Yardım edin bana ya, arkadaşlarım ben lüks bir rezidansta yaşıyorum sanıyor. Bugüne kadar hep erteledim buluşmayı ama iki gün sonra bana gelecekler. Onların yanında resmen başka birisini oynuyorum. Nasıl bir çözüm bulabilirim?
Güncellemeler
+1 yıl
Teşekkür ederim yorumlarınız için
Zengi̇n arkadaşlarımın yanında kendi̇mi̇ zengi̇n gösteri̇yorum, nasıl çözüm bulabilirim?
Ay sen ne kadar komiksin motorcu bey AHAHAHAHAHA gülmekten ağzım yırtıldı. Dalga geçme, pişmanım iğrenç birisi oldum. Kendimden tiksiniyorum. Nasıl böyle birisi oldum bilmiyorum geri dönüş olmalı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
İnş Ankara'da yaşıyorsundur kurtarayım seni bu yalandab 😂
İstanbul
Ankara olsan yalanına kılıf uydururdukta ist zor
Of tek bu olsa, bir tane yardımcım var. Spor arabam var... Daha ne yalanlar. Karaktersiz o*uspunun teki olup çıktım. Kendimden nefret ediyorum
Ankara'da olsan biraz idare ederdikte İstanbul zor neden böyle bi yalan söyledin ki
Uzun hikâye ya, ama bundan memnun değilim. Aslında bu bir fırsat hepsini silebilirim hayatımdan
Sil o halde
Bunu keske yapmasaydın yalancının mumu yatsıya kadar yanar..
Ay ne yapayım ama bir şekilde ortamlarına girmem lazımdı. Daha ne yalanlar söyledim...
Aferin şimdi buyur ayıkla pirincin taşını. Sana ne kattı bu arkadaşlar girdin aralarına hadi bakalım ne faydaları oldu..
Pişmanım hemde çok. Kendimden tiksiniyorum. Karakterimden ödün verdim...
Snajajjskdkskskfkkdkdkdkdkkd villa kirala
Ay AHAHAHAHAHA gülmekten ağzım yırtıldı
Kdjdkdkdksk ama mantıklıydı zengşn olsan fjdjd
Mantıklıda sadece bu değil, güya yardımcım var, Spor arabam var daha neler neler. Kendimden tiksiniyorum resmen
Bi yalan daha söyle battık iflas ettik de ağla yanlarında
Yalan söylemek hakkında fazla şey bilmiyorsun
Öğretebilirsin
Yalanların ayaklara dolandığı gün 😅
Gereksiz davranıyosun, davul bile dengi dengine
sen naneyi yemişssin
Pardon?
çok türk dizisi izliyosun ahaha
Ay sen ne kadar komiksin motorcu bey AHAHAHAHAHA gülmekten ağzım yırtıldı. Dalga geçme, pişmanım iğrenç birisi oldum. Kendimden tiksiniyorum. Nasıl böyle birisi oldum bilmiyorum geri dönüş olmalı
bende o yaptıgın şeylere gülüyom ne kadar ezildiysen bu duruma düşmüssün ahaha gel ben seni motorla götüreyimde bir havan olsun bari
Hâlâ dalga geçiyorsun, eski erkek arkadaşım yüzünden oldu. Yalancı itin birisi olup çıktım.
e şimdide ona at sucu ahahaha
senin hiç hatan yok zaten ahaha
Aynen kanka sal artık sal
şimdide kanka olduk he ondan sonra birazda benim üzerime atarsın sucu ahahahaha
Kanka sus aw, bu da iyi oldu hepsini silebilirim hayatımdan. Elime fırsat geçti.
ne zaman kanka olduk aw sdfgsdf
Kanka olduğumuz için demedim aq, amaç dalga geçmek zaten kanka derken. Sus artık aq
sen sus bence konuştukca ayrı batıyon enayi
Okey aşko PUHAHAHAJAJA
ne kadar komikti ahahahah
Okey.
tamam