Bence Neriman ve Koriş gibi olursa olabilir. Erkek gay kadın ise erkekten çok büyük.

Bence Neriman ve Koriş gibi olursa olabilir. Erkek gay kadın ise erkekten çok büyük.
Ben çok yakın olduğum kız arkadaşım var benim sevgilim olduğunu normal bir ilişki yaşadığımi da biliyor. Uzun zamandır kimseyle paylaşmadığım dikkat ettiğim bir şeyi de sadece arkadaşima söyledim onunda sevgilisi var 8 yaş büyük benden ve onlar sevgili olmadan önce benim kölesi olup bana sahip olan 12 yaş büyük 35 yaşında 3 senedir kesintisiz olarak seks kölesiyim ve kiz arkadaşımın sevgilisi de o adamın arkadaşı ve o yüzden sahibimle birlikte beni yaptı ama arkadaşımın sevgilisi ağzıma verip zevk suyunu spermini arada idrarını bile ağzıma yapar ayaklarını yedirirdi sahibimin ısrarıyla da bir kere havuzda arkamdan girdi 2 posta yaptı 1 saat boyunca sahibime kaygan olması için hazırlandı. Kız arkadaşımla konuştum bunları anlattım sevgilisi de vardı hallettik şimdilerde kız arkadaşım kankam sevgilisinin kucağına oturup bana ikisinin ayaklarını yalatiyor
Cevap
11Cevap
İki taraf da sınırları bildiği ve aşmadığı sürece gayet de güzel bir arkadaşlık olur
Buluşmalar sık olursa o iş her şeye dönüşür
Olamaz ama başka türlü olursa olabilir
Yani eş gibiysen
Kadın çirkin ya da dubaysa olurlar
Olabilir niye olamasın ki
Olabilir ancak o benim kardeşim gibi kısmı palavra
Eteğimi giyip geliyorum aşko 🥰
Arkadaşlarım var, neden olmasın
Olur ama olmamalı.
Niye olmasın yahu
Olur neden olamasin
Evet gayet olabilir