Kişilik & Karakter Kendimi pislik gibi hissediyorum. Bu histen nasıl kurtulurum? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Süper soru🥰🥰🙏 Kendimi pislik gibi hissediyorum. Bu histen nasıl kurtulurum? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Myystic Takip Et Master Yaş: 31 , eic 70% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Neden hissediyorsun? Sana bunu hissettiren şeyden kaçma şansın var mı? 1 7 Yorumla Soran +1 yıl Bazılarından evet. Birinden kaçmak istemiyorum ama Yorumla Myystic +1 yıl Nedir? Yorumla Soran +1 yıl Evli birine galiba aşık oluyorum. Ki bu cinsel birliktelik yaşadığım biri Yorumla Myystic +1 yıl Bu çok yanlış bir şey. Bu arzunu frenlemen gerekiyor. Yorumla Soran +1 yıl Çok yanlış oldugunun farkındayım. Frenlemeye çalışıyorum. Umarım frenleyebilirim. Yorumla Myystic +1 yıl İradene sahip çıkman gerekiyor. İki dakikalık zevk için kendi onurunun zedelenmesine izin verme lütfen. Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler 🙏🙏 Yorumla
PATRON79 Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 98% +1 yıl neden böyle hissediyorsun nasıl bir günah işledin anlat bakalım... 1 4 Yorumla Soran +1 yıl 🥺🥺 bilmiyorum ki, arkadaşıma yazdım. Görüldü attı, ama cevap vermedi. Yorumla PATRON79 +1 yıl sadece bunun için mi böyle hissediyorsun yani? Yorumla Soran +1 yıl Hayır, daha karışık aslinda Yorumla PATRON79 +1 yıl gel anlat bakalım dinyelim derdini Yorumla
MuhendisinizGeldi Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 47% +1 yıl Böyle düşünmeni sağlayan kim ve neden bu duyguya kapıldın 1 21 Yorumla Soran +1 yıl Çevrenin genelinden dolayı. Yorumla MuhendisinizGeldi +1 yıl Ne iş yapıyorsun? Yorumla Soran +1 yıl Calismiyorum Yorumla MuhendisinizGeldi +1 yıl Ne okudun ev hanımı mısın Yorumla Soran +1 yıl Okumadım. Yorumla MuhendisinizGeldi +1 yıl Yaşadığın yer neresi peki? Yorumla Soran +1 yıl Deprem bolgesi Yorumla MuhendisinizGeldi +1 yıl Yani seni bu düşünceden çıkaracak dostlsr edin yeni insanlarla tanış özgüvenli ol birazcık Yorumla Soran +1 yıl Öz guvenliyim aslında ama Yorumla MuhendisinizGeldi +1 yıl Arkadaş ol tanış vakit geçir sırlarını içini dök bunlar seni mutlu edecektir Yorumla Soran +1 yıl Ama sonrasında da pişman oluyorum Yorumla MuhendisinizGeldi +1 yıl Neden? Yorumla Soran +1 yıl Guvenip anlatıyorum. Sonra güvenim kiriliyor Yorumla MuhendisinizGeldi +1 yıl Seni kullanmaya mı çalışıyor? Yorumla Soran +1 yıl Kesinlikle Yorumla MuhendisinizGeldi +1 yıl ? Yorumla MuhendisinizGeldi +1 yıl Gerçek bi arkadaşa ihtiyacın var senin güvenebileceğin Yorumla Soran +1 yıl Ama karşıma cikmiyor Yorumla MuhendisinizGeldi +1 yıl Ben varım istersen olurum tabi Yorumla MuhendisinizGeldi +1 yıl bana evet demeden süper soru seçilsen ne seçilmesen ne hıh Yorumla Soran +1 yıl ? Yorumla
Denizlidenbiri Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Peki bunun için gerekli sebeblerin var mı? 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla
meta-verse Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Değer veren birini bul 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Çok zor. Yorumla meta-verse +1 yıl Neden Yorumla Soran +1 yıl Pekte değer gören biri değilim. Herkes menfaat peşinde Yorumla meta-verse +1 yıl Öyle deme Yorumla Soran +1 yıl Öyle ama Yorumla
Bluewolfff Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl Ne yaptığına dair net bir şey söyleyebilirsen ya da sebep yardımcı olmak isterim 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Çevreni değiştir 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Pek alternatifim yok. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yarat ! Yorumla Soran +1 yıl Nasil Yorumla
felisia Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Bunu hissetmene ne sebep verdi 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Evli birine aşık oldum galiba Yorumla felisia +1 yıl Ooo çok fena bir şey sıkıntı büyük nasıl oldu böyle bir şey Yorumla felisia +1 yıl Konuşmak istermisin Yorumla Soran +1 yıl Tesekkurler Yorumla felisia +1 yıl Rica ederim Yorumla
HrdB0X Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Düşünmeyerek 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl yapabilirim acaba Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Hangi şehirdesin 1 20 Yorumla Soran +1 yıl Deprem bolgesi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 10 tane deprem bölgesi var hangisi Yorumla Soran +1 yıl 😂😂😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hangisinde sin Yorumla Soran +1 yıl Sen hangiseindesin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bende deprem bölgesindeyim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Antep Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen Yorumla Soran +1 yıl Adiyaman Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yaş kaç Yorumla Soran +1 yıl 🤔🤔🤔 neden Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sordum Yorumla Soran +1 yıl 27 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tam çağın dasin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sevgili olacak cagdasin Yorumla Soran +1 yıl Sen Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 40. Yorumla Soran +1 yıl Himmmm, çok guzel Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Dm gel istersen Yorumla Cevap sahibi +1 yıl tamam mi Yorumla
tekbensorayimmm Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl neler yaptın ki 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Çok sey Yorumla tekbensorayimmm +1 yıl merak edyorum sormak isterim Yorumla
eraay24 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 +1 yıl Gel sarılalım 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Tesekkurler Yorumla eraay24 +1 yıl Rica ederim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Neden hissediyorsun? Sana bunu hissettiren şeyden kaçma şansın var mı?
Bazılarından evet. Birinden kaçmak istemiyorum ama
Nedir?
Evli birine galiba aşık oluyorum. Ki bu cinsel birliktelik yaşadığım biri
Bu çok yanlış bir şey. Bu arzunu frenlemen gerekiyor.
Çok yanlış oldugunun farkındayım. Frenlemeye çalışıyorum. Umarım frenleyebilirim.
İradene sahip çıkman gerekiyor. İki dakikalık zevk için kendi onurunun zedelenmesine izin verme lütfen.
Teşekkürler 🙏🙏
neden böyle hissediyorsun nasıl bir günah işledin anlat bakalım...
🥺🥺 bilmiyorum ki, arkadaşıma yazdım. Görüldü attı, ama cevap vermedi.
sadece bunun için mi böyle hissediyorsun yani?
Hayır, daha karışık aslinda
gel anlat bakalım dinyelim derdini
Böyle düşünmeni sağlayan kim ve neden bu duyguya kapıldın
Çevrenin genelinden dolayı.
Ne iş yapıyorsun?
Calismiyorum
Ne okudun ev hanımı mısın
Okumadım.
Yaşadığın yer neresi peki?
Deprem bolgesi
Yani seni bu düşünceden çıkaracak dostlsr edin yeni insanlarla tanış özgüvenli ol birazcık
Öz guvenliyim aslında ama
Arkadaş ol tanış vakit geçir sırlarını içini dök bunlar seni mutlu edecektir
Ama sonrasında da pişman oluyorum
Neden?
Guvenip anlatıyorum. Sonra güvenim kiriliyor
Seni kullanmaya mı çalışıyor?
Kesinlikle
?
Gerçek bi arkadaşa ihtiyacın var senin güvenebileceğin
Ama karşıma cikmiyor
Ben varım istersen olurum tabi
bana evet demeden süper soru seçilsen ne seçilmesen ne hıh
?
Peki bunun için gerekli sebeblerin var mı?
Evet
Değer veren birini bul
Çok zor.
Neden
Pekte değer gören biri değilim. Herkes menfaat peşinde
Öyle deme
Öyle ama
Ne yaptığına dair net bir şey söyleyebilirsen ya da sebep yardımcı olmak isterim
Çevreni değiştir
Pek alternatifim yok.
Yarat !
Nasil
Bunu hissetmene ne sebep verdi
Evli birine aşık oldum galiba
Ooo çok fena bir şey sıkıntı büyük nasıl oldu böyle bir şey
Konuşmak istermisin
Tesekkurler
Rica ederim
Düşünmeyerek
Nasıl yapabilirim acaba