Kişilik & Karakter Yanlışlıkla akıl hastanesine kapatılsanız hasta olmadığınızı nasıl ispatlarsınız? VolrathTheFallen Takip Et Guru Yaş: 126 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor olm aslında gayet keyıflı mekan bır 6 ay delı taklıdı yapar sonra normale donup ıyılestım derım Yanlışlıkla akıl hastanesine kapatılsanız hasta olmadığınızı nasıl ispatlarsınız? Cevapla Hasta Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı. anlarlar yakında olmadığımı 0 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 10,6b cevap paylaştı. Hareketlerime bakınca anlarlar normal olduğumu 0 0 Yorumla
_Petunya_ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Ispalamam ki onlara akıl uydururum eğlencenin dibine vururum 😻😃 0 0 Yorumla
İrrae Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Bunun hakkında bir deney vardı, ispatlayamazsınız. Kim inanır ki 0 0 Yorumla
bateristartist Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl baş hekimi görmek istiyorum ve sınava tabi olmak istiyorum derim 0 0 Yorumla
Restters Takip Et Xper 6 Yaş: 48 +1 yıl Çok zorlamam ortama uyar akar giderim dışarısı akıllı adam için uygun değil zaten. 0 0 Yorumla
tırttırtıl Takip Et Xper 6 Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl ispatlamam ilaç vere vere delirtsinler beni 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
anlarlar yakında olmadığımı
Hareketlerime bakınca anlarlar normal olduğumu
Ispalamam ki onlara akıl uydururum eğlencenin dibine vururum 😻😃
Bunun hakkında bir deney vardı, ispatlayamazsınız. Kim inanır ki
baş hekimi görmek istiyorum ve sınava tabi olmak istiyorum derim
Çok zorlamam ortama uyar akar giderim dışarısı akıllı adam için uygun değil zaten.
Biraz orada takılayım ne olacak yani 😆
ispatlamam ilaç vere vere delirtsinler beni
Normal davranırım
İspatlamam
İspatlayamam