Bence sürekli kendini övmesi daha itici. İnsan anlatmadan da anlaşılabiliyor zaten. Hiç anlatmamak ise bazen mütevazılık, bazen de “bırakayım davranışlarım konuşsun” demek. Asıl çekici olan denge; ne kendini parlatmaya çalışmak ne de tamamen silikleşmek. Doğal olan her zaman daha güzel duruyor.
Kendini çok anlatan seni önemsemiyor az anlatan da birşeyler saklıyor hissi veriyor tedirgin oluyorsun. Ikisinin ortası olmalı arada beni de merak etmeli yeri geldiğinde kendi de anlatmalı. Gizemli olmak erkek için çekici değil, daha çok itici
Kendini öven , ve sürekli bunu yapan kendini beğenmiştir. Ama sohbetlerde iletişimde dahi kendinde konu açıp sohbet eden narsist insandır. Dikkat etmek gerekir.
Sürekli kendini öven biri gerçekten çok yorucu ve itici geliyor 😅 Özellikle her cümlede başarı anlatan tipler, samimiyeti öldürüyor. Ama hiç kendinden bahsetmeyen de bir yerden sonra duvar gibi hissettiriyor. Bence en güzeli; sorulunca anlatmak, dozunda paylaşmak. Ne “ben ben” diye gezmek, ne de tamamen gizemli takılmak 😉✨