Kişilik & Karakter Sen hangi mevsimin insanısın? in_marvel_universe Takip Et Xper 1 Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 53 Yapay Zekaya Sor Hangi mevsim sana göre ve neden? Ben ilkbahar ve sonbaharı çok severim. Yazı ve kışı da %50 , 50 severim. İlkbahar Yaz Sonbahar Kış Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Cevaplamaya devam. Yorumlarımızı eksik etmeyelim lütfen... Sen hangi mevsimin insanısın? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
54srp Takip Et FenomenMaster Yaş: 44 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı. En sevdiğim mevsim sonbahar.. 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,6b cevap paylaştı. Sonbahar 1 0 Yorumla
_GeceMuhafızı_ Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Açıkçası ben genelde sonbahar mevsimini çok seviyorum yani Eylül Ekim Kasım ayları bana daha güzel geliyor 1 0 Yorumla
_Queenn_ Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Aşırı sevdiğim bi mevsim yok ılık olması daha benlik güzel bahar günleri sonbahar da olabilir ilk baharda.. illa seçmem gerekirse sonbahar olsun… :) 1 0 Yorumla
prensesmari Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 85% +1 yıl Yazı da sevmem kışı da sevmem ılık bir havaya sahip her mevsime çok fazla okeyim 1 0 Yorumla
Sinirrr Takip Et Master Yaş: 43 , eic 96% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. İlkbahar..🌻🌸🌺🌻🌸🌺 1 0 Yorumla
ElXTurco Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Yaz mevsimini severim, yazın daha çok mutlu ve huzurlu oluyorum. 1 0 Yorumla
Orien69 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 43% +1 yıl Bulutlu ılık hafif rüzgarlı havaların insanıyım#Mirliva 1 0 Yorumla
MuhteşemGüneş Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl İlkbahar. Çiçekler değil ruhu açılıyor insanın başka mevsim düşünenleri anlamıyorum. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Hava hep serin vucut isininayarlayabiliyosun kiyafetlerle ama yazin sicakta yapacak birsey bulamıyorsun 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl İlkbaharı severim. Kış mevsimi de güzeldir özellikle çalışmak için daha idealdir diye düşünüyorum. 1 0 Yorumla
daydreamdünyam Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl Bayılırım ilkbahara çiçeklerin açtığı kuşların öttüğü en güzel mevsim 1 0 Yorumla
udontknowme Takip Et Xper 2 Yaş: 30 +1 yıl Yazın doğdum ama İlkbahar ve Sonbahar'ı çok severim 1 0 Yorumla
Ezel_16 Takip Et Xper 1 Yaş: 32 +1 yıl Kışın en karanlık günlerin de ögrendim ki;İçimde bitmek bilmeyen bir yaz mevsimi var. 1 0 Yorumla
fenerli_dunya Takip Et Master Yaş: 30 , eic 93% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 647 cevap paylaştı. Var mı bahar gibisi 😊 1 0 Yorumla
PandacıkD Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 82% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 711 cevap paylaştı. En sevdiğim mevsim sonbahar.. 1 0 Yorumla
Bilmiyom_ya Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. bilemiyorum hepsinin ortası herhalde 1 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 21,6b cevap paylaştı. İlkbahar 1 0 Yorumla
visal01 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 85% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 308 cevap paylaştı. Sonbaharyaz 1 0 Yorumla
tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı. Sonbahar favorim 🍀🗝️ 1 0 Yorumla
Cooldusunce Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. İlkbahar 1 0 Yorumla
1İnciTanesi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı. Sonbahar gibiyim. 1 0 Yorumla
eternity-a Takip Et Master Yaş: 39 , eic 85% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. İlkbahar 1 0 Yorumla
Gizlidedikdaaa Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 87% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 310 cevap paylaştı. İlkbahar 1 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,9b cevap paylaştı. kışı severim 1 0 Yorumla
Yzl_finish Takip Et Xper 3 Yaş: 46 +1 yıl Herseyin doğuşu gibi hissettiryor 1 5 Yorumla meraklıbilginpanda +1 yıl @Yzl_finish günaydın Yorumla Yzl_finish +1 yıl @meraklıbilginpanda günaydın Yorumla meraklıbilginpanda +1 yıl Bakar mısın Yorumla Yzl_finish +1 yıl @meraklıbilginpanda anlamadım nereye Yorumla meraklıbilginpanda +1 yıl T k p atmıştım sen de bana at diye dedim Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,1b cevap paylaştı. kış tabiki 1 0 Yorumla
Mario45 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 95% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,2b cevap paylaştı. Kesinlikle yaz 1 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 10,5b cevap paylaştı. İlkbahar 1 0 Yorumla
güneyjdm Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Sonbahar 🍂 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
En sevdiğim mevsim sonbahar..
Sonbahar
Açıkçası ben genelde sonbahar mevsimini çok seviyorum yani Eylül Ekim Kasım ayları bana daha güzel geliyor
Aşırı sevdiğim bi mevsim yok ılık olması daha benlik güzel bahar günleri sonbahar da olabilir ilk baharda.. illa seçmem gerekirse sonbahar olsun… :)
Yazı da sevmem kışı da sevmem ılık bir havaya sahip her mevsime çok fazla okeyim
İlkbahar..🌻🌸🌺🌻🌸🌺
Yaz mevsimini severim, yazın daha çok mutlu ve huzurlu oluyorum.
Bulutlu ılık hafif rüzgarlı havaların insanıyım
#Mirliva
İlkbahar. Çiçekler değil ruhu açılıyor insanın başka mevsim düşünenleri anlamıyorum.
Hava hep serin vucut isininayarlayabiliyosun kiyafetlerle ama yazin sicakta yapacak birsey bulamıyorsun
İlkbaharı severim. Kış mevsimi de güzeldir özellikle çalışmak için daha idealdir diye düşünüyorum.
Bayılırım ilkbahara çiçeklerin açtığı kuşların öttüğü en güzel mevsim
Yazın doğdum ama İlkbahar ve Sonbahar'ı çok severim
Kışın en karanlık günlerin de ögrendim ki;
İçimde bitmek bilmeyen bir yaz mevsimi var.
Var mı bahar gibisi 😊
En sevdiğim mevsim sonbahar..
bilemiyorum hepsinin ortası herhalde
Sonbahar en sevdiğim mevsim
İlkbahar - Yaz.
İlkbahar ve aylardansa Mayıs.
İlkbahar
Bütün mevsimlerin
Sonbahar
yaz
Sonbahar favorim 🍀🗝️
İlkbahar 🌸