Hayaller sınırsız, gerçekler sınırlı olunca iki kere inciniyor insan.

Hayaller sınırsız, gerçekler sınırlı olunca iki kere inciniyor insan.
Tabii ki gerçek olmayacağını bile bile bazen hayal kurmak psikolojik olarak rahatlatır insanı. Bazen Dünya'nın en zengini hayal edersin kendini bazen ünlü bir futbolcu vs. İnsana iyi de gelir hele de boş boş oturup da canın sıkılıyorsa ve psikolojin de biraz bozuksa.
Ama söz konusu olan hayaller değil de hedeflerse işte o zaman işler değişir. Ayağı yere sağlam basan, gerçekçi hedefler koyup ona ulaşmaktır insanı en mutlu eden şey bu hayatta. Ben bu konuda biraz da abartı insanım. Devletler gibi 5 yıllık 1 yıllık kalkınma planları içeren hedefler koyarım kendime. Ve bugüne kadar da hepsini fazlasıyla gerçekleştirdim. Şimdi de önümüzdeki 5 yıl için var bir hedef bakalım.
Hayallerinde sınır arayan kişilerden değilim. Çünkü öyle olduğu zaman hayal değil onun adı plandır.
Bazı zaman farkı yerlerde yaşamak, bazı zaman cinsellik ile süslenmiş, bazen de şimdiki ben olmasam nasıl bir insan olmak isterdim gibi çok hayallere dalıp gitmişimdir.
Sevgilerimle 🌹
Ben maalesef gerçek olmayacağını bildiğim hayalleri kurarım her zaman.. çünkü hayalsiz yaşanmıyor.. ama umut da hiç bir zaman küçük değildir benim için. yine de bazen gerçekçi hedefler ve hayaller de kuruyorum..
Gerçek olmayacağını düşündüğün hayeller de insana vizyon ve motivasyon kazandırır. Bir çin atasözü der ki: Eğer bir ağaca çıkmak istiyorsan hedefin yıldızlara çıkmak olsun.
Cevap
10Cevap
Hayallerim sınırsız, zaten öyle olması güzel kılar..
✨️🥂
Hayallerime sınır koymam, uçsuz bucaksız
Hakkından gelebileceğim hayalleri kuruyorum.😑
hayallerimin elbette sınırı var o sınırda paranın miktarına göre belirleniyor
gerçek olmayacağı hayaller kurarım arada ama mümkün olan hayaller kurmak insanı motive eder
Daha sonra hüsran yaşamamak için hedef diyebileceğimiz olabilirliği yüksek hayaller kuruyorum.
Hazır hayattayken dibine kadar hayal kurmaktan yanayım sonradan insan kendisine keşke o kadar gerçekçi olmasaydım der anca.. Dibine kadar!! 🤩🍀🗝️
sınır var elbette
bazı şeyler var ki hayal ederken bile bi yutkunuyorsun nasul olsa olmaz diye
Kurarım. Sonuçta hayal kurmak parayla değil ya.
Kuruyorum ama belki bir gün gerçekleşir bilemeyiz 😂
Hayallerin bir sınırı yoktur ama ayağımızı gerçekten çok yukarıda tutmamalıyız aksi takdirde hüzün ve hüsran dolu günler geçirebiliriz.
Kurarım hayal kurmazsan ilerleyemezsin
Kurarım sınırsız hayaller
Yok sanıyodum da varmış
Sınırı yok hayal kurmayı severim
Hayaller gerçekleştirmek için vardır
Hayallerimi yok ettiğinden beri kurmuyorum
sınırsız
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?