AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
38Cevap
Rusları kıskanmıyorum. Senin kızlara bakış açın önemli arabadan bahsediyosun demekki binmek açısından bahsediyosun sende haklısın ruslar bizden daha müsaitler binilmeye sevilecek kız ayrı s. kilecek kız ayrı ;)
Böyle düsündüğünüz icin olabilir. Rus kızlarına bin basan Türk kızlarıda var.
Erkekler kolay kadinlari severmis bencede ruslar koly oldugu icin
Yok aga bu sahin varken hondayi kiskanmak gibi ikiside amac icin vardir ama zevk isi iste kimisi kiskanmaz :D
rus o. da o yuzden. hem turk kadini cirkin degil. sadece ruslarin burnu kucuk ve zyiflar tek kiskandigim o. bakimlilar ve aileleri rahat birde onu kiskaniyorum.
Rus kızlarını neden bu bu kadar buyutuyolar anlamış değilim ve kıskançlık gibi bir durum yok yalnız rus kızlarını gorerek cinslerimden utanıyorum
utan tabi emse rkezo bıyıklı seni ıyy sarışına kurban ol
Hahay sen kurban ol çok meraklıysan kardeşim
benm için öyle bir durum yok ama yinede cevaplamak istedim.
erkeklerin neredeyse hepsi rus kız istiyor bu yüzden olabilir mi
Kıskanmak ne kelime rusyaya gitsem ortalama güzellik derecesinin kat kat üstündeyim onlar beni kıskansın :D
yook ne haddimize :) insallah bunu diyenler evlenmeye turk kızı bulamaz:)
zaten türk kızları güzel değil ki
rus kızlarıda namus bilmiyor ne olacak
Ya neden türk kızlarıyla rusları hep kıyaslarsınız madem öyle oraya gidin abi sizi zorla türkiyede türk kızlarıyla tutan yok :)
Ben onları kıskanmıyorum erkeklerin kendilerini brad pitt sanıp karşılaştırmalarına kızıyorum sadece :)
Sen de bir italyan erkeğinin tırnağı olamazsın Türk erkekleri de neyse ağzımı bozmıycam :)
Kiskanmiyoruz assd
saka bir yana rus arkadaslarim var kiz erkek severim kendilerini sadece burada cok agir dille soru soranlara tepki gostermisimdir onun disinda np
sen kimsin öküzün teki peki o ferrariye benzettiğin kızlar kim sana bakarlar mı
Anlatyada maymunlara bile bakıyorlarmış.
@coffeyyJohn sana baktılar yani
Ahahha
Ben yakın zamanda gitmedim. Bu arada evet çirkinim. Üniversitedeki arkadaşlarım oraya garsonluğa gittikler hiçbir trip ve sorumluluk yaşamadan ilişki yaşadılar. Maymun gibi olan erkeklerin bile ilişki yaşadığını söylüyorlar. Kısa kısa, kıllı , kara adamlar orada Ruslarla ve İskandinavlarla ilişki yaşıyormuş hatta kızları şu çocuğu bana ayarlasana diye garsonlara soruyormuş. Yalbız ben 1,83 boyundayım ve kaslıyım hanım efendi. Sen ise büyük ihtimal kısa, esmer bir kezbansın.
1.72 boyundayım ve beyazımm arkadaşım :D
Benden 11 cm kısasın ve büyük ihtimal kilolusun. Ben ise kaslıyım.
180 olmayı istemezdim asla boyumdan memnunum 54 kiloyum ama kendini övme çabalarını anlamadım istediğin kadar kaslı ol sen dedin çirkinim diye
Çirkinim ve bunu açık yüreklilikle söyleyebiliyorum. Türk Kızları gibi yalancı değilim. Türk Kızları her zaman bedenlerini yalan söylüyor. Hep bir iki cm yukarıda ve aşağıda söylüyor. Kendimi övmüyorum sadece bu ülkede değerimi bulamıyorum. Çünkü Türk Kızları dengini kabul etmiyor. Çünkü zengin ve yüzü güzel erkekler tarafından harcanmaya alışmışlar. Çünkü maddiyatçı ve görselsiniz. Merak etme çok çirkinde değilim. Haftada 7 saat fitness yapıyorum, göbeğimde yağ katmanları yok. Sen de objektif ol Türkiye'Deki hem cinsleri senini gibi uzun boylu, fit ve beyaz tenli değil.
görselci olabilirim ama maddiyatçı değilim evet haklı olabilirsin havalı tipler var soruyu soranın açıklama tarzı güzel olmamış bence
Fotomu koydum bak bakalım tipsiz demişsin ama.
o senin foton değil ama
Allah belamı versin ki yeşil V yaka kazaklı kişi benim.
önceki resim gözüküyordu
Siz onlara bakın biz yabancı erkeklere bakalım olsun bitsin :)
Önce türkçe yazmayı öğren sonra türk kızlarına laf et hem bak kapı orda
Türk kızlarının öyle bir derdi olduğunu düşünmüyorum 😂
Türk kızları adına konuşmam. Kendime bakarım. Güzelim, ötesi beni ilgilendirmez.
Süper aynen gerçi 1 ay geçmiş
İsime koptum :)
Yo ben kıskanmıyorum. Taş gibi kadınlar. Bunu inkar etmek biraz geri zekalılık olur. Benim bile görünce bazen gözüm kayıyor.
ne alaka ya bir kere ben rus kızlarını hiç begenmem en asil kız TÜRK kızları ya en taş olanlarıda :) hemcinslerim sizi seviyorum ;)
Genellikle giden Rus meraklıları gitsin, kalanlar bizimdir diye düşünüyoruz biz. Biz de böyleyiz napak ölek mi?
Çünkü siz türk kızları değilde gidip Allahın gavurlarını tercih ediyorsunuz
Hey allahım ya bütün rus kızlarıda size ölüp bitiyordu ya zaten ondan kıskanıyoruz biz onları.
Kendi ulusunun her yönden bu kadar kötüleyen tek millet de biziz heralde unutma senin annen kardeşin fe Türk kızın da Türk olacak istesen de istemesen de
aynı soruyu bizde sizler için söylüyoruz ama kala kala yine birbirimize kalıyoruz acı olsada rusun tadına bakıp türk kızını evinizin hanımı yapıcaksınız :)
Aynı soruyu siz hangi milletin erkekleri için soruyorsunuz?
Ispanyol erkekleri icin mesela tek sorununuz tipmis ya cogunuz dunya yakisiklisiydiniz ya turk kızlarına laf atma moduna girmissiniz ilk once bir insan aynaya bakar daha sonra tarsi taraftan bisey bekler zaten turkiyede yakisikli olanlarin neden acaba habire boyle bizim koca gobekli kil yumagi erkeklerimiz kadar dillendirmiyolar bide butun rus kizlarida sizin karinjz sevgilinjz olmak icin yanip tutusuyodu ya
www.sabah.com.tr/.../italyan-erkekleri-ne-ister Türk Kızı Ayşe Özyılmazel'den İtalyan Erkeklerini oku bakalım iyilermiymiş. Sizi Türk Erkeklerinden başka kimse çekmez ama Türk Erkeklerinin yabancı milletlerle birlikte olabildiğini görebiliyoruz. www.sabah.com.tr/.../italyan-erkekleri-ne-ister
İtanlyan erkekleri hesap ödemez, sizden ilk günden itibaren yatak ister ve ertesi gün ilişkiniz devam etmez.
Ahahah simdi burada sana rus kizi hakkinda gercekleri listelemek isterdim ama gerek olduğunu düşünmüyorum bilen bilir ben burada ilk yorumu atip turk erkekleri soyle bilmemnenin erkekleri boyle demedim siz bizlerii begenmiyosunuz ama bizde size bayilmiyoruz dedim :)
Ben de diyorum ki siz biz bayılmasanızda bize bayılan Rus Kızları var. Hiçbir İtalyan erkeği sizi arzulamaz ama Türk Erkeklerinin dünyada bir namı var. Bir İtalyan erkeğinin ev, araba, dolgun bir maaşla sizle evlenceğini mi düşünüyorsunuz; üstelik sizde bunlar olmadan.
Ya sarışın beğeniyorsan neden Rus diye genelleme yapıyorsun ya da uzun boy. Bilmiyorum Türkiye'nin neresinde yaşıyorsun ama burada da gwrçekten güzel kızlar var
Guzellik fizik boy pos olarak kiskanilir tabi sarisin mavis gozler guzeller la cidden ama ins musluman olurlar
Siz paralı erkekleri neden kıskanıyorsanız ondandır belki :)
Sizin aklinizdan brad pitt kim biz kimiz diye geciyor mu?
Brad aynı buluşmanın akşamı yatak ister. Öyle bedavaya hiçbir milletin erkeği yemek yedirmez size.
Yine mi bu muhabbet ya gidiyorum geliyorum Rus muhabbeti bitmiyor -_-
bitmez çünkü siz erkek tiplisisniz sarışın değilsiniz ıyyy
hacı sen hayırdır ya @kemalgs
Oyle bisey yok😕 nerden cikardin bunu? Ben yurt disinda yasiyorum nereye baksam yabanci kiz dolu.. ve hicte kiskanmiyorum. Ne varsa bizim turk kizlarimizda var.
Kıskanmak değil bence o Türk erkekleri fazla abartıyor Rus hatunları
Siz neden İtalyan erkeklerini kıskanıyorsunuz acaba? :)
İtalyanlar size bakmaz.
Ruslar da size bakmaz :)
Antalya'da baktığının örnekleri var. www.sabah.com.tr/.../italyan-erkekleri-ne-ister
Türk Kızı Ayşe Özyılmazel ' in yazısını oku bakalım İtalyan Erkekleri ilk buluşmadan itibaren ne istermiş, hesap ödermiymiş, ertesi gün sizi ararmıymış.
senden bir cacık olmaz erkek olsan gizli yazmadın zaten.
Turk kizlari kezbansa sizde mahmutsunuz :) babam Turk annem Rus bu soyledigine katilmiyorum dostum
Bizim ruslara karşı bir takıntımız yok kız olması sorun zaten rus ingiliz farketmiyo yani 😀
Rus mu :) vala onlarda insan bizde insanz ayrim yok nie kiskanim.
Rus kızları ile değil Türk kızları ile evleniyorsunuz ama biraz saygili davransaiz
Haha kıskanmak değil de hiçbir insan kıyaslanmak istemez ki kiminle olursa olsun :D
oha oha :D harbiden l*n adam fena kaptırdı takdir ettim kanka :D
Rusya da yasam fazla ucuz paraları bizden degersiz yani biz oraya gitsek rahat yasariz. Belli basli yerleri zengin ki ordaki ruslar da afedersiniz ama kıcının kenariyla bile bakmaz size beyler. Bilin istedim.
Rus kızları gibi giyinip onlar gibi davranmamıza izin verebilceniz mi bir de o var tabi. Yoksa bu sorunun takip eden kısmında türk kızı öyle götü bası acarsa tecavüze de ugrar tabi mi denilcek. bir realist olun beyler.
@pamaks iyide ben yıllardır turizm in içindeyim de kıçının kenarıyla bakmaz dediğin ruslarla bir kaç fotoğraf atarım buraya bidaha insan içine çıkamazsın. yani senin ve ırkının sandığınız gibi değil pek o işler. ayrıca her kez kendinden kefil. mesele rusların götünü başını açması değil. türk kızlarınada bişey dediğim yok benim. geçen kore erkekleriyle türk erkeklerini kıyasladıklarında hiç birinizin sesi çıkmamıştı. şimdi niye konuşma gereği duyuyorsunuz. yazdıklarını bana değilde türk kızlarından götünü başını açmasına tepki gösteren kesime yazsan daha etkili olurdu. ancak ben kim ne b*k yerse yesin zerre umrumda değil diyen kısımdayım tatlım :) yani yazdıklarının muhattabı ben değilim :)
Ben görmedim kore muhabbetini. Bu arada ben de melezim. Rus bulgar türk makedon karısımı. Bizim tepki sadece paso basımıza kakmanız. Ve biseksüel bir yapiya sahibim pek cok milletten kiz veya erkek pek cok iliskim de oldu. Tek sikayet durmadan rus da rus rus da rus diyip basimizi sisirip sonra da bu kizlar niye boyle tepkili demeniz.
@pamaks rus bulgar türk ve makedon karışımı nasıl oluyor? rus da rus diye başımızı şişirmeniz ne demek :D yahu adam yazmış ben onayladım dedim ya kim ne b*k yerse yesin beni alakadar etmez. türk kızları herkeze tepkili. ne kriter olması gerekiyor kalbi temiz olsun yüzü yakışıklı olsun cebinde parası olsun... olsunda olsun.. sonra da bu türk erkekleri neden bu kadar tepkili. nazik oluyoruz yalaka diyosunuz kaba oluyoruz öküz diyosunuz ikisinin ortası oluncada başka bir bahane çıkıyo. e onlara nazik olsan yetiyo :) ne didin? :)
Haa dur olayi anladim :D normalde yorum olarak yazicaktim da yanlislikla senin altina yazmisim sonra ordan devam ettim çünkü yorumlar silinmiyo :D yoksa pick up yapmamistim 😅 pardon :D
Ya kardeşim ben turizmciyim antalyada yaşıyorum dediklerinin ezici çoğunluğuna katılıyorum ama bu konu bu sitede ciddi baydı artık beyaaaw...
nedeni basit türkiyedeki kızlar erkekleris sarışın sevmesini hap kıskanır çünkü sarışınları kıskanıyorlar kendileri esme ıyy
Doğalgazı kestikleri zaman hala sıcak bakabilecek misin merak ediyorum
farketemez atalarımız bile hep rusya ile savaşmış neden rus kızları için sarışın sevgisinden sarışın olmayan kız olmamalı
Rus kızı Türk kızı diye ayrmann anlami yokki. Kiskanmak icin daha farklı kriterler var. Rus kizini kiskanip napalım. Bnde Türküm alla alla:)
sarışın olmasyan kız demeyiz vallahi yaşlı erkekler bile sarışın hastası
Tercih meselesi! ):) bilemem
tercih meselesi değil realite bilimsel yani kabul edin bunu
Sen önce ferrari yazmayı öğren de sonra yaz buralara koç
Bizene onlardan? Biz turk kizlarina kezban demesini bilirsiniz ama bizle evlenirsiniz rus kizlari sizi mi istemiyor noluyor yani?
Bende hep Düşünürüm İtalyan erkekler varken neden kıskanmıyor türk erkekleri diye. sanırsam aynı sebepten
Herkes kendince guzel , rus kizlarida guzel evet ama sizlerede bakmaz yine dustunuz turk kizlarina hani
off 😂😂😂😂 cok skdlm ABI COK SKLDM COK. rus kizi sana göt verir anca kamil dölu; sen kendinde ne gördun ciddiye alinacak? bukadar aciz olmayin artik ciddi diyorum.
Beyinsiiiiz. Kimse dış görünümünü kendi seçmedi... Sen kimsinki böyle bişey yazıyorsun buraya? Günaha giriyosun kendine geeel
Hayır insan dış görünüşü ile suçlanabilir.
Ben kıskanmıyorum bana göre biz Türk kızlarının eşi benzeri yok Rus kızları klonlanmis gibi. Sizler bizim degerimizi bilmezsseniz bıyıklı derseniz falan da hiç umrumda değil.
Rus kızlarını beğenmiyorum çünkü çok basitler renkli göz sarı saç birbirlerine benziyolar ama türk kızları öyle değil hepsi birbirinden bağımsız güzeller türk kızları 1 adım önde
Bıyığını seveyim. Yinede türkden vazgeçmem. Ayrica doğuluyum. kadin dediğin nazlı Azda kezban olcak :)
Git bir aynaya sor "bu yazıyı yazdım da ben Brad Pittmiyim" diye...
Hangimizin anası Rus? ^^ O yüzden bu kadar takılma abi. Boş iş.
Siz de bir italyan ya da iskandinav erkegi degilsiniz ikisi de candir can
Onlar yatak ister canım.
iskandinav erkeği sizi asal bakmaz
çünkü tek bir çirkin rus hatun yok kanki napak biz de isterdik rusların bizi kıskanmasını ama kader işte kimisi türk kimisi rus doğuyor
niye kıskanalım abisi. Az milliyetçi olun be. İki bacak görünce bütün alıcılarınız ölüyo.
Kendi de Brad Pitt sanki :))
Bence sizlerin ruslardan hiçbir eksiği yok hatta fazlalığı var güzellik açısından.:)
siz brad piti bırakında esmer kara kıllı sevin
helal
Öncelikle ruslar ve türkler diye genelleme yapmazsan sevinirim. tüm ruslar güzel diye biseyyok tüm türkler ozguvensiz ve kiskanc diye de bisey yok. hem ruslarin kiskanilacak nesi var sadece bazilari fazla mesai yapiyo