Son 2 haftadır duvara toslamışım gibi hissediyorum, ne yapacağım?

son 2 haftadır duvara toslamışım gibi hissediyorum.

ben üniversite sınavına hazırlanan bir gencim derslerim gayet iyi , arkadaşlarım var. uzun bir süredir dönem dönem kendimi çok kötü hissettiğim aralar oldu her seferinde geçmeyecek gibi gelirdi ama geçerdi. psikiyatriste giderdim verdiği ilacı bırakalı 2 ay olmuştur her şey güzeldi ama sonra hayatım sanki başıma yıkıldı. iki haftadır hiç olmadığı kadar intihar etmek istiyorum acıdan korkuyorum yaşamak istiyorum ama dayanamıyorum birinin bana dediği her hangi bir şeye alınırım başka şeylere yorumlarım. kendimi çöp kutusundaki herhangi pis bir şeymişim gibi hissediyorum; değersiz , normal değil; hasarlıyım sanki.

dün annemle çok fena kavga ettikten sonra ve bu günkü voleybol maçım sonrası çok daha kötü hissediyorum. voleybol (erkek) maçını biz kazandık ve bu çok önemliydi ama sevinemedim ben o sıra yaşıtlarımın vücutlarına , yüzlerine bakıp kendimle kıyaslamakla meşguldüm çöp olduğumu daha da çok hissettim. maç sonrası bizim takım o kadar eğlendi dans etti ki çok imrendim ama o kadar özgüvenim yok sadece durdum ve maçta çokta iyi oynamıştım. i her şey ters sanki benimle ilgili yanlış , normal değil, sıradan değil. ilgi görmeyi çok istiyorum ama ilginin i sini bile göremiyorum. hayatım böyle mi geçecek. Hacettepe tıp kazanmak gibi bir hedefim var ama yaşamak istemedikten sonra ne yapabilirim. yaşamıma son vermek istiyorum. küçüklüğümden beri ailem tarafından hep şunun oğlu ile kıyaslandım sınav başarılarım hariç hiç bir şeyde şunun oğlu olamadım. eskiden ne güzeldi her şey dünya renkliydi tenise giderdim ve çok iyiydim , herkes tarafından sevilirdim , fiziksel görünümümü takmazdım ; ilgi için iyi giyinmem , saçıma abartılı şekilde takılmam gerekmezdi. hayat neden öyle kalmadı ki. intihar etmeye hiç bu kadar yakın olmadım yaşamak istiyorum ama neden isteyim ki?

Güncellemeler
+1 yıl
bronski beat - smalltown boy şarkısı sanki hissettiklerimi anlatabiliyor
Son 2 haftadır duvara toslamışım gibi hissediyorum, ne yapacağım?