Kişilik & Karakter Biri sizi durduk yere övüyorsa bu manipüle etmek için midir yoksa tamamen masumane midir? prensesmari Takip Et Yoda Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Görseldeki örnek üzerinden gidelim. Ne alaka çok tatlı 💫💫(masum) Beni methetmeyin para verin (manüpülasyon) Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Biri sizi durduk yere övüyorsa bu manipüle etmek için midir yoksa tamamen masumane midir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı. Yani ne şekilde övdüğüne göre değişir.. eğer dalga geçmek içinse kötü.. ama içten geldiyse olabilir. 1 0 Yorumla
LEYYA_GS Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Durduk yere kimse kimseyi övmez. Ya bir şey isteyecektir ya da bir şeyler için zemin hazırlıyordur. 1 0 Yorumla
tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı. Kalpten, içtenlikle ve samimi olup olmadığını ben kendime ve hislerime danışıp anlarım.. Çok maskeli övgü gördüm sonuçta.. 1 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 25,5b cevap paylaştı. Menfaati vardır kesin. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Yani ne şekilde övdüğüne göre değişir.. eğer dalga geçmek içinse kötü.. ama içten geldiyse olabilir.
Durduk yere kimse kimseyi övmez. Ya bir şey isteyecektir ya da bir şeyler için zemin hazırlıyordur.
Kalpten, içtenlikle ve samimi olup olmadığını ben kendime ve hislerime danışıp anlarım.. Çok maskeli övgü gördüm sonuçta..
Övüyorsa işi düşmüştür
Menfaati vardır kesin.