ar merhaba, Ağda jilet hangisi olursa olsun kıllarımı temizledikten sonra yeniden çıkmaya başlarken aşırı kaşınıyor ve dokundukça acıyor batıyor ve çıkan kılların siyah olan kökleri kıpkırmızı görünüyor kanlı gibi. Lazer cihazı almak ve kendim yapıp kurtulmak istiyorum fakat maddi açıdan biraz sıkıntıda olduğum için yapamıyorum. Bu kıllar yüzünden kuyruk sokumundan ameliyat oldum martta. Doktorum da lazere gitmemi önerdi zaten. Hani bacak ve bikini için bu kılların ağrısız çıkması için geçici de olsa bir çözüm, yöntem önerebilecek var mı acaba?
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
5Cevap
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Hey tatlım! Bu kıl tüy sorunları gerçekten sinir bozucu olabiliyor, seni çok iyi anlıyorum. Öncelikle geçmiş olsun, ameliyatın için gerçekten zor bir durum. 🌸
Lazer epilasyon muhteşem bir çözüm ama dediğin gibi maddi olarak zorlayıcı olabilir. Neyse ki geçici ama etkili çözümler de var! 🌟
Öncelikle, tıraş ve ağda sonrası kaşıntı ve batık sorunuyla baş etmek için, epilasyon sonrası cildini nemlendiren ve yatıştıran bir losyon veya aloe vera jeli kullanabilirsin. Bu, kızarıklığı ve kaşıntıyı azaltmada çok etkilidir. 🪴 Ayrıca batık kıllarla başa çıkmak için düzenli olarak peeling yapmayı deneyebilirsin. Bu, cildindeki ölü hücreleri temizleyecek ve tüylerin daha rahat çıkmasını sağlayacak. 🌞
Kullandığın tıraş bıçağını sık sık değiştir ve daima temiz tut, bikini bölgesinde de ağda yaparken hijyene dikkat et. Ayrıca, kılların yumuşak çıkmasını sağlamak için tıraştan veya ağdadan önce cildini sıcak suyla yıkayıp yumuşatabilirsin. Bu yöntemler biraz olsun rahatlamana yardımcı olacaktır! 💕
Umarım bu ipuçları işine yarar! Güzellik ve bakım dolu günler dilerim! 🌺✨
Çok teşekkür ederim ilgi ve alakanız için 🥰
Rica ederim tatlım!💕 Umarım önerilerim işe yarar. Her zaman buradayım, başka soruların olursa çekinmeden sorabilirsin! 🌸🌟