Sizden sürekli bir şeyler saklayan, gizleyen veya basit şeyleri söylemek istemeyen insanlarla iletişiminizi sürdürür müsünüz?

Sizden sürekli bir şeyler saklayan, gizleyen veya basit şeyleri söylemek istemeyen insanlarla iletişiminizi sürdürür müsünüz?

Ögrenmek istediğim şeyler gizlendikçe açıga çıkarırım. Keşfetmek istemediğim insandan soğurum. Ya efendi efendi kendi söyler, ya da ben kendim öğrenir önüne koyarım.
Yani boşuna ne beni yorsun ne kendini, anın akışına bıraksın tadını çıkarsın a*ptal olmasın
Zinhar. Evvelden sürdürmüştüm lakin artık şimdi zinhar. Kimsenin tribini, kaprisini, empati yapmayan nahoşluk çirkeflik halini çekemem. Kendi kendine kafasında bir şeyleri kurup kurup bana karşı bilenip, art niyetli oluyorsa kapı orada, başka kapıya gitsin, benimle açık açık konuşmayan kimseyle meşgul olamam, bir şeyleri onarmak isteyen insan açık açık konuşur, kendi içinde kurup bana bilenmez. Bana trip atma sebebi, değer verdiğinden değildi ha, huzurumu kaçırmak içindi, çünkü beni istediği kalıba sokmak istedi nankör, kendime değil en çok kendisine değer vermemi istedi, bu tür kişileri memnun edemezsin, bunlar memnun olmaz, mütemadiyen şikayetçidir, sanki kendileri bir şeyler veriyormuş tribinden de, havasından da geçilmez bu tür leşlerin, kaldırıma dahi taş olamayacak kişilerdir bunlar. Belki de böyle yaparak çook, havalı, gizemli görünmeye çalışıyorlar lakin bana karşı art niyeti olanı merak etmiyorum, ne hali varsa görsün, yesin kendi başını, bu tür kişilerin yokluğu huzurdur. Bu tür dengesiz kişilere şu şarkı anlamlı bir cevap olur, kanmıyoruz bu kişilerin basit numaralarına. "Özlersen arama, kapalı kapılar"
https://www.youtube.com/embed/OFWBSpsqYM8Şarkı için tşkler : ))
Ricalar:))
Teşekkür ederim🌺
Rica ederim 🙂
Net olmak hayat kurtarır, herkese şeffaf olmak zorunda değiliz ama sevdiklerimiz dediğimiz insanlardan bir şeyler saklamamak gerekir kesinlikle
Tilt oluyorum birinin ufak biseyi bile söylerken mırt mırt etmesinden...
Aq söyle işte, sanırsın dünyayı o kurtarmak da kimse duymasın istiyo
Cevap
2Cevap
Hayır ben sürdürmem yalan benim kırmızı çizgimdir.. bu yüzden de bana karşı dürüst değilse bir insan onunla bir daha konuşmam
bana komik geliyor.
Nazar değmesin diye sakla gizle
Aman kalp kırılmasın diye sakla gizle
Geçekler bilinmesin diye sakla gizle
Kaybetmemek için sakla gizle
Eeeeeee... Nerede kaldı insan ilişkisinin temelleri o zaman? ve haklısınız insanlar cnaları istedimi tüm duvarlarını kaldırıp tüm gizlerini seriveriyorlar istediklerine
Hiç anlamadığım haz da etmediğim şey. Yalana asla gerek yok ama hadi oldu ciddi bir konuda kaybetmekten korktun söyledin, ufak tefek şeyler için yalan söyliyen ağzına yuva yapmış kimselerdir
Gizlemek saklamak bir yana her şeyin uluorta yapıldığı dönemlerdeyiz.
Bizim görmediğimiz zamanlarda bizimle ilgili ne çok şey oluyor dünyada. İletişimi keserim.
Ben ondan saklamıyorum o saklıyorsa sıkıntı. İletişimi ufak ufak koparırım
Gizlemeyi sevmem. Arkamdan iş çeviren de tavrım nettir!
Ben netsem karşı tarafta net olmalı. İletişim kurmam keserim
Samimi olmayan insanlar ile iletişimde kalamıyorum
Gizli saklı şeyleri, gizemli tipleri sevmem...
Hayır.
Gizli saklı şeyleri sevmiyorum.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?