AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
38Cevap
tamam kabul ediyorum çok güzeller ama ondan daha güzeli varsa oda latinler, latinleri tek geçerim https://hizliresim.com/yA2JGM
latin kızları rus kızlarına kurban olsunlar. dünya da rus kızları gibisi yok.
zevk meselesi bence latin en güzell kurban olsunmuş rusyaya taşın sen en iyisi anlayamadığım bu kadar beğenmenize rağmen niye hep bir türk kızla evleniliyor.
Bu konunun bir de kezban halinizle siz italyan erkeği fransiz erkegi diye tutturursunuz kezbanlar lafi dönecek kesin sevgilim yarı ıtalyan tatlim bende onurlu şerefli bir ASENAYIM 🤘🤘
Evet cok kiskaniyorum onlari , nasil onlar gibi ucuz olurum erkekler tarafindan basit malzeme olurum diyorum cunku. Ferrari degiliz belki ama bmw seviyesinde bazilarimiz :) en azindan ulasilabilir. cok caba sarf etmen gerekli, ferrari ise hayal :) kodamanlar hmm belki..
Kıyasladığınız için evet rus kızları cidden cok güzeller boy pos masallah benden güzeller şahsen tıpkı sizinde bir italyan erkeği olamıycağınız gibi :))
hayatında kaç tane italyan erkeği gördün
Sen kaç tane rus kızı gordün
Cunku onlar daha serbest yani normal birsey gibi evlenmeden seks yapabiliyorlar. Erkeklerde genelde verene gidiyorlar zaten. Cok isteseler bile Turk kizlari Evlenmeden olmaz modundadir :) Bu yuzdendir bu cekememezlik
sizin italyan erkeklerini kiskanmaniz gibi canim :)
Tabii sonuçta adamlar karizma küpü, kadına karşı saygıları var el üstünde tutuyorlar bu bizim kamillerde yok:)
italyan erkekleri kim. biz onları değil onlar bizi kıskansın
insan bu kadar kiskanirdi :D
Ufff su ustteki murat 131 bilmem ne markalari saymandan ferrari ye ferfari demenden dolayi pek muhattap olmuom sizinle. Bu ruslar erkek olmaynca oralarda geliolar burdaki magandaya kral gibi bakiolar bilmiolar ogrencekler
Almanı var zencisi var bizi beğenen çok sen kimsin duduk
Onlarla 1 ay bir şey yaşamadan gezemezsin; direk yatak isterler.
Pufff
Özellikle İtalyanlar yatak isterler ve bir daha aramazlar.
Siktirip gidin abi o zaman yurtdisina yeter be rus da rus rus da rus öyle olsalar da bu kadar basa kakilmaz.
Simdi rus kizi diyosunda evlenmek icinde pasa pasa turk kizi diyceksin. Turk kizlarina laf ediyosunda sen kendin brad pitt in ikizisin ya
Sırf bu soruya cevap verebilmek için üye oldum. Yurt dışında üniversite okuyorum sınıfımda, okulumda, çevremde slav ırkına mensup rus ve ukraynalı arkadaşlarım var. Hem Türk kızlarını hem rus kızlarını bildiğim için 1. elden karşılaştırma fırsatı bulmuş biri olarak objektif bir şekilde rus kızlarına bakıyorum da yani gerçekten farklar dağlar kadar. Basit bir kıyas yapmak gerekirse, soruya soran arkadaşımın verdiği örneğe sonuna kadar katılıyorum. Türk kızları fiat ise rus kızları ferraridir
O senin fikrin bence, bu soru için üye olarak zaman kaybı yaşamışsın... türk kızlarından yaran var belli ki, fazla üzmüşler seni. Rus kızları kurban olsn bence türklere ((: bugüne kdr kaç tane rus gördysem ben ferrariye değil kertenkele ye benziyolardı bildiğin. Haa eğer ben o tiplerden hoşlanıyorm diyosan tabi senin zevkin :)))
en iyi cevabı seçmeseydim seni e. i. c. seçerdim güzel yazmışsın tebrikler
sizin aklınızdan gecmıyor mu italyan erkeklerı kım bız kımız dıye :D rus kızlarına ulasacak boy yok cogunuzda rus kızını kıskansak ne :D
Yorumunu gorene kadar bende bir yorum yapacaktim . Soylemisin benim soyleyecegimi :)) cok dogru :D
hahaha :D anca bu kadarını düşünebiliyorlar işte :D
Biz İtalyan erkekleri gibi mikik mikik bırakmıyoruz al oku Ayşe Özyılmazel' den İtalyan erkeklerini www.sabah.com.tr/.../italyan-erkekleri-ne-ister
onlardakinin yarısı sizde var mı
:D
Onlar ilk buluşmadan sonra yatak isterler bu açık ve net. Onlara yatak ilişkisi yaşatamayacaksanız hiç İtalyan Erkekleri yakışıklı vs. demeyiniz. Onlar sizinle birlikte olmaz. Bir de sizin nazınızı çekeceğini mi sanıyorsunuz? Adam pantolonunu çektikten sonra sizi aramaz bile. Artı İtalya'lar da kısa 1,76 boy ortalaması var benim boyum 1,83 . Ben İtalyan erkeklerinin Türk Kızlarını beğendiğini duymadım ama bizim işçilerimiz bile Rusya'da beğeniliyor.
boyun 180 küsür olabilir ama yarısı kadar yok kabul et bunu D: :D :D
Yemin ediyorum ki boyum 1,83 ve bu askeriyenin ölçümüdür. O fotoğraf 9 ay önce çekilen bir fotoğraf.
Yarısı kadar olmayan şeyi anlamadım hanımefendi. Bir kadın olduğunuz için bel altı konuşmayacağınızı umuyorum. Ne yarısı kadar yok?
Sarisinlaeri hic sevmemisimdir. Rus kizlarini kiskaniyo olayi yok. Yani en azindan ben kiskanmiyorum. Bence rus kizlarinin bir ozelligi yok.. Senin etrafinda guzel kiz yoktur ondandir. Peki erkekler neden ispanyol erkeklerini kiskaniyolar :D
Çekememek değil de Türk erkeklerinin çok mükemmelmiş gibi Türk kızlarını kıyaslamaya kalkmasına gayet tabii tepki veriyoruz. Biz sizi Biscolata erkekleriyle kıyaslamıyorsak siz de kıyaslamaya kalkmayın kardeşim :)
Sizi Biscolata erkekleri almaz ama Tranzonlular ne zaman Gürcistana gitse kabul görüyor naber. Antalyada Türk Erkekler Rus Kızlarını elde ediyor. Hatta maymun gibi bulduklarınız bile Ruslar tarafından beğeniliniliyor.
Tabi beğenilcek oğlum paraları basıyorsunuz satın aldığınız kızların havasını mı atıyorsunuz? :D
Ha bu arada Gürcü meselesi de zaten çok Gürcü var o bölgede tip olarak da yakın buluyorlardır boşa havalara girmeyin :D
Nedense gülüsettin :)
Bak ben Trabzonlu değilim ama oranın erkeklerinin Gürcistana geçtiğini biliyorum. Bir de inan bana Türk kadının beklentisi çok; ev, araba, düzgün iş, birikmiş para. Bunlar Türk Kızının güzelliğine fazla işte sorun orada çıkıyor. İnsan daha kolay elde ettiğini istiyor. Bu arada sizin zor elde edilmeniz güzelliğinizden ya da başka bir şeyden dolayı değil ; sizden dolayı.
O kızlar kara kaşınıza kara gözünüze bakıyor değil mi? Şuna bak ya eşya gibi değerlendirdikçe sen kadınları karşına da paraya tapınan kadınlar çıkar nasılsan öyle insanlar bulursun. Çıkar ilişkisine dönüştürmüş iyice sanki marketten eşya alıyor hey Allahım ya :)
Hayır ben iç güzelliğe önem veriyorum. Bu sitede gösterdim ve diğer arkadşalarımda da yorum aldım en güzeli kendi dengim olan 4 kıza "Bir kadına beğenildiği gözlerinin içine bakarak söylenmeli. Mesajla söylemek istemedim çünkü sen gözlerinin içine bakılarak sevildiğinin söylenmesini hak ediyorsun" dedim ama 4 ünden de karşıklık bulmadı. Bunun nedeni Türk Kadınında bulunan dengini beğenmeme özelliğini. En yakışıklıya mesaj atarlar kendi denklerini beğenmezler sonra da kullanıldık vs. derler. Dediğim gibi Rus Kızları Antalya da maymunları bile çekici buluyor. Beklentiler az. Türk Kızı evlenmek için ev istiyor ve bir ev normal bir maaşla ancak 10 yılda alınıyor. Hesapla sende gör.
Demin verdiğin cevabı tekrar okumalısın. Ve hala bu tavrına devam ediyorsun kızları güzelse her şeyi hakediyor dünyanın en boktan insanı olsun isterse yeter ki güzel olsun kafanda da bir şey kurmuşsun kızlar yüz vermeyince bu sefer kızları satın alma yolunu savunuyorsun erkekleri bile maymun tipli bilmem ne diye ayırıyorsun sen bu kafayla devam ettikçe daha çok kazık yersin. E sen de satın alırsın artık hakettiği Fiyatları ödersin yabancılara :)))
Ben 24 yaşımda bakirim, kızları satın aldığımı nereden çıkarıyorsun. Ben reddedildim diye Türk kadınlarını kendi özellimde de değerlendirmiyorum. Diğer erkeklerden de Türk kadının beklentisinin çok olduğunu duydum. Görsel açıdan benden aşağıdaki kızlara teklif ettim ve kabul görmedim diyorum bunu aşağılama unsuru olarak kullanmasan iyiydi. Sizde istenmez misin facebook ya da telefon mesajıyla değilde göz göze teklif almayı. Hayatım boyunca hiçbir kıza laf atmadım, ıslık çalmadım, tanımadığım kızı eklemedim ve faceden mesaj atmadım. Sigara, alkol ve uyuşturucu kullanmam artık ne kadar adam olduğumu sen düşün. Ama Türk kadınının sevgilisi ya da evlenceği adamdan beklediğini; ev , araba, dolgun maaşlı iş, yakışıklılık, tüm bunları yaparken saçların dökülmemesi. Türk kadının evlenirken getirdiği şeyler arasında ev, araba, iyi bir maaş yok. Şimdi Türk Erkekleri mi iyi Türk Kadınları mı?
Hala anlamak istemiyorsun bak yine görsel açıdan benden çok aşağıdaki kızlar demişsin inan beklentileri düşük kızlar var sen şu algını kenara bırakıp (bugün 9877586856. defa söylüyorum lütfen kendinizi de baz alarak ve insanların elinde olmayan özellikleri yüzüne vurmayarak) hareket edersen karşına eminim iyi insanlar çıkacak. Ne güzel kendini muhafaza etmişsin ama o bayıldığınız yabancı kızlar kafanızdaki anne - eş rolüne uymaz. Paranıza gelen kız paranız bitince toz olur hem dediğin eski kızlardı bir şey getirmiyor dediniz ya sizin bu kızlar ne işe yarar ki koca parası yer aldınız yüzünden (genel olarak öyle) meslek sahibi olup birikim bile yapıyorlar sadece dediklerimi unutma. Sadece dış güzelliği değil gönlü de pırıl pırıl birini bulman dilegiyle.
İyi akşamlar :)
Anlamadığın nokta kızların Allahın verdiğini beğenmemesi. Üstelik ben yakışıklı bir erkek olarak dünyaya gelmedim Allah imkan verse yakışıklı bir yüz seçerdim. Doğarken -1 ile başladığım bu yarışta üniversite ve yüz ve vücut bakımı ile kendimi geliştirdim. Kızlar bile 2 saat bakım yapmazken ben üniye gitmedne önce 2 saat bakım yapardım. Teklif ettiğim kızların göbeğinde yağ katmaların varken ben haftada 7 saat spor yapardım. Kızlar hala erkeğin doğuştan sonra ne kadar kendini ne kadar gelişirdiğine değil şuanda olan yüz güzelliğine bakıyorlar. Benim vücutdum kaslı , iyi bir üniversite bitirdim ama sevgilim ya da kız kankam olmadı. Diksiyonum, ses tonum düzgündür ve İstanbul ağzıyla konuşurum ama olmadı Hanımefendi. Ben kimseyi aşağılamam ama kızlar erkekleri kabul etmiyorlar bu da kibarca : eyy Allahın yarattığı kul sen bir şeye benzemiyorsun, tipsiz demek oluyor Hanımefendi.
:) sen bu kafayla devam et daha bir şey demiyorum, gerek de duymuyorum ne de olsa anlamak istemiyorsun
Sizi bizden başkası çekmez www.sabah.com.tr/.../italyan-erkekleri-ne-ister oku da italyan erkeklerini gör.
Hahaha :D
Ya bir de bakıyorum da bu kadar çaba niye? Üşenmemiş her kıza cevap yazmaya çalışmışsın :D zaten şuana kadar yazdıklarının hiçbiri de cevap niteliğinde değil. Tutturmuşsun bir yabancı kız diye. Zaten güzelliklerine laf eden yok gerçekten güzeller.. Kaç tanesiyle muhattap olduysa artık kendini parçalıyorsun :D paran bitince Jet hızıyla gidecek kadınların hayalini kurarsın ama cenazene Türk kadını gelir bırak bu sınıflandırmayı biraz objektif ol. :D
burada önemli olan dış güzelliği değil diye masal anlatan adam gitmiş orda yargılamış insanları. Önce kendine dürüst olmayı öğren boşver Türk kızlarını falan
Türk Kızları dengini beğenmiyor hanımefendi. Dış güzellik önemlidir bunu siz gösterdiniz bana. Ben dengim olan kızlara teklif ettim ama kabul etmedi. Ortalama bir Türk Erkeğinini Rus Kızları kabul ediyor. Size yemek, çay ısmarladığımızda sanki bizim görevimizmiş gibi teşekkür etmezken onlara şaşırıyor. Hesaplar ortak değil bir şey değil. Bir Türk Erkeğinin evi olsun sadece Türkiye'de güzel denebilecek bir Rus Kızı kabul eder.
Hahaha kaç Rus tanıdın anlatsana biraz :D o kadar kendimi korudum bilmem ne diye artistlik yaptın. O bayıldığın Ruslarla senin ahlak anlayışın birbirine uyuyor mu bakalım? Bunlara rağmen hala bir tarafınızı yırtarsınız evlenmeye gelince ahlak bekçisi kesilirsiniz. Dengi olanı istemiyormuşmuş kızlar yok daha neler bu kadar insan evleniyor boru mu yani :D yaşadığın olumsuzluklardan ve sağdan soldan duyduğun laflardan küçük Emrah moduna girip de insanları küçümseme. Çünkü anan da bir Türk karın da Türk olacak kızın da.
Böyle olursa olmayacak Türk filan. Çünkü kusura bakma çok maddiyatçısınız. Bir ev 160 bin liradan aşağı alınmıyor. 160 bin liralık bir ev için en az 10 sene çalışıp bir tek çikolata daha almamak ve sevgililik yapmamak, kadınlara para yedirmemek gerekli. Dolayıısyla benim param içins evecekse Türk Kızı değil daha güzel olan Rus Kızı sevsin. Türkiye'ye hizmetçi gelen Doğu avrupalı kızlar 1,5 liraya hem evin hizmetçiliğini yapıyor hem de o evde kalıyor. Ekonomik durumlarının ne kadar düşük olduğunus en düşün. Onlara cinsellik amacı ile değil evlenmek amacıyla yanaşsa bir erkek onlar köle olurlar. Bir yerde 160 bin liralık ev, araba, iyi bir iş isteyen Türk Kızına karşılık kafede 10-15 lira için sadakat duyan Rus Kızı. Sen olsan hangisini seçerdin. Merak etme benim evim var ama bu kadar paracı ve dengini beğenmeyen Türk Kızlarıyla işim olmaz. Kendisinde olmayan şeyleri karşınızdakinden istemeyin.
Hahaha sana iyi boynuzlanmalar :D gören de anasını Türk değil de Rus sanacak :D kendi kendine aşağılık kompleksine girmişsin Türk erkeklerinin dış güzelliğinden başka hiçbir halta önem vermediklerini bildiklerinden sizin gibi enayileri bir güzel sömürüyorlar sırf vatandaşlık uğruna seviyo ayağı yapıp tekmeyi basıyorlar ne yalan söyleyeyim çok da iyi yapıyorlar. Hakediyorsunuz :D
Ha bu arada Türk kızlarını maddiyatçılıkla suçluyorsan siz de bal gibi şekilcisiniz kendinize bakmadan güzel kadın ararsınız bu da yetmez gibi bir de ahlaklı nitelikli olmasını beklersiniz o Türk kızı kız Tipi eskidendi canım artık sırf size fırsat vermemek için okuyor, meslek sahibi oluyor, birikim yapıyor, kendini yetiştiriyor kızlar sizin üç kuruşunuza muhtaç olmamak için sen hiç kafanı yorma
Ben tipçi değilim istersen fotomu koydum tipime bak. Kendi dengim olmayan 4 Türk Kızına teklif ettim ve reddedildim. Başkasının objektif yorumu kızların benden güzel olmadığı yönünde idi. Ben 1,83 kaslı , latin esmeri bir erkeğim ve asla çok yakışıklıyım demedim. Kız 1,55 boyunda böbeğinde yağ katmanı olduğu tahmin ettiğim spor bilmeyen bir kızdı. İstersen fotosunu sana da gösterebilirim objektif karar verirsin. Ayrıca Rus Kızları kocalarını aldatmıyor buraya gelen hayat kadınları ile karşılaştırma. Türk kadını da erkeğini aldatıyor.
Koydum fotomu hemen kaldırıcam bak.
Foto falan göremiyorum da hala dış güzelliği kötü olan diyorsun l*n o kadar konuştuk hani kesinlikle fikrimi dayatmaya çalışmadım belki kendini eleştirirsin diye ama yok arkadaş anlamıyorsun. Dış güzellik mi her şey ne kadar güzel Türk kızları oluyo mesela yanında çirkin erkek var ne çirkin erkekler oluyor yanında taş gibi kızlar var. Öyle bir anlatıyorsun ki kızları sanki paradan başka bir şey düşünmüyor. Ama iyi de oldu sizin sayenizde sırf sizin gibi dış güzellik budalalarına muhtaç olmamak için mesleklerini ellerine aldılar dimdik ayakta duruyorlar. Aslında bu gerici düşüncelerinize şükran borçludur Türk kızları. Eksik olmayın :)
Fotoğrafımı koydum bakmadıysan ben ne yapayım bak bir daha koyuyorum hemen bak. 20.00' da kaldırıcam.
Ben beğeniyorum Rus bayanları. Bu dünya çok büyük Ruslara da Türklere de yeter. Rus bayan tercih eden erkeği de hoş karşılıyorum. Her insan beğendiği mutlu olduğu kişiyi tercih etmeli görsellik önemli.
Siz hiç düşündünüz mü bred pitt kim biz kimiz diye, amele yanığınızla sazan gibi ortalarda dolaşın siz anca
Brad bir şey yapmadan bırakmaz ama. O özel günlerde hediye de bekler. Hesap da ödetir.
Gerektiğinde de yaparız merak etme o kadarda aptalız Türk kızları olaraktan
l*n bred olsun odun olsun adam karisma yakisikli seksi alici off siz eline su dokemezsiniz lafini turk erkeklere kullanmadik
Brad sizden yatak ister @gizem_ayse
hay sizin rusunuza bir bitmediniz mk he biz rus kızlarını kıskanıoruz çekemioruz biz ölümüne tripliyiz onlar çok iyi git onlarala ol arkadaş Allahaallah yaa tutan mı var
bak abi biz türküz müslümanız ayrıca nelerini kıskanalım ki tamam belki güzellikleriniolablir ama ahlaklarını Hayırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Yav he o zaman gidin rus kızlarıyla evlenin bize koca mı yok arkadaş:D
Biz sizi almazsak sizi kim alacakmış söyle bakalım.
@coffeyyJohn buluruz o vakit merak etmeyin:D
İtalyanlar demeyin onlar yatak istiyor.
Elbet türklerden de aklı başında bir adam vardır bizi alacak:P
@coffeyyJohn
www.sabah.com.tr/.../italyan-erkekleri-ne-ister
Ayşe Özyılmazel'den İtalyan Erkekleri.
Benim arkadaşlarımda bu güzelliğe bu trip fazla diyor. Sorun bizde değil triplerinizde.
@coffeyyJohn herkes sizin gibi o. rrospu cocugu abazalara kalmisti zaten. millet kizlarini sen rus o. rospulariyla kiyasla diye buyutmedi piçîn dölu kapis?
hepsi makyaj güzeli onların sadece türk kızları bakımsız ve fazla makyaj yapmıyo bence türk kızları bakımlı ve biraz daha makyaj yapsa rus kızlarını bence ezer he tabi güzellerde yok mu var tabi...
Objektif olun artık ya. Ortalama bir Rus Kızı ortalama Türk Kızından güzeldir. Çirkin Rus Kızı orta güzellikteki bir Türk Kızına, orta güzellikteki bir Rus Kızı, güzel bir Türk Kızına denktir. Güzel bir Rus Kızının ise hiçbir Türk Kızı yanına yanaşamaz.
Türkiye cinsel açlık sınırında olduğu için kadını çok büyütüyolar tabi götleri de kalkıyor haliyle. Bu sefer kızlar da kendi tipine bakmadan rus kızlarından güzel olduklarını iddia ediyorlar. l*n sen kimsin tıfıl.
Kıskanmıyorum açıkcası pek kıskanılcak bir tarafları olduğunuda düşünmüyorum. Onlardan çok çok daha güzel Türk kızları var ha Ruslar çirkin mi hayır bazıları gerçekten harikalar ama genel olarak abartılcak kadar güzel değiller bana kalırsa.
evet bide erken yaşlanıyorlar kalıcı değil güzellikleri
Karılar at gibide ondan. Çoğu at mübarek bir boy var bir fizik var... Kısa ve kötü fiziğe sahip rus görmedim daha. Bizim Rizede rus gelin çok var ordan biliyorum karıları :D
Ya sıktınız sizde rus kızı türk kızı. Çok meraklıysanız gidin nikah basın rus kızlarına çok merakız sanki siz gibi rus kızlarına merak salanlara
kıskançlık krizine girmişsin belli :)
Türk kızları varken Ruslar da ne oluyormuş canım. Pipi meraklısından eş olmaz hıh. İyi ki biz varız, iyi ki :)
Ya sen ne kadar sığ düşünceli bir insansın bir insanın kadın ya da erkek geçmişi ne olursa olsun asla seni ya da bir başkasını ilgilendirmez bende kumral saçlı beyaz tenli mavi gözlü uzun boylu bir kızım haa bu arada Karadenizli değilim ama pipi meraklısı da değilim ve akça pakça kızlar varken kimse kara kaş kara göz kız istemez...
Bence cok sacma ama bazi türk kizlarina göre rus kizlar cok güzel (bana göre her ülkede de güzel, cekici kizlar vardir)
Rus kizlarini begenen erkekler rusyaya göç edin bizdr kurtulalim nolur ya begenmiyosan kendi vataninin kizlarini ikiler gidersin.
bizim yerimize siz gidin rus kızları ülkemize gelsin.
Bizi begenmeyen sizsiniz biz halimizden memnunuz
Çünkü türk kızlarınin geneli egoist ve gereksz aşırı özgüvene sahip. Kendilerinden başka güzel olan her kızı kıskanyolar bu yüzden rus falan farketmiyo yani :D
çok güzel açıklamışsın tebrikler
eic
Sn Rusya ya gtsen? Sorun btcekk bz kndmizii kıyaslama yapmyrz onlarla bzm admz yanyana gelemez onlaaar km asll? Nedir bu rus kzı clgnlgı bakalım makyajlarını sldklernde yanlarında durmaya devam edebilcekmsn
neden kıskanayım onlarında hepsi güzel deği, benimde onların icinden güzel olduklarım var ve onlardan daha güzel türk kızları var, ayrıca o zaman siz erkekler de brezilyalı erkekleri kıskanın, turkiyenin %60 ı zaten erkek kezbanı..
Rus ne Allah aşkına 😀 kıskanırsam Latin kızlarını kıskanırım
On yargilari kirmak icin geldim. Annem rus. Tip olarak rus genimde rus olabilir ama bir turk erkeginden meydana geliyorum. Valla hic de oyle kasar da degilim yani. Kiskanilacak ozellik gercekten oluyo. Boy fizik goz ten hersey. Etrafta cakma sarisin lens takanlar topuklu giyenler kilo vermeye calisanlar varken sen hic bisy yapmiyorsun. Bence rus kizlarinin farki bu. Yani oyle gez bak neler gorcen felan yok. Bildigin dogulu babam balkona cikarmiyo adam yani dusun. Neyse 😄😄
seningibi kekolardan ancak kezbanlar meydana geliyo onlar napsin
İyi de bu kekolar maymun bile olsa Rus kızları beğeniyor o ne olacak?
begendigini kim soylemis ;)
Antalya da tipi maymun gibi kısa, kara, kıllı erkeklerin Türkiyed'de orta güzel sayılacak Rus Kızlarını götürdüğünü görebilirisn.
o killi dediklerinin yanindalar cunku zenginler paralari olmasaydi yuzune bile bakarlarmiydi saniyon :D
Türk Kızları kadar maddiyatçı olamazlar. Bir ev 160 bin liraya alınır ve bu en az hiçbir yere para harcamadan 10 yıl çalışmayı gerektirir. Türk Kızları evlenirken ev ve dolgun maaş isterler. Bir erkeğin; evi, arabası, dolgun maaşlı bir işi varsa Türk Kızlarından daha güzel bir Rus Kızını alabilir. Hesap ödediğimizde bile şaşırıyorlar siz ise 1 kere hesap ödeyin lafını edersiniz.
ben de turk kiziyim
ama boyle bisey istemiyom
ayrica turk kizlarinin pardon ama babalari turk erkegi degilmi
sen turk degilmsin senin kizin olursa
ruslan da evlensen gene yari turk olur
yani sen kendine hakaret ediyon abi kusura bakma ama
genelleme yapma herkes bir degil
Türklerin erkeği güzel oluyor kızları güzel olmuyor. Benimde annem güzel değil ama babam yakışıklı. Ayrıca Rusla evlensem ve oğlum onun ırkına benzese açık sarı benizli bir erkek olacak bence çirkin. Ama kızım Rus annesine benzerse güzel olur ve onu sürekli kıskanmak zorunda kalırım. Küçük yaşlardan itibaren ülke erkeklerinden korumam gerekir çünkü kızları güzel. Yani ben diyorum ki kızım bana benzerse çirkin olur. Ben bunu kabul ediyorum. Ayrıca kızım olursa sizin gibi maddiyatçı yetiştirmeyeceğim sadece yürekli erkekleri seven, evini geçidirebilecek durumu olan bir erkek olsun yeter. Ben de kızım olursa eğitimini aldırıcam ve hayatını kazanan erkeğine taşıyamayacağı yükler yüklemeyen bir kız olacak. Her Türk kızı aynı değildir demeyin geneli böyledir. Senin babanlar evlenceğin erkeğin evi olmasını istemiyor mu arkadaşım? Biz mi uyduruyoruz bunları.
bak yine beni tanimadan yargiliyon
ya kardesim bak o sizin kekolarda para olmasaydi o rus kizlari onlari kole yerine bile kullanmazdi.. bilmem anlatabildimmi
Arkadaşım para olmasaydı diyorsun ama bizim evimiz olsun arabamız yok diye beğenmezsiniz, arabamız olsun bu sefer 2 bin lira maaş bana yetmiyor dersiniz. Demek ki Rus Kızları kekolara öyle zengin oldukları için bakmıyorlarmış. Rus Kızları sizden daha az paraya bakıyor inan bana yabancı dil ve sadece bir evimiz olsun Rus Kızına yalvarmadan , ailesini mutlu etmek için hediyeler vs. almadan, tuzlu kahve içmeden evlenebiliriz. Üstelik evlenince sizin gibi kendilerini salmıyorlar hem kendilerine bakıyorlar hemde çalışıyorlar. Seninde annenler evlenmen için bir evi olan dolgun maaşlı bir mesleği olan adam arıyorlar; yalan söyleme. Üstelik inan bana sizin en iyi yaşadığınız memleket Türkiye, bu ülkenin dışında Türk Kızlarının adı bile okunmaz. Türk Kızlar ülkemizdeki erkekler olmasa evlenmez. Türk Erkekleri Rusya'ya gittiğinde işçi bile olsa evlenebiliyor, sevgilileri oluyor. Türk Erkekleri senin dediğin gibi değersiz olsa bu ülke dışında ne evlenebilir ne sevgilisi olurdu.
neden yalan atayim ki ben paraya onem vermem kendime de bakarm ;)
Ben sana 0 paralı bir erkekle evlen demiyorum. Sadece senden olanları iste diyorum. Yani senin 1000 lira maaşın varsa 2000 bin lira maaşlı , senin evin varsa evi olan bir erkeği, senin araban varsa arabası olan bir erkeği isteyebilirsin. Bunlardan sende 2 si adamda üçü de olabilir ama hiçbir şeyi olmayan okumayan bir kızın bile 30 bin liraya davullu zurnalı bir düğün , ev , araba istemesi yanlış. Artı bunlar bende yok diye değil benim bir evim var. Ama bu haksızlık bana yapılamayacak diye diğer erkekleri görmezden gelemem.
ben istemiyomki
Hiçbirini istemiyor musun , ne istemiyorsun anlamadım?
zengin olsun ya da olmasin benim icin farketmez
Çünkü gerçekten güzeller aksini iddia etmek biraz anlamsız olurdu.
bende anlamiyorum şu turk erkekleri neden elde edemeyecegi kizlari istiyor
Rus kızları türk erkeklerine hasta
Kıskanılacak bir durum göremiyorum kendi açımdan.😀
Ruz kızları seni görse onlar kıskanırşar bence profil fotondan bu belli oluyo @Melissa_
Ayrıca bana göre ruslardan çok daha güzel kızlarımız var.:)
Teşekkür ederim güzel kızlar aslında ama kıyaslanacak birşey göremiyorum ben onlar Sarışın ve bakımlı ve de çok rahat kızlar artıları bu olabilir bana göre. Ve bunlar ergensi muhabbetler bana göre beğeniyorsan onları tercih et kıyaslama çirkin bence.
Katılıyorum sana bu konuda :)
Rus kızları bizim türk kızlarından daha güzel denir sürekli ama beğenilmeyen türk kızları ile evlenilir ya da sevgili olunur genelde. 😊
Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu hesabı 😊
Ya ben karışmam kim kimi beğeniyorsa beğensin ama bu şekilde kıyaslamalar ergence annen bacın Rus mu ya da ilerde doğacak Kızın Rus mu senin ırkın ne komik yani kıyaslama 😀
Biz size İtalyan erkekleri porshe. Siz tofaşsınız diyomuyuz?
Sevdim seni kız
Diyemezsiniz çünkü biz italyan erkeklerinden daha yakışıklıyız
bu kadar salladığına göre senin anne Rus heralde , genleri de ondan aldın , kendince ferrarisin, Rus bir eşin 3 tanede çocuğun var :D
Herkesin zevki farklı. Biz kızlara göre de İtalyan erkekleri yakışıklı
hayatında kaç tane italyan erkeği gördün
hiç :D :D
onların o luklarını mı kıskanacağız saçmalama. asıl siz kendi ezikliğinize yanın tavlamak için rusça öğreniyorsunuz :D
Şu düşüncekilerin hepsi rusyaya gitsede bizde kurtulsak artık ya
Peki siz neden biscolata erkeklerini cekemiyosunuz? Hıı
Ruslar bizden daha güzel ama kiskanmam ama fransada doğdum büyüdüm her çeşit Avrupalı erkek gordum onların böyle talebi yok... İtalyan erkeklerinin yanından bile gecemezsiniz
Ablammm
İtalyan erkekleri meme istiyor ama.
Aman ya Rabbi cok kiskaniyorum hic soyleme kiskancligimdan kendimi sasirdim:-) :-)
tamam rus kızları güzelde bence türk kızları daha güzel, siz erkekler sarışın görmemişsiniz sorun bu bence
bencede
Ciddi söylüyorum zerre kadar kıskanmıyorum. Türk olmaktan gurur duyuyorum. Neden kıskanıyım gavur tohumlarını :D :D
Hiç kıskanmam. İstediğim erkeyi elde ede bilen yeteneye sahibim
Acaba Rus kızları yanında da böyle bir yeteneğe sahip olabilecek misin?
Valla kendimi onlardan hiç de farklı göremiyorum. Kadın her yerde kadındır. Önemli olan ne istediğini bilmekdir. Bu arada kendimi güzel sandığımı düşünme, sadece hoşuma giden kişiyle kolaylıkla iletişim kura biliyorum
Sanki butun rus kizlarida size bakiyo cok komiksiniz :D :D
bakmakla kalmıyor biz türk erkeklerine bayılıyorlar :)
evet onlarda öyle diyodu ^^
senin gibi abazalar boyle gorebilir turk kızları olrak biz cok guzeliz elin o... ları için kendini yakma adam ol
Onlar hayat kadını değil birer melek.
sen fazla görüyorsun onları aslı hu nesli hu demiş atalarımız aslı neyse oyle gider
Nasıl güzeliz diyebiliyorsun ya.
insallah bir kezbanla evlenirsin ya da imansız bir rusla görürsün gününü
Sen Karadenizlisin; erkeklerinizin nasıl Gürcistana gittiğini oradaki kadınları tercih ettiğini daha iyi bilirsin. Siz böyle davranmaya devam ederseniz yabancı gelinle evlilikler artacak. Her yıl 10 milyona yakın Doğu Avrupalı turist geliyor Türkiye'ye. Siz erkekleri elinizde tutamazsanız evlenebilecek misiniz o bile meçhul.
Şahsen ben hiç kiskanmiyorum oralarini buralarini acmanin ya da her erkeğin arzusu olmanın kiskanilcak bir yanı yok
Bravo
Merhaba öncelikle genelleme yapman sacma geldi tamam rus kızları güzel kabul ama genellikle güzeller hem şimdi habire italyan erkeklerini övse senin sevgilin napardin yani bide o taraftan düşün derim.
Zorlamissin buyuk ihtimal. Fazla zorlamaman iyi olur agirlik calisma 1 gun. Kaslarin kuvvetlendigi icin bu agrilar dogal
Hayır kıskanmıyorum... :) kendimi beğenirim çünkü, dışardan da beğenilirim.. rus çok gördm bugüne kdr arasında da benm kdr güzelini göremedm daha açkçası :)
Tabi ki kıskanırım, bizim annelerimizin "seni doğuracağıma taş doğursaydım, taş" duası bir tek rus annelerde tutmuş :(
Türk kızları tatlı Ruslar çok güzel kabul etmek lazım çok fitler
rus kızlarının çok güzel olduğuna katılıyorum ama türk kızlarının tatlı olduğuna katılmıyorum. hepsi acı patlıcan gibi ve aynı zamanda buzdolabı kadar soğuklar
bu kanıya nerden vardın rus kızları halt etmiş bizim yanımızda
asıl soru türk erkekleri neden arap erkeklerini kıskanır olmalıydı? :))
arap erkekleri mi, öylemiymişiz? :)
evet öyleymişsiniz:))
heee tamam heee ru kızları halt emiş heeeeeeee
keşke klavyeye bakarak yazsaydın be tatlım o heeeeee ler hiç yakışıyormu sana:D
Her hangi bir şeyi yakıştırmanın peşinde değilim zaten.
hhhheeeeeeeeeeeeeee:)
Bak şimdi tatlım o heeeeeeeeeeee ler hiç yakıştı mı sana :)
Ruslar gencken guzeller ve çabuk cokuyorlar ama turk kizlari yani kezbanlar oyle mi :)
rusların çabuk çöktüğü kezban avuntusu sadece. gerçekte öyle bir şey yok.
Kac tane rus gordunuz?
Şimdi bişey diyeceğim kıskandı diyeceksin neysee :))
söyle bakim retrica güzeli neymiş?
Rus kızlarımı ferrari :F? Önüne gelenin altına yatan güzel geliyor size bir rusla evlenin ;)
Rus Kızlarının hepsi önüne gelenle yatmıyor. Türkiyedeki hayat kadınlarına doğu avrupadan gelmişse Rus deniyor ve hepsi Rus adını alıyor maalesef. Rus Kızlarını Türkiye'ye gelmiş parasız turistlerle karıştırmayın 200 milyonluk Rusya Türkiye'ye gelmiş 10 milyon Rusdan ibaret değildir. Rusların kolayca cinsellik yaşamaları rahat bir ortamları olmasındandır emin ol Türk Kızları Rusya'da yaşayacak olsaydı 18'inde 3 çocuk aldırmış olurdu. Rus Kadınlarının kolayca cinsellik yaşamalarının bir nedeni de Doğu Avrupada kadına değer verilmemesi ve kolayca harcanan bir cinsiyet olmasıdır. Rus erkekleri içki içer ve berduş olurken Rus kadınları hem evini çekip çevirir, hem çalışır evini geçindirir hemde bakımlı olur erkeğine seksi davranır. Ben Türk Kızları kötüdür diyemem ama aynı uğraşa, isteğe, tanışma emeğine, eve, arabaya, iyi bir mesleğe daha iyi bir Rus Kızı alınır. Şöyle düşün senin elinde 35 bin lira var. Audi A8 mi alırsın Renault Clio mu? Soruyu soran arkadaşa katılmıyorum arada Ferrari
Soruyu soran arkadaşa katılmıyorum arada Ferrari'ye Murat 131 kadar bir fark yok.
Teşekkürler yorumlarınız için :) rusları açıklamana pek gerek yoktu sende Türk kızlarnıı beğenmiyorsan sanada ayarlıyalım bir Ukraynalı :)))
Türk Kızlarının yapılan uzunca yoruma böyle kısa yorum yapmalarını ondan sonra triplerini, dengini beğenmemelerini, nazlarını, erkekten ;araba, ev, dolgun maaşlı bir iş beklentini sevmiyorum. Dünyada erkekler bunlar olmadan da ilişki yaşayabiliyor siz maddiyatçı ve kendini beğenmiş olduğunuz için sorun çıkıyor.
Genelleme yapma canımı sıkma :)
Sevdiğin çocuk seni istemeye geldiğinde annen-babam ona ev, araba, iş soruyor mu sormuyor mu? "Oğlumuz ne işle meşguller acaba" cümlesi belki tanıdık gelir.
Rus kızları evet bir ferraridir ama 35 yaşından sonra hepsi bisiklete dönüyo. Bırak murat 131'i. Türk kızı ise şarap gibidir. Yaşlandıkça güzeldir. Rus kızlarınada biz Türk erkeği Ferrari gibi geliyor ama iç yüzümüzü bilmiyor namıssızlar:)
Kıskançlıktan gece gündüz uyuyamıyoruz bak yine o sızıyla uyandım nolcak halimiz vah vah