Bir iki gündür kendimi çok çaresiz hissediyorum ne yapmalıyım?

Bugün bütün gün yataktan çıkmadım uyudum uyandım burada takıldım kafa dağıtmaya çalıştım YouTube Instagram videoları arasında gezdim bazen psikolojik olarak çok iyi oldum bazen de olumsuz duygulara kapıldım içime sanki bir öküz oturmuş gibi hissettim. Bundan 2-3 gün önce yakın zamanda çok değer verdiğim bir insan ile kavga ettik kendime göre belki haklı sebeplerim vardı ama öfke anında ve aklımın örtülmesi sebebiyle gibi de bedensel engelli olduğum için hafif bir kasılma duygusu ile ağzıma gelen gelmeyen bütün kelimeleri kullanarak onunla ilgili belki de o anda ağzımdan dökülen gerçek düşünceler mi diyeyim ya da yanlış düşünceler mi diyeyim bilmiyorum çok kötü ve ağır konuşmalar yaptım ve şu anda haklı gerekçelerle kendisi benimle konuşmuyor insan ister istemez içinde bir boşluk hissediyor kafada atmaya çalışıyorum ama sanki Kafam bende değil bazen gözlerim doluyor her şeyi anlamsız bir hal alıyor duygusallaşıyorum ağlama noktasına geliyorum. Başkaları ile sohbet muhabbet edip Benim vurduğum duymaz bir şekilde mesajlarıma bile cevap vermemesi çok dokunuyor.

Bazı zamanlar buradan bile gitmeyi düşünüyorum.

21 Aralık 2025 Pazar 20.04