten mi Çıkar? Cevapla Nedir Soruları Sevgi Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. Hayır kötü biri olduğu ve cahil olduğu için çıkar 0 0 Yorumla
anastasiapetrovna Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Hayir yaa. Tamamen vicdanla alakali. Sevgisiz buyumeyen mi var 0 1 Yorumla Intcikadn +1 yıl Vardır bence ailesinden sevgi görmeyen çok insan vardır Yorumla
zevk-i-alemmmmm Takip Et Master Yaş: 44 , eic 100% +1 yıl Evetİlgi sevgi ve cinsellik eksikliği tahammülsüzlük yapar 0 0 Yorumla
Dumtakatak Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 96% +1 yıl Ben soruyu anlayamadım tam? 0 3 Yorumla Intcikadn +1 yıl şiddet eğilimi olan insanlar genelde sevgisiz ortamda büyüdüğü için mi çıkıyor Yorumla Intcikadn +1 yıl Instagram da böyle soru görmüştüm de bende yazıyım dedim sjsjjs Yorumla Dumtakatak +1 yıl Bence tamamen karakter meselesi ya. Türkiye de yaşıyoruz hangi çocuk çok sevgi dolu bir ailede yaşıyor ki Yorumla
Pipetpipet Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Tamamen ondan 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Hayır kötü biri olduğu ve cahil olduğu için çıkar
Hayir yaa. Tamamen vicdanla alakali. Sevgisiz buyumeyen mi var
Vardır bence ailesinden sevgi görmeyen çok insan vardır
Evet
İlgi sevgi ve cinsellik eksikliği tahammülsüzlük yapar
Ben soruyu anlayamadım tam?
şiddet eğilimi olan insanlar genelde sevgisiz ortamda büyüdüğü için mi çıkıyor
Instagram da böyle soru görmüştüm de bende yazıyım dedim sjsjjs
Bence tamamen karakter meselesi ya. Türkiye de yaşıyoruz hangi çocuk çok sevgi dolu bir ailede yaşıyor ki
Hayır
Tamamen ondan
Hayır sevgiden