Tatil & Seyahat 2 ay En eğlenceli tatil kiminle olur? u вуηαяcσѕ Takip Et Master Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 103 Arkadaşlar Sevgili Aile Tek başına Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç En eğlenceli tatil kiminle olur? Cevap Yaz 71 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 13 kişi beğendi
biradetmehmetFenomen Takip Et Master Yaş: 42 2 ay Tatil & Seyahat konusunda 2,2b cevap paylaştı. Çocuklarım olmadan evlenemem benb 1 2 Yorumla Seyyah_Derviş 2 ay Evlendikten sonra çocuğun olur merak etme 😬😅😅 Yorumla biradetmehmet 2 ay Eglenemem* Yorumla
a canerozkum Takip Et Master Yaş: 24 , eic 45% 2 ay Tatil & Seyahat konusunda 991 cevap paylaştı. Net arkadaşlarla.Aileyle tatilin keyfi çıkmaz.Sevgiliyle de en ufak tartışmada triplere bağlayıp o tatili zehir ediyor.Tek başına 1-2 gün gezmek okey ama uzun süreli tatil eğlenceli olmaz. 2 0 Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 22 , eic 99% 2 ay Tatil & Seyahat konusunda 4b cevap paylaştı. En eğlenceli tatil tabi ki de sevili ile olur. sonuçta aşık olduğunuz kadın ile gezmek bir arkadaş ile gezmekten ya da yalnız gezmekten daha mutluluk verici olurdu 1 0 Yorumla
saçmabirkişilik Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 76% 2 ay Kiminle olduğunu bilmem, denemek gerekte. Kiminle olmadığını söyleyebilirim: Sevgili veya partner ile! 1 0 Yorumla
Deniz34355 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 95% 2 ay Eskiden tek başıma çok büyük keyif alırdım şimdi oğlumla olan her aktivite beni çok mutlu ediyor, keyif veriyor. 1 0 Yorumla
BayRomantikOdun Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 92% 2 ay Sevgilim olmadığı için bir şey diyemem arkadaşlarla ve aileyle iyi oluyor ya da kuzenlerle 1 0 Yorumla
Siyahkadife Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 98% 2 ay En güzeli sevgiliyle. Hem romantik, hem eğlenceli. Keyifli olur. 1 0 Yorumla
Forlove19 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 93% 2 ay Sevgilinle mutlu mesutlu gezmek daha keyifli bence. 1 0 Yorumla
_ÇavBellaa_ Takip Et Xper 6 Yaş: 19 , eic 100% 2 ay Kafadengi kuzenlerle ya da yakın arkadaşlarla nett 1 0 Yorumla
Gunahbenim23 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 92% 2 ay Arkadaşlarla yapılan tatil daha eğlenceli olur 1 0 Yorumla
Seyyah_Derviş Takip Et Bilge Yaş: 106 , eic 98% 2 ay En rahat arkadaşlarımla olacağım için, en çok onlarla eğlenirim. 1 0 Yorumla
RABBITJessica Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% 2 ay Kız kıza oluyor bence sevgiliyle iki tarafta biraz kasıyor 1 0 Yorumla
Havacı27 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% 2 ay Yanında sevgilin olursa bak tatilin tadına her dakika seks ve eğlence. 1 0 Yorumla
Passion359 Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 100% 2 ay Benimle olandır beni bulan taniyan yaşadı valla 😂😀 1 0 Yorumla
syzapo Takip Et Xper 4 Yaş: 20 2 ay Tabiiki sevdiğin kişiyle başkasıyla olan varsa gitsin onla evlensin aga ben sevdiğim kızla mutlu olurum 1 0 Yorumla
Muratti35 Takip Et Xper 5 Yaş: 20 2 ay Sanırım aile diyorum, ama ben tek başıma kafa dinlemeyi daha çok seviyorum. 1 0 Yorumla
mag_niata Takip Et Xper 2 Yaş: 31 2 ay En eğlenceli tatil kafa dengi arkadaşlarla olur, ama en güzel tatil çok sevilen sevgiliyle olur. 1 0 Yorumla
münevverx6 Takip Et Xper 1 Yaş: 24 2 ay Kendimle olan daha güzel ama arkadaşlada olur kiz kiza ama kendim yanlız daha eğlenceli olur. 1 0 Yorumla
u Hayatİstanbul77 Takip Et Master Yaş: 45 , eic 100% 2 ay Arkadaşlarımla oluyor. Yalan söyleyemem en çok onlarla eğleniyorum. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
Çocuklarım olmadan evlenemem benb
Evlendikten sonra çocuğun olur merak etme 😬😅😅
Eglenemem*
Sevgiliyle
Net arkadaşlarla.
Aileyle tatilin keyfi çıkmaz.
Sevgiliyle de en ufak tartışmada triplere bağlayıp o tatili zehir ediyor.
Tek başına 1-2 gün gezmek okey ama uzun süreli tatil eğlenceli olmaz.
En eğlenceli tatil tabi ki de sevili ile olur. sonuçta aşık olduğunuz kadın ile gezmek bir arkadaş ile gezmekten ya da yalnız gezmekten daha mutluluk verici olurdu
Kiminle olduğunu bilmem, denemek gerekte. Kiminle olmadığını söyleyebilirim: Sevgili veya partner ile!
Eskiden tek başıma çok büyük keyif alırdım şimdi oğlumla olan her aktivite beni çok mutlu ediyor, keyif veriyor.
Sevgilim olmadığı için bir şey diyemem arkadaşlarla ve aileyle iyi oluyor ya da kuzenlerle
En güzeli sevgiliyle. Hem romantik, hem eğlenceli. Keyifli olur.
Sevgilinle mutlu mesutlu gezmek daha keyifli bence.
Kafadengi kuzenlerle ya da yakın arkadaşlarla nett
Arkadaşlarla yapılan tatil daha eğlenceli olur
En rahat arkadaşlarımla olacağım için, en çok onlarla eğlenirim.
Kız kıza oluyor bence sevgiliyle iki tarafta biraz kasıyor
Yanında sevgilin olursa bak tatilin tadına her dakika seks ve eğlence.
Benimle olandır beni bulan taniyan yaşadı valla 😂😀
Tabiiki sevdiğin kişiyle başkasıyla olan varsa gitsin onla evlensin aga ben sevdiğim kızla mutlu olurum
Sanırım aile diyorum, ama ben tek başıma kafa dinlemeyi daha çok seviyorum.
En eğlenceli tatil kafa dengi arkadaşlarla olur, ama en güzel tatil çok sevilen sevgiliyle olur.
Kendimle olan daha güzel ama arkadaşlada olur kiz kiza ama kendim yanlız daha eğlenceli olur.
Arkadaşlarımla oluyor. Yalan söyleyemem en çok onlarla eğleniyorum.