Kişilik & Karakter Yakışıklılığının farkında olan erkekler çok itici değil mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Gıcık gıcık tavırlar, oflayıp puflamalar, bencillikleri Evet Hayır Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Yakışıklılığının farkında olan erkekler çok itici değil mi? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
TuniȿՁθ Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Şu yakışıklılığın farkında olmama gibi bir imkanım yok, her yerden farkediliyor 0 1 Yorumla boşbiri12 +1 yıl hay tipni s. Yorumla
yolcununbiri Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Kibirli herkes itici. Yakışıklı/ güzel olduğunu bilen, bilmeyen fark etmez. Birinde kibir varsa değer eksilere düşüyor otomatik 0 0 Yorumla
zsrndr Takip Et Guru Yaş: 76 , eic 97% +1 yıl Kızlar da erkekler de tipini bi bk sanınca çok itici 1 3 Yorumla s Taciiiii +1 yıl katılıyorum Yorumla zsrndr +1 yıl @Taciiiii teşekkür ediyorum Yorumla s Taciiiii +1 yıl rica ediyorum Yorumla
haydarhay Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Güzelliğinin ya da yakışıklılığının farkında olan insanlar evet biraz havalı oldukları söylenebilir. 0 0 Yorumla
MaşaKocaAyıı Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Tam bi mal değeneğine benziyorlar. Çirkin erkekmbin basar onlara 0 0 Yorumla
citcatcot Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Kızlar güzel değilken bile kendini güzel sanıp daha beterini yapıyor emin ol :D :D :D 0 0 Yorumla
ztrmax Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Farkında olmasıyla mı alakalı yoksa kişiliğiyle mi? 0 0 Yorumla
Darksidexs Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Erkek veya kadın olayı değil bence bu karakter olayı 0 0 Yorumla
EvinEB Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl güzelliğinin farkında olan, hayatı sanki başkalarının kameralarının önündeymiş gibi sürekli rol keserek yaşayan kadınlar kadar iticiler.herkes ve her şey kendi akışı içinde, doğal halleriyle güzel. 0 0 Yorumla
Aafro-dit Takip Et Xper 6 Yaş: 21 +1 yıl yani her erkek için diyemem ama bahsettiğin gibi tipler evet egoist ve burnu havada oluyorlar. ama insanin yani iki cinsiyetininde güzelliğinin/yakışıklılığının farkinda olmasi guzel bir şey ozguven getirir yani 💫 0 0 Yorumla
b_aretias Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl birilerinin kızlardan intikamımızı alması gerekiyo 0 0 Yorumla
_theReapeR_ Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Egoist insanların her türlüsü itici 0 0 Yorumla
gokce0634 Takip Et Bilge Yaş: 31 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 379 cevap paylaştı. Yakışıklı olup egosuz olan 1 👍 0 3 Yorumla Kerem0506 +1 yıl Benden bahsediyorsun Yorumla gokce0634 +1 yıl Bak seen😅 Yorumla Kerem0506 +1 yıl Tabi canim Yorumla
UniversalSoldier Takip Et Master Yaş: 24 , eic 96% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
Nedoktorukanserbey Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 38% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 470 cevap paylaştı. Ağlama bacım 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Şu yakışıklılığın farkında olmama gibi bir imkanım yok, her yerden farkediliyor
hay tipni s.
Kibirli herkes itici. Yakışıklı/ güzel olduğunu bilen, bilmeyen fark etmez. Birinde kibir varsa değer eksilere düşüyor otomatik
Kızlar da erkekler de tipini bi bk sanınca çok itici
katılıyorum
@Taciiiii teşekkür ediyorum
rica ediyorum
Güzelliğinin ya da yakışıklılığının farkında olan insanlar evet biraz havalı oldukları söylenebilir.
Tam bi mal değeneğine benziyorlar. Çirkin erkekmbin basar onlara
Kızlar güzel değilken bile kendini güzel sanıp daha beterini yapıyor emin ol :D :D :D
Farkında olmasıyla mı alakalı yoksa kişiliğiyle mi?
Erkek veya kadın olayı değil bence bu karakter olayı
güzelliğinin farkında olan, hayatı sanki başkalarının kameralarının önündeymiş gibi sürekli rol keserek yaşayan kadınlar kadar iticiler.
herkes ve her şey kendi akışı içinde, doğal halleriyle güzel.
yani her erkek için diyemem ama bahsettiğin gibi tipler evet egoist ve burnu havada oluyorlar. ama insanin yani iki cinsiyetininde güzelliğinin/yakışıklılığının farkinda olmasi guzel bir şey ozguven getirir yani 💫
sorma bi ego bi ego
birilerinin kızlardan intikamımızı alması gerekiyo
öyle. Ego tavan. Narsistlere hayır 🚫
Egoist insanların her türlüsü itici
Erkek oflamaz üfletir😎
Yakışıklı olup egosuz olan 1 👍
Benden bahsediyorsun
Bak seen😅
Tabi canim
Egosu yukseliyor maaleseff
Kesinlikle
Evet