İlkbahar
Yaz
Sonbahar
Kış
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Hangi mevsimdeysek o mevsimin. Bana göre her mevsimin ayrı bir güzelliği var.
Kışın, yağan karın ve etrafta oluşturduğu bembeyaz örtünün insana verdiği huzur..
Sonbaharda, ağaçlardan dökülen yaprakların üstüne basınca çıkardığı çıtırtı..
Yazın, güneşin verdiği sıcaklıkla koşarak gittiğimiz ve ferahladığımız denizler..
İlkbaharda, yeni çiçek açan ağaçlar ve rahatça gezebileceğimiz yeşillikler..
Şu an ilkbahardayız. O yüzden o daha güzel geliyor. Bir yandan yaşadığımız için, diğer yandan şaşırttığı için. Dediğim gibi her mevsim değişiyor bu yüzden favorim ☾
Sonbahar.
Tüm ömrümü bu mevsimde geçirebilirim, bitişe hazırlık gibi, havada ki kasvet, karanlık bulutlar ve yağan yağmur mükemmel bir manzara bırakıyor. Ağaçlarda ki yaprakların tonları fazla seyirlik, yere dökülen kuru yapraklara basa basa yürümeyi seviyorum mesela ya da evdeyken bir fincan kahve eşliğinde pencereden bu tablo gibi görüntüye karşıma alıp içmeyi seviyorum, arkadan çalan hafif bir müzikte olmazsa olmaz.
Bir battaniyeye sarılıp mayışmayı da seviyorum, fazla huzurlu geliyor bana her biri. Tam olarak bitiş değil de yerini başlangıca bırakan bir mevsim gözümde, o yüzden hayatla bağdaştırıyorum, belki kendimden bir parça buluyorum...
Ben 4 mevsimi bir günde yaşayan biriyim. O yüzden çok ayrım yapmıyorum. Hepsinin tadı ayrı güzel Thomas kardeş. Luca Cangretta'yı çabuk harcadılar.
Cevap
18Cevap
Ben kış mevsiminin insanıyım.. Havanın puslu ve karanlık olması beni cezbediyor.. Sıcak havaları oldum olası sevemedim.. Keyifli günler..
Kesinlikle yaz insanıyım, üşümekten nefret ediyorum. Deniz kum güneş plaj şezlong soğuk içecekler ohhh misss...
Eylül ayıyım ben. Sonbahar kızıyım
Son bahar
Yaz insanıyım.
Çiçekler açar, insanlar gezer, güneş vurur, deniz havası mükemmel olur. Tam bir yazcıyım.
ben ilkbahar mevsimini çok seviyorum ne çok sıcak ne çok soğuk
Ben kış mevsimini çok seviyorum sanırım kışın doğduğum için kışa ayrı bir sempatim var 😄
Yaz aylarını çok severim seyehat, piknik, gezi bu mevsimde tadı çıkartılır 🌼
Hangi mevsim insanıyım bilmiyorum ama en çok kış mevsimini seviyorum.
Sonbahar bana çok iyi hissettiriyor. Hayatın renk değiştirip güzel bir uykuya dalması gibi...
Sonbahar ile Kış arasında kaldım ama sanırım Sonbahar
Ben yaz mevsimi insanıyım
Yazın hafifliğine hastayım.
4 mevsimim ben , hem bambaşka hep muntazam 😀
kış. güneşten nefret ediyorum
Sonbahar.
İlk Bahar,,🌺
Bir son bakar akşamında olmak isterim.
Kış mevsiminin
Sonbaharı daha çok seviyorum.
bahar aylarını seviyorum
İlkbahar.
İlkbahar ♥️🌸
Kis insanıyım
Bahar
Kışı seçtim ama yüzmek ve deniz için de ölürüm😍
Yaza aşığım aşık❤️
Sonbahar ,
Yaz insanıyım
Yazı seviyorum 🌸
sonbahar çok huzur veriyor bilmiyorum
Kış mevsimi
sonbahar
Yaz….
Sonbahar elbette
Kış.
Sonbahar..
Kışın
Yazz
Hepsiyim ben ya
Yaz mevsimi
Sonbahar- İlkbahar
Gar Gış Gıyamet.. 😃
Sonbahar.
Yaz.
Kış winter
Yazz
Yazz
Kışı çok severim. Kar ve yağmur yağmalı sürekli.
Yaz gecelerini severim
İlkbahar insanıyım
Ilk bahar
İlkbahar yaz
İlkbahar
İlkbahar
İlkbahar
Hepsinden biraz var
Sonbahar 🍂
Sonbahar
İlkbahar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?