YARDIM EDİN LÜTFEN. Kendimi pislik gibi hissediyorum?

Sözlerime başlamadan önce şunu eklemek istiyorum: Lütfen psikoloğa git demeyin. Doktora gitmek istemiyorum. Defalarca bu sitede soru sormama rağmen kimse dikkate almadı. Kmseye derdimi anlatamıyorum, güvenemiyorum, konuşamıyorum, arkadaş olamıyorum. Güvenilir birisi değilim. Geçmişte yaptığım hatalardan dolayı çok pişmanım. Aileme karşı vicdan azabı çekiyorum. Onları hayal kırıklığına uğrattığımı düşünüyorum. Açık olacağım ben biraz bencil bir insanım. Paylaşmayı sevmem. Biraz da miskinim. Ama annem bana zeki olduğumu söylerdi küçüklüğümden beri. Tek sorunumun tembelliğimden, düşüncesizliğimden ve nankörlüğümden olduğunu söylerdi. İnsanlardan biraz tırsan bir tipim. Bu yüzden ses çıkaramam, korkarım, bir köşeye çekilir o kişinin arkasına sığınırım. Haklı olsam bile. Dayak yemekten, hakarete uğramaktan çok korkuyorum nedense. Bundan birkaç yıl önce korktuğum için akrabalarımın yanında durdum birkaç ay. Ailemi hiçe saydım. O şeytanlarla bir oldum. Keşke olmasaydım. Çok pişmanım. Ama o zamanlar 10 yaşında bir çocuktum daha nerden bileyim? Mantık kuramıyordum. Şimdi ise her gün ağlıyorum, ıstırap çekiyorum. Geçmişe gidip yaptığım tüm hataları silmek istiyorum. Çevremdeki insanlar benden hiç haz etmiyor. Benim psikopat, deli manyak birisi olduğumu sanıyorlar. Sadece tırsak biriyim aslında. LÜTFEN YARDIM EDİN BU BATAKLIKTAN ÇIKMAK İSTİYORUM ARTIK. LÜTFEN, LÜTFEN.

YARDIM EDİN LÜTFEN. Kendimi pislik gibi hissediyorum?