Kendimi anlıyamıyorum sizce problemim ne?

22 yaşındayım 12 senedir Hayattan gram zevk almıyorum, cnsel olarak hiçbir şey hissetmiyorum (elbette evlilik olur ama karşımdaki kişiye karşı ben ne hissedeceğim duygularım yok?) yaşamayı gereksiz buluyorum ruhen çöküntü hissine giriyorum sürekli, aslında güzelim ama kendimi asla beğenmiyorum ileri derece obsesifim dini ve eğitim hakkında ileri derece takıntılarım var 12 senedir 1 saniye bile geçmeyen ruhsal çöküntü durumu var, intihrın eşiğine her gün bir adım daha yaklaşıyorum dayanamıyorum artık. Manevi maddi destek görmediğim gibi annemin babamın sokaktaki herhangi bir insandan farksız olduğunu beni yeteri kadar sevemediğini görüyorum hiç arkadaşım yok, arkadaş ediniyorum ama kimse beni umursayıp değer vermiyor aslında karşımdakini hep mutlu etmeye onun için bir dünya yaratmaya eğlendirmeye degerli hissettirmeye çalışıyor ve konuşuyorum herkes annem babam gibi sadece susuyor ben bunları yaparken.. ibadet ediyorum maneviyata yöneliyorum asla olmuyor bana bu sorunları bir yaratıcı nasıl oluyorda verebiliyor?
Kendimi anlıyamıyorum sizce problemim ne?