Son bir kaç aydır çöküşte gibiyim evdeyim ve canım hiç bir şey yapmak istemiyor sanki halim kalmamış gibi?

inanın günlük görevlerimi strandart işlerimi bile asla yapmak istemiyorum yatmak uyumak telefonla uğraşmak istiyorum çok üşeniyorum hele mutfaktan nefret ettim bi an da her şeyi kestim iş güç yapasım bile yok elimi mutfakta bulaşıklara sürmek yemek yapmak istemiyorum yorgun hissediyorum kendimi sadece haftada bir çizim kursum var oraya gidiyorum bazen orayı bile bırakmak istemiyorum bir an gidesim gelmiyor ama kendimi zorluyorum biraz oyalanmak insan içine çıkabilmek adına hem de seviyorum güzel de oluyor ama çok tuhaf gerçekten zaten hep bi düşünce içindeyim neden böyle oluyor ya da size de oldu mu ve nasıl düzenli hale getirdiniz ne olur bir akıl verin kendimi kötüyüm diye de bunalıma sokmak istemiyorum ama gerçekten iyi de değilim 24 yaşında genç bi kızım yani napıcam ben?

Güncellemeler
+1 yıl
bu arada bir kaç haftada bir bir iki arkadaşımla buluşurum onlar bize ben de bazen onlara giderim onlarlayken çok eğlenirm eve gelince onlarlayken yaptığım şeyleri tekrar ölçüp biçerim keşke böyle saçma sapan çocuk gibi hareketler etmeseydim canım gibi göstermeseydim derim kendi kendime ya da birbirimize kötü örnek oluyoruz keşke biraz araya mesafe girse diyorum ya da bazen hiç görüşmek bile istemiyorum bıkıyorum
Son bir kaç aydır çöküşte gibiyim evdeyim ve canım hiç bir şey yapmak istemiyor sanki halim kalmamış gibi?