Ben en çok Yalanlardan.. Adaletsizlikten çocukların acı çekmesinden.. Yeşil yol filminin O meşhur sözü aklıma geldi..

Ben en çok Yalanlardan.. Adaletsizlikten çocukların acı çekmesinden.. Yeşil yol filminin O meşhur sözü aklıma geldi..

Bir toplumdaki en büyük 3 tehlike
1. Akıllı insanların duygusuz oluşu
2. Duygulu insanların etkisiz oluşu
3. Etkili insanların akılsız oluşu
Bu maddeleri yaşamaktan..
Yetkili insanların engelli insanlara karşı sorumsuzluğundan ve dışlamasından, ben 18 yaşıma bastım basalı bir şans arıyorum gidebileceğim ter atabileceğim para kazanabileceğim bir şey bir meslek
Memur olmak için belediyeye müracaat ettim yok sporcu olmak istedim yine yok oyuncu olmak istedim o da yok, yok yok yok ulaşım sorunum var benim otobüse binmeyi sevmiyorum zaten akülü sandalyem de o kadar yol kat edemiyor güçlü araba istesem de ikinci el veriyorlar, ehliyet almak istiyorum ehliyet kurslarında tertibatlı araç yok param da yok araba almaya şimdi de ekpss ve üniversite sınavlarına çalışıyorum inşAllah kazanırım, ekpss den tam puan üniden de iyi bir puan alıp yazılım gibi bir bölüme girsem yeterli bir de bilgisayar be dil kursu araştırıyorum ama onlar da ulaşım sağlamıyor
Eğer bu sınavlardan da bir şey olmazsa atanamazsam en sonunda kendimi öldüreceğim ve bu bo*tan hayat sona erecek 🤷♂️
Sabırlı ol daha gençsin aceleci davranma zorluk her zaman vardır
Şurada 30 yaşına gelmeme 8 sene kaldı ocak ayında 22 yaşında olacağım genç yaşımda bir şey elde edemedikten yaşayamadıktan sonra ne acelecisi benim yaşımdakileri şu an istediğini yapabiliyor işe girebiliyor aşk yaşayabiliyor cinsellik yaşayabiliyor ben hiçbirini yapamıyorum
Bu ekpss de olmazsa atanamzsam bitti
Sabırlı ol vede o olmazsa iskurun engelli başvuruları var
Yapmadın demedik gitmedin demedik sabırsız davranıyorsun.. sorun bu kızgın ve sinirlisin daha sakin ol
en çok aynı yerde takılı kalmaktan yoruldum yeni bir adım atamamaktan ve yeni adımların eskisini aratmamasından, her işin yokuş yukarı olmasından hiçbir işimin rast gitmemesi, insan seçimindeki yanlışlarım ve dağın fare doğurmasıyla neşelendirir
Dünya içinde aynı şeyleri düşünüyorum sırf kendim için değil düzen bozulmuş yani, kendi başarısızlıklarıma öfkem var ve her şeyde öyle
İnsanlığın öldüğünü görmekten... gerçekten herkes kötüleşti , her şey cinsellik oldu , aşk diye bişey kalmadı iğrençleşiyor insanlar resmen , ben bu durumdan sıkıldım keşke 1900 cı yıllarda doğsaymışım
Cevap
10Cevap
Yalancı insanlardan, -mış gibi yapmalarından.
Her şeyden yoruldum en çok da beklemekten
Ben alışmış olsam da yoruldum demesem de ruhumun çeşitli konularda o yorgunluğu hissettiğini düşünüyorum
Ben her şey den yoruldum özelikle insanların senin yüzüne baka baka yalan söylemeleri hiç Adalet yok
yapma dediğim şeyleri sürekli yapmalarından yoruldum
benim gibi
Kendini bir halt zannedenlerden ziyadesiyle yoruldum.
İnsanlar ve onların kurdukları bu saçma düzen, sistem yoruyor onun dışında hayat güzel
o2 çok yorucu bir gaz. aldığım solukları saymaktan. gerisi bunun teferruatı gıbı
Her şeyden yalandan, yapmacık insanlardan, arkadan iş çevirmelerinden, dedikodudan, ortamdan her şeyden
İnsanların hayatıma bir anda girip hiçbir şey olmamış gibi çekip gitmesinden yoruldum.
Yaşamak başlı başına yorucu
Güçlü durmaktan yoruldum
Yanlış insanlara güvenmekten
Yine yeni yeniden başlamaktan.
Emri vakilerden, empati yoksunu insanlar dan
insanlardan
Insanlardan
Herşeyden
Çabalamaktan
Yalan söylenilmesinden
İnsanlardan.
yalancı sahte yüzlerde