Biliyorum. Kendimi anlatmak için uğraştığım, çabaladığım kişişer, yanlış kişilerdi. Enerjimi, sabrımı onlarda tükettim. Anlamadıklarını anlamadım. Sandım ki, fazla çabalarsam o zaman anlarlar. Bazen ben anlatamıyorum, ben de hata var sandım. Anlamayanı ya da işine gelmeyeni anlamaya başladım. Ama beni anlayacaklara mecalim kalmadı. Görselini en iyi ifade eden kısa notunu buraya ekleyebilirsin..
Aşk konusunda çok yoruldum. Sağdan soldan destek arıyorum, kimse zerre kadar yardım etmiyor. Arkadaş ortamım türlü bahanelerle oyalıyor, her buluşmamız araba temizlemek ve şehirde arabayla gezmekle geçiyor. Kendim arasam bulamıyorum. Kriz yüzünden arabamı da kafaya takmaya başladım. Tek bir kız yanaşamıyor, arabam aşırı dandik. Bu gidiş beni mahvetti. Bunalımdayım. Kriz yüzünden arabamla aşırı hız yapıyorum. Yakında 205 km/s hızla, sıfır molasız radar dinlemeksizin İzmir yollarına düşmeyi düşünüyorum. İzmir'de arabamın ön camına sevgili aradığıma dair ilan koymak üzereyim. İkinci tercihim, Tarihi Asansör 'de pazarcılar gibi sesim kısılana kadar aşk için bağırmak istiyorum.
Dipçik gibiyim efenim ne yorulması. Çökeceğim sıra resetliyorum kendimi. Birileri beni anlasın diye uğraşmıyorum artık. Çok dolunca da herhangi birine içimdekileri anlatıyorum. Anlattığım kişinin dediklerini önemsemiyorum. Yorulduğum bir konu yok en azından şu an öyle düşünüyorum ve benim için şu an ki düşüncem önemli. 💆♂️
Sürekli kendimi ifade etmeye çalışmaktan baya bir yoruldum. Fakat bu durumu artık önemsemiyorum. Çünkü kendimi ifade etmeye ve insanlar anlatmaya çalışmıyorum. Böylesi daha iyi diye düşünüyorum.
En çok hayatta güçlü olmaya çalışmaktan yoruldum. En zoru sevdiğin insanın adım adım ölüme giderken onun moralini yüksek tutmak için güçlü, ümit dolu görünmek zorunluluğun. Bir sonraki ise ölümün ardından diğer sevdiklerinin manen sana yaslanabilmeleri için dik durman gerekliliğidir.
Oldukça neşeliyim. Yaşam dan haz alıyorum. Tükenmişlik sendromlarını gömeli uzunca bir zaman oldu... Buna hem kudretim, hem de cesaretim elbette var... Yorgunluk asla mental değil, sadece fiziksel bu aralar... Henüz yeni başladım enerji toplayarak... Bana kalırsa, iyi, sağlıklı, kendini bilen karakterli insanlar biriktirmek ile ilgili bu yorgunluk durumu. Bir de yorulmayı beklememeli, bana kalırsa insan kendi zihnini dinlendirmeyi de öğrenmeli. Sürekli yanlışlar yapan bir insan, nasıl ki dinlenebilir. Nasıl bir karakterden söz edilebilir. Bu nedenle asla 2 yanlış 1 doğru etmez. Hayatımızı doğru, iyi ve güzel insanlar, ve şey' ler keşfederek devam ettirmeliyiz... Unutmayınız ki, yaşam nasıl düşünüyor isek, öylece var olur. Ve sürprizler ile doludur...
Birebir aynı hissediyorum... kendimi , çok sevdiğim ama benden neden bu kadar nefret ettiklerini bir türlü anlayamadiğim özellikle iki insana anlatmaya çabalamaktan yoruldum... Biri gözümün nuru aslan oğlum 15 yaşında diğeride annesi... yok olmuyor bir türlü... attılar beni başlarından ikisi de sırtını döndü... umurlarinda değilim... ama en çok oğlumun davranışı yüreğimi parçalayan...😢😢😢😢
En ufak şeylerin bile lükse kaçmasından yoruldum Gidecek bir yerimin olmamasından Geçmişimin peşimi bırakmamasından Kafamda ki zincirlerden yoruldum... Çaresizce umut edip beklemekten En ufak çözüm bulamamaktan Karar verememekten ve istikrarlı olamamaktan Hayatımı mütevazi şekilde bile yaşayamamaktan yoruldum.
attığın resimdeki söz çok iyiymiş başarımla başarısızlığımla yanımda olacak bir destekçi aradım bu yaşıma kadar ama sadece eleştiriler oldu hayatımda ve yoruldum bıraktım... ama azmim ve hırsımdan hiç birşey eksilmedi sadece tek kişilik düşünür oldum hepsi bu.
Bak kardeşim acı ama bi gerçek Kimse senin mutsuzluğunu önemsemiyor. Şöyle düşün Sen çok mutlusun ya da çok mutsuzsun Başkasının derdi seni ilgilendirir mi İlgilendirse bile Öyle kafaya takıcak kadar fazla umursamazsın dimi? Ki en yakının olsa bile Bak... herkes herkesin yüzüne gülüyor ama kimse kimseyi sevmiyor😕 herkes yoruldu bende yoruldum Ama benim rabbim var Ben her yorulduğumda insanalra derdimi anlatmayı değilde direkt Allaha koştum Bir tek o yardım etti bana. Diceğim o ki güzel kardeşim herkesin hayalidir biri onu canından çok sevsin umursasın Ama ne zaman ki öğrenirsin insanların seni hiçbir zaman anlamayacağını O zaman mutlu olursun Çünkü bişey beklemezsin Allah var
Sürekli ödün veren olmaktan yoruldum. Dağitan karşı toparlayan ben olmaktan yoruldum. Küçücük sorunları dağ yapanlara anlatmaktan yoruldum. Simdi ruhumda bedenimde dinleniyor yormayacak günler için enerji topluyor.
Kendimi topluma uyum sağlamak için değiştirmeye törpülemeye çalışırken yıllarca yoruldum, babamın gözüne girmek ya da en azından dikkatini çekmek ve onun gibi olmaya çalışmakta yordu ama şimdi ikisini de yapmıyorum. kafam rahat
Kişilik & Karakter konusunda 19,5b cevap paylaştı.
İnanmak isteyen kişiye, inanmak istediğpi şeyin aslında yalan olduğunu izah etmekten yoruldum. Artık "evet haklısın, ben yanlış düşünüyorum" diyorum. Kendimi mahvetmek yerine o ağlarken selpak vermek daha mantıklı.
Aşk... zamanında değmeyecek birisi için çok çabaladım ve yoruldum ama halâ bu kişiyi tamamiyle hayatımdan çıkartamıyorum. Ne zaman yeni bir ilişkiye başlayacak olsam aklıma geliyor ve bu durum beni yoruyor. Onunla hiç bir arada olamıyoruz ama kopamıyoruzda. Bu çok yorucu
Hakkındaki şeyleri, sevdiklerini sevmediklerini vs. En küçük detayına kadar hatırladığım ve bildiğim insanların benim hakkımda en ufak bir fikirlerinin olmaması beni yordu
Genel olarak böyleyim her ortamda huzur güler yüz arıyorum beni yanlış anlayacak açıklama yaptıracak insan istemiyorum hem fiziki hem manevi sırtımı yaslamak isterdim :)
İnsanlarla uğraşmaktan baya bir yoruldum, ama bazen hissizleşiyorum sanki tepki veremiyorum öylece duruyor bakıyorum 😂
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Bumerang gibi gidip geri dönen eski sevgilimden ben gönderiyorum atıyorum o bi süre sonra geri dönüyor yüzüne bakıp muhattap bile olmuyorum ama o bişey yokmuş ve ayrılmamışız gibi davranıyor aşırı yoruldum sıkıldım bu durumdan
Bu zamana kadar kime değer verdiysem kimi sevdiysem hepsi gitti. Kime güvendiysem arkamdan bıçakladı. Ama iyi ki de yapmışlar çünkü bana çok şey öğrettiler Bi kere yaptığım hatayı bir daha yapmadım onlara burdan çok teşekkür ediyorum...
Maalesef o kadar haklısın ki Her ilişkim beni daha çok ben yaptı Benlik kazandım ama yine de kimseye kıyamıyorum maalesef 😭 Keşke diyorum bazen kötü olsam onlara onlar gibi davransam sonra da bu bana yakışmıyor Ben sadece değer verdiğim şeyin karşılığını istemiştim onu bile çok gördüler canları sağolsun 😭 ama şunu unutmasınlar kadınlara çiçek derler ya çiçek sevince büyür güzelleşir siz ise sevdikçe kendinizi bir halt sandınız siz olsa olsa bir kaktüs olursunuz ancak (Söz eger gerçekten kadın gibi kadınsan sizden dışarı)
Bu hayatta hep oluyor dun yuzune gulen bugun arkandan konusuyor guven meselesi zaten yok gibi birsey birde bazilari sevgiden degerden anlamiyor simariyor ve pat diye birakip gidiyor cok haklisin
En çok haklı olduğum konularda kendimi ispatlamaya çalışırken yoruldum. İnsanin hakli oldugu halde karşısındakinin kotu dusunceleri yuzunden haksiz duruma dusmesinden kotu bir sey olamaz.