Kişilik & Karakter En çok kimle tatile gitmekten zevk alırsınız? McLareN558 Takip Et Yoda Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor Ailemle Sevgilim / Eşim Arkadaşlarımla Karışık Akrabalarla Erkek Erkeğe Kız Kıza Yalnız Gitmekten Hoşlanırım Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç En çok kimle tatile gitmekten zevk alırsınız? Cevapla Tatil Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. Sevgilim / Eşim 0 0 Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,7b cevap paylaştı. Sevgilimle gitmek muhteşem olurdu hatta karavan tatili olursa süper olur kafa nereye biz oraya 0 0 Yorumla
umeyirarsln Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Tek başıma gitmiştim Eylül ayında. Ama sevgilimle gitsem daha iyi olabilir. Tabi ileride sevgilim olursa 😅 0 0 Yorumla
ƘıԼıCƘiƦAƝ Takip Et Master Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Ailemle birlikte yaşıyorum bu yüzden ailemle birlikte gitmeyi tercih ederim 0 0 Yorumla
Seinjerlin Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Genelde yalnız seviyorum, olursa da sevgili veya agalar ile. 0 0 Yorumla
MrKuzey Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Ben genelde tek gittiğim zaman daha fazla keyif alıyorum. 0 0 Yorumla
CoffeeAndCoffee Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Kız kıza tatil eğlenceli olur 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Yanlız gitmek istemiyorum kimse gelmesin ya biraz kafamı toplamak istiyorum 0 0 Yorumla
tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı. Tabiki sevgilim/eşim..🍀🗝️ 1 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 21,6b cevap paylaştı. Kız kıza 1 0 Yorumla
Adsızyorumcu Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Kafa dengi arkadaşlarla güzel olurdu ya 0 0 Yorumla
biradetmehmet Takip Et Master Yaş: 45 , eic 31% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,2b cevap paylaştı. Ailem yanımda olunca daha keyifli oluyorum 0 0 Yorumla
Milky7way Takip Et Guru Yaş: 106 , eic 99% +1 yıl Akraba harici hepsinin keyifi bambaşka 😄 0 0 Yorumla
sweet_trouble99 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 936 cevap paylaştı. Enguzel tstil tek tatil 0 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 41b cevap paylaştı. Tek gitmeyi seviyorum ben 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı. Yunanistan 0 0 Yorumla
restinerest Takip Et Master Yaş: 46 , eic 61% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ben yalnız severim 0 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,3b cevap paylaştı. Ailem ile 0 0 Yorumla
Larisse Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 93% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 852 cevap paylaştı. kafa dengi kim varsa 0 1 Yorumla red_devils +1 yıl Nereye gitmek istersin peki? @Larisse Yorumla
Bilmiyom_ya Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. Ailemle 0 0 Yorumla
İsmaill19 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,2b cevap paylaştı. orada bulurum :D 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Sevgilim / Eşim
Sevgilimle gitmek muhteşem olurdu hatta karavan tatili olursa süper olur kafa nereye biz oraya
Tek başıma gitmiştim Eylül ayında. Ama sevgilimle gitsem daha iyi olabilir. Tabi ileride sevgilim olursa 😅
Ailemle birlikte yaşıyorum bu yüzden ailemle birlikte gitmeyi tercih ederim
Genelde yalnız seviyorum, olursa da sevgili veya agalar ile.
Ben genelde tek gittiğim zaman daha fazla keyif alıyorum.
Kız kıza çok keyifli oluyor.
Kız kıza tatil eğlenceli olur
Yanlız gitmek istemiyorum kimse gelmesin ya biraz kafamı toplamak istiyorum
Tabiki sevgilim/eşim..🍀🗝️
Kız kıza
Evli olsam eşimle giderdim
Kafa dengi arkadaşlarla güzel olurdu ya
Ailem yanımda olunca daha keyifli oluyorum
Akraba harici hepsinin keyifi bambaşka 😄
Eşim olursa bir gün onla olablir
Enguzel tstil tek tatil
Teyzemle kesinlikle ya