Ör ; Sana, çıkmak için deli olmadığımı söylememin fayda etmeyeceğini bilecek kadar akıllıyım.
İlginç cevaplar bekliyorum 😛
İlginç cevaplar bekliyorum 😛
Deliler hastanesinde kapasite fazlası dolduğundan duruma çözüm için içlerinden biraz olsun aklı olanları bırakalım diye karr çıkmış /tüm delileri bir masanın çevresine toplayıp masa üstüne bir tabak dolusu zeytin ile böcek koymuşlar yiyin bakalım diyince tüm deliler böcekleri yemiye başlamışlar //hastane hekimi çıldırmış hiçmi aklı olan yok burada niye önce böcekleri yediniz // delilerin cevabı ise biz önce kaçanları yedik //
aslında buradada bu tür çıkmazı olmıyan soruları sorabilen kişilerin asıl kendilerini belli etmiyen ruh hastaları olduğunu düşünüyorum
Çıkarmasınlar beni.. Deli deliliğini gösteriyor en azından. Dışarıdaki yalan kişilikleri göreceğime orada en azından akıllı delilerle takılırım.
filozofluğumu konuştururdum, çevremin dediğine göre aşırı zeki bir konuşmam varmış ama ben inanmadım belki olur da bir gün kapatılırsam cidden bunu denemeyi düşünüyorum
nasip olursa bir gün umarım ;D
Niye cikiyim canım ekmek elden su gölden yaşar giderim. Dert yok tasa yok. Ohh mis gibi hayat... 😅😅
Cevap
6Cevap
yok hic cikmak icin dil dökmem, girer yatar biraz kafami dinlerim, sanki disardakiler cokmu akilli :)
Üç beş gün orda takilirim sonra zaten çıkarırlar benim gibi bir deliyle ugrasacaklarini sanmıyorum 😂😂😂😂
Niye çıkayım mı ki?, deli miyim ben :D
İçeriden neden çıkmak isteyeyim ki mis gibi
Atsalar keşke, dışarıdakiler asıl deli :)
Canim bir hava alip gelcem😁
doktor bayansa çok kolay. erkekse zor tabii.
Ben deliyim burda iyiyim derin
Normal davranarak
Öyle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar