Kişilik & Karakter Sen hangi mevsimin insanısın? kırmızı_mercan Takip Et Yoda Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 32 Yapay Zekaya Sor İlkbahar, yaz, sonbahar, kış...Acaba sen dört mevsimden hangisisin? Güncellemeler+1 yıl Süperss Sen hangi mevsimin insanısın? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,6b cevap paylaştı. Ben son bahar insanıyım tabi ki de son bahar benim en çok sevdiğim mevsim. bu arada iyi bayramlar 🍂🍁 1 1 Yorumla kırmızı_mercan +1 yıl İyi bayramlar Barış...
Acid_Qeenn Takip Et FenomenMaster Yaş: 45 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,6b cevap paylaştı. İlkbaharın insanıyım... 1 0 Yorumla
Sky_Walker Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 91% +1 yıl Kesinlikle ilkbahar. Deniz ve kum açısından belki biraz da yaz ama baharın yerini tutmaz bende. Kışı da severim ancak tatildeysem. 1 0 Yorumla
Yokbenalmayim Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 92% +1 yıl Yaz mevsimi yazın doğdum Akdenizde yaşıyorum ☀️🌼 1 0 Yorumla
keremtürkk Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 64% +1 yıl İlk bahar.. yeniden yeseren canlarin oldugu an.. digumum hisnutlugun ve ait oldugum mevsim 1 0 Yorumla
_Elyise Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Ben her mevsim insanım 😄 ama yazları daha bi güzel olurum 1 0 Yorumla
primadonna_girl Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Karakterim ilkbahar yaz gibi ama en sevdiğim mevsim sonbahar. 1 0 Yorumla
tuba-sueda Takip Et FenomenMaster Yaş: 40 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı. Yaz sıcağı başta dört mevsimi de seviyorum. 1 0 Yorumla
charmsture Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. Sonbahar seviyorum 1 0 Yorumla
MysteriousSo Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Sonbahar-kış en sevdiğim dönemdir. 1 0 Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı. Kis derim 1 0 Yorumla
Üşüyenbuz Takip Et Master Yaş: 32 , eic 92% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı. X mevsim 1 0 Yorumla
bayanagresif99 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Sonbahar 🍂 1 0 Yorumla
clover0 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kış. 1 0 Yorumla
Isimsizx0000 Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 95% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 604 cevap paylaştı. Ilkbahar 1 0 Yorumla
MarstakiJupiter Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 72% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 936 cevap paylaştı. 4 mevsim 1 0 Yorumla
Aşian-Vassal Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 49% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 429 cevap paylaştı. Kış kış kış 1 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 10,5b cevap paylaştı. İlkbahar 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Ben son bahar insanıyım tabi ki de son bahar benim en çok sevdiğim mevsim. bu arada iyi bayramlar 🍂🍁
İyi bayramlar Barış...
İlkbaharın insanıyım...
Kesinlikle ilkbahar. Deniz ve kum açısından belki biraz da yaz ama baharın yerini tutmaz bende. Kışı da severim ancak tatildeysem.
Yaz mevsimi yazın doğdum Akdenizde yaşıyorum ☀️🌼
İlk bahar.. yeniden yeseren canlarin oldugu an.. digumum hisnutlugun ve ait oldugum mevsim
Ben her mevsim insanım 😄 ama yazları daha bi güzel olurum
Karakterim ilkbahar yaz gibi ama en sevdiğim mevsim sonbahar.
Yaz sıcağı başta dört mevsimi de seviyorum.
Tam bir yaz kadınıyım 😅
Sonbahar seviyorum
Sonbahar-kış en sevdiğim dönemdir.
Kış. Sıcak olmayan ger mevsimi severim.
Deniz, kum, güneş
Temmuz da doğmuşum :D
İlkbahar.
Kis derim
4 mevsimin
X mevsim
Sonbahar ve kış 🍂♥️❄️
İlkbahar