Kişilik & Karakter Gözlerini kapatıp ağzıni acmanı istersem ne düşünürsün? Merakbağımlısı Takip Et Xper 5 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Kesin ağzıma tatlı vereceksin Tövbe estağfurullah fesatca şeyler geliyor aklıma Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Gözlerini kapatıp ağzıni acmanı istersem ne düşünürsün? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Hiç bir şey istemem 1 0 Yorumla
ƘıԼıCƘiƦAƝ Takip Et Master Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Vallahi bilemiyorum Her an her şey olabilir ama güzel şeyler düşünmek istiyorum. 1 0 Yorumla
avigor Takip Et Guru Yaş: 66 , eic 95% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Aklıma hep fesat şeyler geliyor nedense. 1 0 Yorumla
Ozanka1 Takip Et Xper 6 Yaş: 40 , eic 80% +1 yıl Ben öyle bı şey yapmam neolacagi belli olmaz 0 1 Yorumla Ozanka1 +1 yıl Tabi kimin olduguna bağlı Yorumla
BERATTACER Takip Et Xper 4 Yaş: 22 +1 yıl Agam erkeksen fesat düşünürüm kizsan sorun olmaz 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Hiç bir şey istemem
Vallahi bilemiyorum Her an her şey olabilir ama güzel şeyler düşünmek istiyorum.
Aklıma hep fesat şeyler geliyor nedense.
erkeklere güven olmaz
Ağzıma zehir dökmeyeceksen mesele yok
Ben öyle bı şey yapmam neolacagi belli olmaz
Tabi kimin olduguna bağlı
Kabul etmezdim
Agam erkeksen fesat düşünürüm kizsan sorun olmaz