Kişilik & Karakter Tanıştığınız hatun böyle çıksa, imrenirmisiniz? Veya etkilenirmisiniz? HrdB0X Takip Et Guru Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Yeni bir ortam ve yeni arkadaşlar edinirken, karşınıza böyle bir hatun çıksa, etkilenirmisiniz? Tanıştığınız hatun böyle çıksa, imrenirmisiniz? Veya etkilenirmisiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
кая_кüяеsi Takip Et FenomenGuru Yaş: 29 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 730 cevap paylaştı. Kadında kas çekici bir detay değil ki. Sıkı olması kafi. Hoş kadın ama kaslara veda etse daha iyi olur. 0 0 Yorumla
ƘıԼıCƘiƦAƝ Takip Et Master Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Benim tanıdığım bir abinin sözü vardı yakacak'la seveceğin kötüsü olmaz o başka bir şey diyordu da neyse 😂 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Güzel olabilir hakkını yemeyek lakin hafif bi tık balık etli iyidir be 0 0 Yorumla
Malefiz1313 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,6b cevap paylaştı. Baya itici kendi vücuduma şükrederim... 0 0 Yorumla
raif1923 Takip Et Master Yaş: 50 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı. normal 1 erkeğin etkilenmemesi imkan dışı 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Kadında kas çekici bir detay değil ki. Sıkı olması kafi. Hoş kadın ama kaslara veda etse daha iyi olur.
Benim tanıdığım bir abinin sözü vardı yakacak'la seveceğin kötüsü olmaz o başka bir şey diyordu da neyse 😂
Güzel olabilir hakkını yemeyek lakin hafif bi tık balık etli iyidir be
Baya itici kendi vücuduma şükrederim...
normal 1 erkeğin etkilenmemesi imkan dışı
Ayakları cok guzelmiş
Bu ne aq der kaçarım 😄
Çok çirkin
Bu beni döver mk