Eve sığdırmadı beni annem üniversite okuyorum 23 yaşındayım yazın tatilde evde kalıyordum annem her gün mamayla beslediğim köpek diyordu 23 yaşında olmama rağmen 30 yaşına geldin kalık dedi iğrenç bi insandı yemek yememe bile laf söyler aç köpekler derdi canım bi şey çektiğinde mutfağa gidip titremezdim bu yüzden gerizek@lı babama kaç kere dedim bak hayatım boyu bi mutfağım olmadı mutfağın olması gerek yurtta mutfak yok koltuk yok yaşayamam aylık 90 bin tl kazanıyorsun 10 bin tlsini bana göndersen nolur diye ama adam o kadar düşüncesiz ki beni bu iğrenç Kyk yurduna gönderdi bu yurda zaten gelmek istememiştim kızlara güvenmiyorum ve neler yaşadım 2 ayda 3 kez oda değiştirdim bi odada bizi izliyosun diye iftira attılar. ilk geldiğim hafta burdan kurtulmak için bi çocuk bana para karşılığı ona masaj yapmamı teklif etmişti sadece onunla görüşecektim aylarca sevgili gibi masaj yaptım şeyini görmedim şeyine dokunmadım 2. sefer hoşlandığım için çağrıyorum taksiyle gel parasını ben veririm dedi ben de ondan hoşlanıyordum gittim başımı bşle açmadım o da açmadı bi yerini ama her yerimi elledi para da vermedi onun istediği kadar ileri gitmediğim için bi daha görüşmek istemiyorum dedi ben de sayınca engelledi o iğrenç yurtta beni nasıl bıraktı bu nasıl bi vicdan? O gün o çocuğun evinden geldiğim gün yurtta 5. günümdü yemekhaneye giderken kediden korktuğum için bi kız beni geçirdi benimle 30 kişilik sıra bekledi ben de ağlamaklı olduğum için ona özel bir şey anlatabilir miyim dedim evet dedi özel ama dedim evet dedi geldi masama oturdu yarım saat konuştuk böyle özel bir şeyi bana anlattığın için çok teşekkür ederim kimseye anlatmam dedi 2 ay sonra yurt müdürü beni çağırıp ifadede uzak durmaya çalıştıkça ahlak dışı şeyler anlattı yazıyordu müdür bana gerçeği açıklamam kameradan bakılsın yarım saat masamda oturdu dememe rağmen disiplin cezası verdi ve daha bitmedi bu mal şizofren kız beni takip ediyor yemekhanede yanıma geldi felan diye iftira atmış nasıl iftiralar bunlar büyü mi var üzerimde
Neden kimse benim kadar kötü hayat yaşamıyor?
Güncellemeler
+1 yıl
Kapalılığa laf eden insan ezikliği. Ulan ne yaparsan yap kapalı olmak zorundasın kapalı değilsen ekstra cehennemde saçından asılıp yanacaksın ahahah ne ezildiniz bunu bile anlayamıyorsunuz
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Benimde hayatım kötü
Sen çok iyi bir insansın oysaki
Umarım bir gün annen bunu söylediğine pişman olur
İnşallah
Çok üzüldüm seninle tanışmak isterim
Beğen soruyu
Senin gibi biri vardı elimizi verdik kolumuzu aldi. Umarım başkasındir
Ben kimseden biöşey almadım abla alsam böyle mi olurdum
Yahu o anlamda demedim. Huy olarak
Takip at
Sen sanırım erkeksin ama
Hayır
Or. sbu senin dediğin işi yapsaydım olurdu hayatımda bir kişiye masaj yapmış olmak beni masör yapmaz başımın kapalı olması da Allah’ın emridir ezik leş ağızlı
Paraya ihtiyacınız mı var
Evet
Yaşıyor