Ben eğer hata yaparsam bilmeden karşı taraf bunu dile getirirse telafi ederim çaba gösteririm yani hatta suskunlugundan bile anlarım ben insanlara arkadaşlarıma değer veririm özür dilemekten de gocunmam gel gör ki bu sefer onlar kalbimi kırsa ve ben Bi kere dile getirdim anında silip attılar bazende hiç dile getirmem çünkü biliyorum ben kırılsam umurlarında olmaz Bi tekmeyide onlar atar ben bu huyumdan vazgeçemiyorum çünkü kimse benim yüzümden kırılsın istemem kalp kırmanın vebali çok kötüdür
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kalbinden öpeyimm tertemiz yüreğin var senin sen onların yanında bembeyaz kalmışsın
Ben insanlık yapıyorum kimseyi incitmekten yana değilim ama onlar çok incitti beni içim soğudu Bi kere insanlara karşı
Sen fazla masumsun bi yerde okumuştum kuşlar korkup uçmasın diye yolunu degiştiren adamı hayat tabiki üzer yazıyordu sende onun gibisin sen fazla iyi düşünüyorsun bırak onlarda kırılsın
Kırıldığımı belli etsem özür dilemezler zaten huyunu sonradan anladım zaten Bi tanesiyle konuşmuyoruz iyi niyetimi suistimal ettiği halde Bi şans verdim sırf arkadaşlığımız için ama yine kendini daha haklı sandı tavır yaptı sonra ben sildim zoruna gitti konuşmuyoruz digerleride mesafeli oldukları için biliyorum en fazla muhattap olmazlar benle çözdün yani kendini haklı çıkarırlar belki üniversite ortamı böyle ama ben sabrederim biriktirip en son patlak veriririm ben bide bazen kavga çıkmasından dolayı da susuyorum çünkü ben ağzının payını versem kendilerine gelemezler insanların yarasından vurmayı iyi biliyorum çünkü işler büyümesin diye susarım
Seni artık bu bişey demez diye tanimişlar işte bu küsmez bu barışır diye yumuşak tanimişlar en başta koyacaktin ağırlığını o değişmez zor
Bilmiyorum kaça gidiyorsun amA üniversite ortamında şunu anladım kimse kimseyi sevmiyo ama herkes samimi mesela okul tatil olunca kimse kimseyi arayip sormadi yalnizla bir kişiyle konustum o sence okul bitince daha akillarina gelir mi mecburiyetten bir aradayiz bence elimde olsa hicbirisiyle konuşmam ama yalniz da sıkıcı olur bide dusmanlarimi sevindirmek istemiyorum
Üni için takıl bitince sende aramazsin hem beraberkende onlar nasılsa sende onlara öyle ol
Hayır eğer ters bir şeylerini görürsem direkt yüzlerine söylerim ister kırılsın kırılmasın açık sözlüyüm bu yüzden pek sevmezler beni bide durduk yere öfke duyan insanlarda varki bana karşı bir şeyde yqpmadim onlara çok tuhafıma gidiyor mesela onlarla muhattap olmuyorum en azından
Aynen okul bitsin silicem direkt
Eskiden senin gibiydim ve çok pişmanım kesinlikle öyle olmacaksin karşındaki ne kadar değer veriyorsa öyle yapacaksın.
Iste basta bilemezsinki zaten başıma geldiği için farkettim o kadar iyilik yaptım Bi kez hayır dedim anında sildi özür dilemesini beklerken bide suçlu ciktim bilemezdim çok yakındık bana da değer veriyor sandım ilk vazgeçtiği ben oldum
Bir gün oda çok değer verdiği birinden tekmeyi yediğinde aklına ilk sen geleceksin ondan umursama zamana bırak 💚🥹
Insallah var ya ben kesinlikle hakkımı da helal etmiyorum hayatı boyunca hep tökezler diye dua etmiştim geçenlerde ayağını burkmustu mesela fgfgxcc
O bile insanı mutlu ediyo shakabksbsmsjs bende arada bir gidip ses atıp beddua ediyom tutuyo çok şükür görüyorm
Dimi ama yetmez daha beter olsun darbe yesin isterim hiç acımıyorum valla yüzüne karşı da demeyi isterdim bak ahım tuttu diye ama konuşmuyoruz
Gizliden gizliye takip et sonra kazık yiyince pat diye mesaj at ndmdjxjx biz aynı mahalledeyiz diye ben tasliyorum kendisini dhdkdjjd
Biz aynı sınıftayız hatta ortak arkadaşlar yuzunden aynı masada bile oturuyoruz ama muhattap olmaya gerek yok değmez
Arada kalem filan fırlat bence benimki eski sevgilim dediklerini bilseydin aşkım seninkine şükür bile ederdin
Çocuk muyuz biz üniversite olduk yakismaz
Çocuk gibi davranmasın odaa tabi tuhaf kaçar ama tekken olabilir hem belki utanır
Sildim ben onu öldü benjm için yek üzüldüğüm ona yaptığım iyilikler