Şüphesiz iki taraf da şeytani zekaya ve ellerindeki silahlara yenik düşme tehlikesi yaşıyor. Bazı kadınlar ve erkekler daha zeki, bazıları suistimale daha meyilli bir saflıkta olabilir, bunu cinslerle bütünleştirmek bağnazlık olur. Kadın yalancıdır diye hükmeden bağnazlardan vicdanlı ve kaliteli bir farkımız olacaksa, feminizm savaşçısı gibi erkekler de, bağnazların cehalette alim olmuşları gibi kadınlar da demek eksik cevaplardır ve apaçık kin kusan cevaplardır. Zekaya daima vicdan mukayyet olmayı başarmalıdır, çünkü insan doğası gereği harisdir, hırslıdır, acımasızdır ve kötülükten haz alandır. Vicdan zekaya sahip çıkmalıdır ki, adalet yaşatılabilsin...🦄🍀🍏⭐❤️
Genelde kadınlar bu konuda daha profesyonel gibi görünse de stalk yapmayı seven ve bilgisayar işlerinden iyi anlayan erkeklerin de eline bu konuda su dökülmez. Ben yazılımcılardan ve bilgisayara meraklıyım diyenlerden her şeyi beklerim şahsen shssj karda yürüyüp izini belli etmezler, çoğu şeyden haberleri yokmuş gibi davranırlar ama aslında bizim bildiğimizden daha fazla şeyi bile bildikleri oluyordurlar. Ama yine de kadınlar bu konuda daha detaycı olduğu için ve erkeklerin teknoloji olarak daha az şey bildikleri için çoğunluk bakımından kadınlar diyorum.
Nisa taifesi, tii 12 li yaşlarda, tepkilerden kaçar, etekler sokağın sonunda kıvrılır, Aleyna gibi ya da abla gibi görünmek isreyeni çoktur (tabi hepsi değil). fark edilse iş dayağa kadar gider. Erkek arkadaşının olduğu kavga meselesi. Zaten özel olunması gereken dönemler, onların getirdiği dönemler o sıra başlar. Büyüdükçe konuştuğu, yürüdüğü, giyindiği, yani her şwyi, söz olur, laf olur. Mecburen gizler, hep bir özel alana ihtiyaç duyar ama gözler ondadır. Kızlar bu zorluklar ve gizlilikler içinde büyürken, erkekler "göster amcalara" rahatlığında büyürler. Gizlenme ihtiyacından bir haber büyüyen ademoğlu, nereden bilsin, suyun altından saman yürütmesini🙂
Yani kadınlar olduğunu düşünüyorum. Erkekler ne yapsa muhakkak kokusu çıkıyor 😂 Ancak yapım gereği ne karda yürürüm ne de iz kovalarım sevdiceğim dediğim kişiye yapmam bunu. Kıyamam ki ona ben 🌍
Geçen bir erkek arkadaşımla konuşuyoruz taktik üzerine. Biri bana dedi ki erkekler önce ilgi gösterir sonra sen ilgi gösterince geri çekilir falan neyse arkadaşım dedi ki erkekler bunu bilinçli yapacak hinliğe sahip olsalar dünyaya hükmederler bizde o kapasite yok😂 ama kadınlar bunu bilinçli yapıyor dedi ki gerçekten öyle. Erkekler bizden daha düz mantık, kadın karda yürür izini belli etmez; erkek kayada da yürüse anlarsın...
Ne kadar erkekler olarak gözüksede bu konuda kadınlar daha iyi. Çünkü kadın her ayrıntıyı düşünür ve adım adım uygular. Şöyle diyim erkek karda izinin belli olmadığını düşünürken kadın kara ayak basmaz bile. Her detayı olabilecekleri tahmin edip ona göre davranır. Bazı erkeklerde elbette izini iyi kaybettirir ancak 100 erkekten 10 tanesi ise 100 kadından 50si bunu başarır. burada kadınları ya da erkekleri küçük düşürmek için söylemiyorum.
Ben açık arayla kadınlar diyorum. Çünkü o hanım hanımcık ve masumiyet maskeleriyle bir erkeği parmağında tıpkı bir pervane gibi çekip çevirip döndürüyor. Bunun farkında olan sadece o maskeyi yemiş gibi yaparken, farkında olmayıp o kadının bu maskeli hallerine inananlarda kadınların yönetiminde bir kukla olur.
Herkes birbirini kandıran kandırana. Hallerinden şikayet etmeyip oyunlarını iyi oynarlarsa sözde gerçek aşk diye toplumada bir güzel yuttururlar. Yersen. Buradan yiyenlere sesleniyorum. Afiyet olsun.
Olan bitenlere sadece gülüyorum. Bazen bu dünyayı birilerine rapor etmek için görevlendirilmiş uzaylı gibi hissediyorum kendimi. Meğer biz insan oğlu ne garip varlıklarmışız.
Erkeklerin aptalca özgüveni yüzünden herşeyi aleni yapma eğilimi var. Aleni yapmasa bile gizlemek için fazla enerji harcamaya veya fikir yürütmeye gereksinim görmemesi gibi bir gerçek var.
Kesinlikle kadınlar , Erkeğin üzerine kurdukları baskı ile kendilerine karda yürüyecek alan oluşturabiliyorlar. Rakip takımın yarı sahasında oyun kurarsan , senin yarı sahanda rahat olursun.