Güncellemeler
+1 yıl
bu arada bir kaç haftada bir bir iki arkadaşımla buluşurum onlar bize ben de bazen onlara giderim onlarlayken çok eğlenirm eve gelince onlarlayken yaptığım şeyleri tekrar ölçüp biçerim keşke böyle saçma sapan çocuk gibi hareketler etmeseydim canım gibi göstermeseydim derim kendi kendime ya da birbirimize kötü örnek oluyoruz keşke biraz araya mesafe girse diyorum ya da bazen hiç görüşmek bile istemiyorum bıkıyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bendede var yani bir şey yapmam gerekiyor gibi hissediyorum ancak hiç bir şey de yapmak istemiyorum. Buna çözüm bulanlar var mı?
yapmam gereken çok şey var ama yapamıyorum nerden başlasam ne yapsam bilmiyorum
Ben geçen gün biraz hareketleniyim etkinlik yapayım dedim. O kadar isteksizdim ki hemen bıraktım. Ki zaten ardından başım ağrıdı
aynen öyle ben de yarım bırakıyorum umarım siz de iyi olursunuz
Depresyona girmişsin üzerindeki ölü toprağını atman lazım.
depresyon böyle mi oluyor nasıl atılacak o toprak
Öyle olur. Hayata tutunmak gerek bu durumlarda. Sosyalleşmek çok önemli.
Teşekkür ederim sağolun her seferinde kendimi kaldırmaya çalışıyorum zaten
Rica ederim. Gününü sevdiklerinle geçirmeye çalış.
🥰
@rmerver iyi geceler, sitede yeniyimde bir soru sordum kaldırıldı. İlk seni görüp yazdım ama mesaj atamadım xper mi ne yetmiyormuş. Rica etsem mesaj atar mısın çok kısa bişey soracağımda.
Depresyondasin herhalde
buna nerden vardınız
O dönemden geçtim ordan.
nasıl çıktınız
Hani bilirsin hiç bir şey yapasin yok keyfin yok beslenmemi düzelttim daha sağlıklı sebze falan tükettim yememe icmeme dikkat ettim , sabahları önce markete gitmeye baslsdim sonra arkadaşlarla buluşmaya sonra yerimde durmamaya evde durdukça o psikoji daha kötü oluyor
evet benimde beslenme alışkanlığım çok kötü düzensiz sadece bir öğün geç yemek yemek falan. neyse biz de bir şekilde atlatacağız yapacak bir şey yok.
Geçmiş olsun
Piskolojin bozulmuş
nasıl yani? yukardakiler depresyon dedi siz psikolojiin diyorsunz
İkisi birbirini tetikler
ama ben psikolojimin bozulduğunu düşünmüyorum sadece sıkıntı içinde olduğumu hissediyorum böyle biraz bunalım gibi ne bileyim nasıl olcak peki