Lan baktım pıtı pıtı yanımdan gidiyor ben de şaşırdım. Gel dedim topraaam hele pınarımdan su iç, kekimden ye nereye böyle dedim. Abi dedi eve gidiyorum karıma sürpriz yapıcam dedi. Adı da Mehmet'miş. Hemen aklıma o meşhur video geldi ve hayır dedim asla olmaz seni bırakamam. Böyle işte oturduk şimdi sigara içiyoruz.
Gördüğünüz her havyan ile samimiyet kurar mısınız?
Gecenlerde küçççücük minnacık bi kaplumbağa gördüm. (Hatta Kap desek de yeter) ben diyim serçe parmak tırnağı kadar, sen de fındık kadar bir şey.. alıp beslemek istedim bi baktım ezmişler ölmüş.. gözüm doldu şimdi yine hatırlayınca..
Yürürken gördüğüm karınca yuvalarının dibine ekmek kırıntısı dökmeyi veya kuruyemiş parçaları koyup izlemeyi çok severim. Kırıntıları bulup yuvaya taşımalarını izlemek terapi gibi. Serçelere ıslak bulgur vermeyi de seviyorum. Avucuma bulgur koyup sabırla beklerim ki yanıma kadar gelebilsinler.
Soruya dönersek, gördüğüm hayvanlarla samimiyet kurmak zor oluyor özellikle köpeklerle. Neden bilmem sevemedim bir türlü
Nasıl da bakmış.. şu hayvanların senin elinden çektiği.. kedilere dondurma.. kaplumbağaya kek.. mide fesatı geçirecekler senin yüzünden..😅 kek güzel miydi bari 😊
Geçenlerde oğluşumun ağzından detaydaki boyutta kaplumbağayı zor aldım.. Öldürecekti hayvanı.. O zaman ufak çaplı bir samimiyetim olmuştu kendisiyle..😄
Iy haşerelerden nefret ederim. Çok hayvan severim bundan şüphem yok. Hatta sokaktaki kedileri besleyemedigim için vicdan azabı çekmiştim. Ama haşereleri öldürürüm problem yok.
Ben de öyle dedim işte yahu dedim dert ettiğin şeye bak yengeyi de al gel spral makinası ile ben istediği tırnak şeklini bedavaya yaparım dedim. Harbi mi dedi gözleri doldu tabi lan dedim ne sandın. 🤣🤣
Nasıl bir makine diye baktım, saçmalama onunla olmazz, hayvanı niye kandırıyorsun ya senn 😂😂 bedavaya yapsan da gelmesin, söyle onaa 😂😂 hayvanı ümitlendirmesene, inanacak zaten dertli
Geçen spordan çıkmışım kollarda sırtta hal kalmamış. Çok tatlı bir kedi geldi seveyim dedim pisi pisi, g-tunu döndü gitti. Daha asla KZZHzhzsbzshBBznssnsnsssj