Kişilik & Karakter Hayatta en yorulduğunuz şey ne? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Aşk, dostluk ve işte şansım olmadıAile ve okulda şansliydim Hayatta en yorulduğunuz şey ne? Cevapla İş Soruları Aşk Soruları Okul Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. Her şeyden yoruldum maalsef 0 0 Yorumla
biradettubaa Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Aile , arkdaş , ilşkiler ✍🏻 2 5 Yorumla Soran +1 yıl Yoruldugun mu Yorumla biradettubaa +1 yıl Yorulduğum ve artık çabalamayı bıraktığım Yorumla Soran +1 yıl 🥺burcun ne Yorumla biradettubaa +1 yıl Balık Yorumla Soran +1 yıl Yükselenim balık🥺🥺 Yorumla
ynkmert Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 887 cevap paylaştı. Aşk be yalan dostlar olabilir ve annemin hiç bitmiyen rencidesi 0 0 Yorumla
bayrakmerve27 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 92% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 26,2b cevap paylaştı. Aile yaşadıklarım hayatım 0 0 Yorumla
KalkKızCayyDemlee Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl İnsanlar gerisi hallolur bi şekilde 😌 0 0 Yorumla
Hüseyin46050 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 96% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 449 cevap paylaştı. İlişki 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 25,5b cevap paylaştı. Nefes alıp vermek. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Her şeyden yoruldum maalsef
Aile , arkdaş , ilşkiler ✍🏻
Yoruldugun mu
Yorulduğum ve artık çabalamayı bıraktığım
🥺burcun ne
Balık
Yükselenim balık🥺🥺
Aşk be yalan dostlar olabilir ve annemin hiç bitmiyen rencidesi
Aile yaşadıklarım hayatım