Günaydınnnnn🌼 gizli iş çeviren, çok iyi oynayan ve hiç belli etmeyenler de kadınlar mı daha iyi, erkekler mi?

Günaydınnnnn🌼 gizli iş çeviren, çok iyi oynayan ve hiç belli etmeyenler de kadınlar mı daha iyi, erkekler mi?

Bir kadın ilişki uzmanı kadınların görünenden çok daha fazla aldattığını ama çok iyi saklayabildikleri için açığa çıkmadığını söylemişti biz erkekler olarak elimize yüzümüze bulaştırırız xbbd 😂
Aşık bir kadını her şeye inandırabilirsin, öyle bir durumda karda yürüyüp izini belli etmeyen taraf erkekler. Ama işte yalancının mumundan dolayı mı diyelim, ne diyelim erkeklerin çevirdiği dolaplar, oyunlar, yalanlar çıkıverir ortaya. Çoğu zaman kadının bir yapmasına gerek kalmaz, illa ki duyar. Kadın iş çeviriyorsa, bunu o kadın itiraf etmeden öğrenmesi çok zordur :)
Teşekkür ederim 🩵
⚘🌼
Yani bu konuda kadınlar biraz daha ön safada diye düşünüyorum sonuçta biz kadınlar siz ya tehlikeliyiz erkekler erkekler de öyle en iyisi bence de bu soruyu iki tarafta aynı diye cevaplamak isterim
Kadınlardır kesinlikler erkekler beöem belli eder
Beceriksizler😂
Evet onu bile beceremiyorlar😂
Mütevazı olamicam😂bu konuda iyiz jjs
İvit😂
Nane sevmem 🤧😅
🏃♀️🏃♀️🏃♀️🏃♀️
Teşekkür ederim bebegim❤️
Günaydınnn
Cevap
28Cevap
Ben izimi belli ederim ya, kadınlar uzman bunda.
Her ne kadar erkekler gibi görünse de. Bu konuda kadınların eline su dökülemez bence.
Kadın 4 çocuk yapmış başkasından, hepsi 15-20 yaşına gelmiş adamın hala haberi yok 🤦😅 bu kadın hangi erkekle kıyas yapılabilir ki 😂
Kadınlar. Kadınların aldatma oranının yüksek olup da (yaklaşık %97) yakalanmadıkları için bu oranın düşük olması da bunun bir kanıtıdır.
Bu yüzden kadınlara güven olmaz diye boşuna demiyorlar. Bu yüzden evlilik gibi şeylerin de zırva olduğu kanaatindeyim.
Her ikisinde de vardır kendini kurnaz zannedenleri
Mesele detaycılık olunca kadınları tek geçerim.
Kadınların bu konuda biz erkekler olarak su dökemeyiz bence
Kesinlikle erkekler bilmiyorum öylemi diyorsa kaç
İstedikten sonra kadınlar. Erkekler mutlaka açık veriyor.
kadınların beyni erkeklere oranla çok yönlü olduğu bir gerçek: daha ince fikirli, kıvrak zekalı olduğumuz için sanırım biz :))
Genelde erkeklerdir 😅
O hikayede Mesude S.. alak ama😂Kemal üstün yetenekli değil yani
Kesinlikle kadınlar..
Valla ben karda yürüyüp izini belli etmeyen kadınlardanim hfhjfjf çoğumuz aslında öyle. Kız arkadaslarimdan sadece ikisi yakalandı kocalarına Oda yine sevgilileri yüzünden.
Resimde bile kendini beli ediyor Anladın sen Gülme komşuna gelir başına 😆
Tartışmasız kadınlar...
Kadınlar. Ama erkeklerde de var o tipler
Kurnaz olan iki tarafta da vardır.
Net kadınlardır.. biz onu beceremeyiz
Benim olduğum her yerde izim kalır.
Kadınlar , erkekler melektir 😅
Erkekler sanki kadınlarda varda
Biz kadınlar😁
Kurmak erkekler ve kurnaz kadınlar.
Kadınların master yaptığı 2. Şey. Birincisi yalan
Kadınlar tabii ki