Kişilik & Karakter Kadın ve erkek arkadaş olabilir mi sizce? çpkn_kuruFASULYE007 Takip Et Master Yaş: 37 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor olmuşluğum var asla olamaz erkeğin arkadaşlığı sütyen kopçasını görene kadardır belki olur:D kadının tek dostu paradır Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Kadın ve erkek arkadaş olabilir mi sizce? Cevapla Erkek Soruları Kadın Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,6b cevap paylaştı. Evet olur 1 0 Yorumla
enolmayan Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Belli bir sure evet samimiyet artıkça hayir. 1 1 Yorumla çpkn_kuruFASULYE007 +1 yıl mesajların kapalı Yorumla
LavantalıÇikolata Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Olur zannediyordum ama iyi anlaşan iki kişi zaten sevgili olmaya doğru yol alıyordur. Karşı cinsten ssdece sevgili, eş olur. 1 0 Yorumla
guapomorena Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Erkeğin arkadaşlığı kopçayı görene kadardır. 1 0 Yorumla
Ezel1995 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Hiç bir erkek yatmayı arzulamadığı bir kadınla arkadaş olmaz diye bir söz okumuştum bir yerde 0 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,7b cevap paylaştı. Sınırlar korunursa olunur.. herkes yerini bilmeli. 1 5 Yorumla çpkn_kuruFASULYE007 +1 yıl çook sıradansın Yorumla u inciitanesiii +1 yıl Çok şükür Yorumla çpkn_kuruFASULYE007 +1 yıl sıkıcı Yorumla u inciitanesiii +1 yıl Eyvallah Yorumla çpkn_kuruFASULYE007 +1 yıl erkeksi cevaplar Yorumla
u Aybuke6 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,4b cevap paylaştı. Yakınlık derecesine bağlı 1 0 Yorumla
WinchesTR Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Sürekli arkadaş kalacağını düşünmüyorum. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Evet olur
Belli bir sure evet samimiyet artıkça hayir.
mesajların kapalı
Olur zannediyordum ama iyi anlaşan iki kişi zaten sevgili olmaya doğru yol alıyordur. Karşı cinsten ssdece sevgili, eş olur.
Erkeğin arkadaşlığı kopçayı görene kadardır.
Hiç bir erkek yatmayı arzulamadığı bir kadınla arkadaş olmaz diye bir söz okumuştum bir yerde
Sınırlar korunursa olunur.. herkes yerini bilmeli.
çook sıradansın
Çok şükür
sıkıcı
Eyvallah
erkeksi cevaplar
Yakınlık derecesine bağlı
Sürekli arkadaş kalacağını düşünmüyorum.
Seks yapınca arkadaşlık bozulmamalı.
Sanmam ateş barut bum