Kişilik & Karakter Edepsizleşince hayatı öğrenmiş oluyor muyuz? CehltRezltCadıları Takip Et Xper 4 Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bence evet Güncellemeler+1 yıl Herkes kötüdür. İyiyim diyenler samimiyetsizdir. Edepsizleşince hayatı öğrenmiş oluyor muyuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. Olmuyoruz 0 0 Yorumla
_ѵɑӀҽղԵíղ0_ Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı. Alakasız. Edepsizlik bir nevi o an ki kurtulma biçimi bazı şeylerden. 0 3 Yorumla CehltRezltCadıları +1 yıl Ama ben hiç rahatlayamiyorum _ѵɑӀҽղԵíղ0_ +1 yıl Sadece psikolojik bir durum bu. Herkesin rahatlamak için ruhsal olarak farklı yolları oluyor. Çoğu kişinin de böyle. CehltRezltCadıları +1 yıl Anladım knk
Asknedencanyakar_ Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7b cevap paylaştı. Evet hayatım gerçek yüzünü görmüş oluyorsunuz 1 2 Yorumla CehltRezltCadıları +1 yıl Aferin Yorumla Asknedencanyakar_ +1 yıl Sağol Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,2b cevap paylaştı. nasıl edepsizleşince mesela 0 10 Yorumla CehltRezltCadıları +1 yıl Mesela ananın * koyunca Yorumla TipSizAdam06 +1 yıl hı sövüncemi :) Yorumla CehltRezltCadıları +1 yıl Anla abi Yorumla TipSizAdam06 +1 yıl :))) rahatladıysan devam:)) Yorumla CehltRezltCadıları +1 yıl Herkesi olmayan şeyimle *. İşte Yorumla TipSizAdam06 +1 yıl :)))) seni kim gerdi sabah savbah böyle:)) Yorumla CehltRezltCadıları +1 yıl Tepem attı birine gelmiyecem bu siteye artık Yorumla TipSizAdam06 +1 yıl :))) sövelim kim o :) Yorumla CehltRezltCadıları +1 yıl #Jagras Yorumla TipSizAdam06 +1 yıl naptıysa artık:) Yorumla
emreJ Takip Et Master Yaş: 32 , eic 32% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. Kesinlikle 1 0 Yorumla
psikologhenry Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl alaksı yok 0 4 Yorumla CehltRezltCadıları +1 yıl Alakası popon saklı bilmez misin Yorumla psikologhenry +1 yıl ne poposu Yorumla CehltRezltCadıları +1 yıl Fazla içmişim pardon Yorumla psikologhenry +1 yıl belli Yorumla
Jagras Takip Et Master Yaş: 44 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Bi dene bakayım :D 0 6 Yorumla CehltRezltCadıları +1 yıl Ağzına sıçayım Nasıl? Yorumla Jagras +1 yıl Yok, hakaretten dava açacağım ekran görüntüsü ile, mahkemede deneriz yapabiliyor musun diye. Şimdi müsaadenle, avukatıma ekran görüntüsünü yolluyorum :) Siz olmasanız sigara param nereden çıkacak :D Yorumla CehltRezltCadıları +1 yıl Sen bir canısı ondan leş gibi kokarsin Yorumla Jagras +1 yıl Devam et bu şekilde :) Yorumla CehltRezltCadıları +1 yıl Anını hadi ordan Yorumla CehltRezltCadıları +1 yıl Belim ağrıdı * Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı. Asla 0 0 Yorumla
TayyarRA Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,8b cevap paylaştı. Hayır 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Olmuyoruz
Alakasız. Edepsizlik bir nevi o an ki kurtulma biçimi bazı şeylerden.
Ama ben hiç rahatlayamiyorum
Sadece psikolojik bir durum bu. Herkesin rahatlamak için ruhsal olarak farklı yolları oluyor. Çoğu kişinin de böyle.
Anladım knk
Evet hayatım gerçek yüzünü görmüş oluyorsunuz
Aferin
Sağol
nasıl edepsizleşince mesela
Mesela ananın * koyunca
hı sövüncemi :)
Anla abi
:))) rahatladıysan devam:))
Herkesi olmayan şeyimle *. İşte
:)))) seni kim gerdi sabah savbah böyle:))
Tepem attı birine gelmiyecem bu siteye artık
:))) sövelim kim o :)
#Jagras
naptıysa artık:)
Hayır edep ahlak önemli bence
Aynen öyle
Evet
Kesinlikle
alaksı yok
Alakası popon saklı bilmez misin
ne poposu
Fazla içmişim pardon
belli
Bi dene bakayım :D
Ağzına sıçayım Nasıl?
Yok, hakaretten dava açacağım ekran görüntüsü ile, mahkemede deneriz yapabiliyor musun diye. Şimdi müsaadenle, avukatıma ekran görüntüsünü yolluyorum :) Siz olmasanız sigara param nereden çıkacak :D
Sen bir canısı ondan leş gibi kokarsin
Devam et bu şekilde :)
Anını hadi ordan
Belim ağrıdı *
Hayır.
Asla
Hayır