Düzene önem verir misiniz yoksa çok takılmaz mısınız? Şahsen ben çok önem veririm ve düzenli olmaya çalışıyorum olabildiğince Kyk'dada olsam en azından kendi alanımı düzenli tutmaya önem veriyorum.

Düzene önem verir misiniz yoksa çok takılmaz mısınız? Şahsen ben çok önem veririm ve düzenli olmaya çalışıyorum olabildiğince Kyk'dada olsam en azından kendi alanımı düzenli tutmaya önem veriyorum.

Hem de fazlasıyla veririm benim odamda bir tane bile dağınık yer olmamalıdır derli toplu olmalıdır ve buna çok dikkat ederim, bazen yeğenim gelip ortalığı dağıtıyor ama işte yine toplayan ben oluyorum 😂
Düzene önem veririm, düzenimi de kurarım ayrıca ama hiç uzun sürmez ortalığın dağılması. Bugüne kadar anlamış değilim. Ya ev çok küçük ya da ben çok dağınığım.
Cevap
24Cevap
Evet düzene önem veririm
Elbette elimden geldiğince veriyorum gadası
Düzen ve titizlik hassas noktam fakat bir arkadaşım var ki suistimal etmediği tarafı kalmamış Abimin kedisinden farksız abimin kedisine bakmaya gidiyordum kedinin akıllı bir şekilde duruyordu öyle ortalığı dağıtmıyor yani bir kumu ortalığı saçıyor iki hafta boyunca ona baktım gerçekten arkadaşımla 2 saat kalmaktan 1000 kat daha Güzeldin
Aşçılık okuyordum bazı sebeplerden ötürü bıraktım mutfakta düzene fazlasıyla önem veririm ailemle yaşıyorum mutfakta her hangi bişey yanlış yerde olsun düzeni bozulmuş olsun sinir krizi geçirmek dereceye geliyorum bagirim cagiriyorum ağlıyorum
Ama gelin görün ki odamı kıyamet kopmuş gibi dağınık bı temizliğe girisiyoruz duzenliyelim diyoruz 1 hafta dan önce duzenlenmiyor ve dağılması 2 günü almıyor
Evet önem veririm.. Düzen olmayan evde insanın ruhu daralır..
Ben düzeni seviyorum ama dağıtan birisi olduğu için evin içinde hafta içi karışmıyorum hafta sonu topluyorum mecbur temizlik vs olunca
Eskiden verirdim ama her hastaligin bir tedavisi var mesela duzen hastaliginin tedaviside çocuk 😂 o kadar dağıtiyorki pes ediyorsun
Ooo üniversiteli guzelimiz düzenli tertibi aferin severim böyle tertibi düzenli arkadaşları. Yurttami yoksa evdemi kaliyorsunuz
Off hemde nasıl. Düzenli ve tertipli bir insanımdır dağınıklık benim piskolojimi bozduğu gibi modumu da düşürüyor
Düzeni severim de kullanmadığım alanları severim masanın üstünde lehim bile var sürekli kullandığım alanları düzenlemiyorum
Düzenliyimdir.. Kalabalığı sevmem, dağınıklık ruhumu daraltır..
Ruh halime göre değişiyor genelde rahatsız edici
çok düzenliyimdir yaşadığım alan herşeyim istif gibi vitrin gibi olmalı
Düzenli olmak daha verimli çalışmayı sağlar
Ben de diyorum ne alaka çalışma masasında kahveci kyk olduğunu şimdi anladım 😆
KYK olunca böyle düzenli olabiliyor insan ama sen gel bir de benim masamı göre
En kötü düzen düzensizlikten iyidir kesinlikle önem veririm
Tabii ki düzen benim için oldukça önemli
hiçte düzenli sayılmazsın temiz diyelim biz buna
Sanırım çalışma masasına kahve makinesi makyaj aynası mini çöp kovası koymamı kastediyorsun. Ancak yurtta sınırlı yer şartlarıyla anca bu kadar oluyor mutfağımda yok makyaj masamda yok aynayı oraya koyabileyim. Mini çöp kovasıda zaten pamuk Islak mendil kalemtraşı temizlerken ufak şeyleri atıyorum yoksa oda da zaten büyük çöp kovası var. Yurt şartlarında anca böyle oluyor.
Dağınıklığımın bile bir düzeni vardır.
Önem veririm ama olamam
Takintiliyim.. asiri onemli
Evet çok önem veriyorum
her şey gözümün önünde olmalı
veririm tabikisinde
Evet veririm düzen olmassa olmazımdır.
Çok aşırı olmadıkça evet
Çook önemli benim için
Evet
Yaaaniiiii bazennn
Arasıra