Ya cidden ailem ya da eve yatılı gelen misafirler bile kızar çok uzun süre banyoda durmamdan (banyo min 3 saat, duş 20 dk anca) neyse işte arkadaşlarımla konuşurken banyo muhabbeti açıldı ilk bana sordular kışın okul, iş, güç derken keseleme haftada 1-2 oluyor duş hergün oluyor zaten de az sonra bile saçlarımı yıkamadan olacak (sabah namazı okunsun gece gece yapamam korkarım) o zaten neyse de bunu demedim ben gayette kokuma, saçıma iltifat alırım bildiğiniz pis diyecekler ama banyo ve duş çok farklı kavramlar sonrasında anlatmaya çalıştım da anlamadılar ne yapacağım ya of mal gibi yaktım kendimi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılallah allah bu kadar temiz olmana hatta iltifat almana rağmen pis hissediyorsan psikologa gitmelisin bence. düşüncelerin çarpıtılmış ve gerçeği yansıtmıyor.. Çoğu psikolojik hastalık çarpıtılmış düşüncelerle başlıyor..
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
4Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılOlabilir, insanız ama biliyor musun insan ait hissetmedigi yerde çok durmazmış demek ki sen oraya ait degilsin kendi yolunu çiz aile evinden ayrıl demek ki rahatsız oldugun şeyler var
00 YorumlaEvlerden ırak olması gereken bir insansın kanka
121 Yorumla
Soran+1 yılYa neden abi günlük duş okey de banyo asla olmaz cildin mal olur
Soran+1 yılAz mı ama annemler kızıyor çok durma diye ama anca kızlarda uzun sürüyor keseleme 1 saat, saç yıkama (saçım gür, kabarık ve şampuanla yıkıyorum ilk sonra kremleyip en son bebek şampuanı koksun diye üstünden geçiyorum, kıl, tüy derken 3 saati geçiyor ama bazen )
Soran+1 yılNasıl kanka bildiğin pis damgası yedim geçen açıklamama izin vermediler psikolejim çok kötü en çok üstüne durduğum şey annemde kızdı sa lak biye öyle dedin banyodan çıkmak bilmiyorsun diye kızlar beni çok sevmiyorlar birde dedikodu yaparlar mı
Soran+1 yılKanka ama anca yetiyor belki ben yavaşım ondan ama keselemeyi bazen annem yapıyor sırtıma ulaşamıyorum ondan
Soran+1 yılOdam dağınık da kişisel bakımıma hep övgüler alırım ben ilkokuldan beri be çok canımı sıktı bu durum benim az sonra 5.30 gibi duş (normal duş) alacağım ama psşkoljik olarak kötü hissettim dün o yüzden kendimi kasıyasım geliyor resmen normalde uykum açılsın diye yapardım genelde 4de kalkıyorum da bugün uyku tutmadı resmen çok taktım ben buna adım çıkmaz inşallah jfkdkgkd lan amber kokuyorum, saçım yağsız diye tavsiye istiyorlarken oldu bu saçma sohbet
Soran+1 yılKanka ama kızlar kendi aralarında çok kötü olabiliyorlar sizde neyse de
Soran+1 yılÖyle diyorsun da yandım ben yandım nasıl toparlarım bilmiyorum biraz enayi ve avelim de
Soran+1 yılYol kanka niye ağlayayım ben kendimden eminim zaten bu kızlar herşeyime takıyorlar ten rengimi beyaz olması, burcum gibi saçma nedenler bile batıyor da bu sefer ben ellerine koz verdim gibi
Soran+1 yıl18
Soran+1 yılNiye belliki
Soran+1 yılDimi yaa zaten herkesin ağzı boş mu duruyor sanki annemde dedi aynısını valla amannn ben kendimi biliyorum onlar ne derde desin
Gizli Üye(25-29)+1 yılSarilip uyumak isterdim kokunu içime çeke çeke, eminim o kadar huzur verici olurdu ki sicakliginla
02 Yorumla
Soran+1 yılAyıcık al kendine benim 18 yıllık var mesela psikolejik olarak feci iyi geliyor hatta çoğu insandan daha çok seviyorum ayıcığımı ve ben bebekken abim almış çok değerli 50 milyar dolara değişmem birde çocukken her yere onu götürürdüm o yüzden anılarımı taşıyor bak mutlaka dene ayıcık +uyku meditasyonu+7 kere ayete kürsi, nas, Felak, nazar duası, iştirak (yazımını unuttum googleden bak) varya miss gibi uyursun
Cevap sahibi+1 yılAyicigi öpüp koklayamam ki :/
+1 yılHiç bişi anlamadım hepsini okudum ama
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılPsikoloğa gitmelisin sen net.
10 YorumlaPsikolojik
1100 Yorumla
Soran+1 yılEvet de baskı yaptılar dün açıklayamadım aklıma takıldı açıkladım da hatta benden ilk tavsiye istediler saçım yağlanmıyor diye onlarınki sık yağlanıyormuş (şampuan çok kullanıyorlar o yüzden ben haftada 1-2 duş alırken de sabun ya da bebek şampuanı ) ben de öyle diyince yanlış anladılar hemen aaa ooo ben bitlenirdim demeye başladılar hala kötü hissediyorum
Soran+1 yılSıktım bile bak buraya bile yazıyorlar of sağlıklı olmama rağmen hatta gayette temizim kirli hissediyorum of günlük 3 saat ona harcıyorlarsa bunların hiç mi işi gücü yok abi
Soran+1 yılSor
Soran+1 yılOlurlar hatta kızın kalıbına göre tek kız bile yeter bir erkeği dövmesine erkek cılızsa
Soran+1 yılNeden ki anlat istersen detaylı bakarım hem sen yazarken ben bir namaz kılayım olur mu?
- +1 yıl
Ben bazen çok öfkeleniyorum en son yine patlama yaşadım teyzem eczacı olduğu için sakinleştirici var onda sonra üç dört kişi vurdular bana ben kendimden geçtim bi daha böyle sinirlenme anında yine iğne vurucaklar bağlayadabilirler bende erkekler evde olmasa kadınlarda bana iğne vurabilirmi güçleri yetermi diye merak ediyorum en az kaç kadın olması lazım? 9 10 kişi varlar.
Soran+1 yılYeterler peki neden oluyor bu
Soran+1 yıl10 tane yeter boğaçhan değilsen
Soran+1 yılAllah yardımcın olsun sen merak etme yeterler sana dua edeceğim söz
Soran+1 yılOnu yaparlar sen hiç dert etme
Soran+1 yılHastaneye gitmişsindir mutlaka ne dediler
Soran+1 yılHayır ne tanısı koydular nedenmiş bu sinir mutlaka tedavisini ol benim abimde öyleydi şimdi pamuk gibi maşallah
Soran+1 yılBol bol dua et, hobi edin, meditasyon yap, ilacını iç ailen belliki arkanda rahat hisset kendini 10 kişi diyorsun tabiki yeter sen sıkma canını bak psikoloji herşeyini çaresi mesela ben çok takıntılıyım bu olaya taktım ama sonuç olarak bir şey değişmiyor ben yine aynı benim 2 gündür tüm işlerimi erteledim bu sa lak olay yüzünden şu an acayip pişmanım
Soran+1 yılDeğil ama çoğu insanda olan şeyler depresyon, panik atak den kendini karamsarlıkla kodlarsan iyileşmen zor bu depresyon hastalığı bazen çok kısa sürede aylar içinde bazen yıllar içinde değişiyor sen kendini her daim pozitif kodla psikolojik olumlamalar yap bunun tedavisi ancak böyle mümkün
Soran+1 yılSakın üzülme bak dua edeceğim senin için söz verdim
Soran+1 yılBoğaçhan mısın oğlum yeter tabiki kasma
Soran+1 yılUzun 30 dk sürer maks ama 15 dakikada biter bence
Soran+1 yılİşte 5 kişi kolundan 5 kişi bacağından tutup bağlar Allah yardımcınız olsun ya zor
Soran+1 yılBu arada paylaşmak istersen özel değilse başına gelenler seni kötü etkiliyorsa dinlemek isterim
Soran+1 yılSürebilir sen nasılsın kalıplı falan mı ona görede değişir
Soran+1 yılTamamdır bu arada yarım saat falan belki bakamam mesajına benim biraz işim var ondan sonra söz
Soran+1 yılEttim saçma sapan ismi olan benim
Soran+1 yılAa benimde yokki
Soran+1 yılBuradan yazsan konum, mekan, kişi, zaman belirtmeden
Soran+1 yılYa da gizliye al öyle yaz
Soran+1 yılOlmadı sen yazdıktan sonra silerim yorumunu
Soran+1 yılHa tamam o zaman daha iyi
Soran+1 yılAma namaz var sen yaz işte başına gelenleri ben okurum tamam mı
Soran+1 yılYatsı + akşamın kazasını kılacağım 20 dk sürer
Soran+1 yılYok yok ne rahatsızlığı
Soran+1 yılYazabilirsin bitti işim
Soran+1 yılYa bir kahraman boğayla güreşiyordu galiba İnternette çıkar
Soran+1 yılSenin adına üzüldüm arkadaşına Allah rahmet eylesin ama ölünün ardından ağlanmazmış sonuçta hepimiz birgün oraya gideceğiz sen arkadaşına bol bol dua oku nişanlına gelirsek Allah belasını vermiş zaten senin gibi seven birisini kaybedip kalp kırmanın kabeyi yıkamaktan daha kötü olduğunu bile bile senin kalbini kırmış o belasını bulmuş ayrıca senin işine gelmiş bu durum seni aldatan karakteri 5 krş bile etmeyen birisiyle evlenmekten son anda yırtmışsın Allah korumuş seni
Soran+1 yılKendini yıpratma imtihan dünyası o kızdan daha iyi 5 milyar kız var illa çıkar karşına unut gitsin o kızı yazık değil mi ailene bak bağlamaya uğraşıyorlar falan diyorsun genceciksin sakın pişman olacağın şeyler yapma üzüldün sma artık geçti sakın relaks davran bence seni Allah korudu ya evliyken çoluğun çocuğun varken aldataydı o zaman çok mu iyi olacaktı ki onuda yapardı olan hem sana hem çocuklara olacaktı (bu dünayda)
Soran+1 yılYok ya ne rahatsızlığı çok düzgün bir şekilde sordun
Soran+1 yılYaşları sağlıklılarsa önemli değil hem eski kuşak bizlerden daha sağlam boy kilo hepsi 55 olsa 55x10 dan 550 kg üstü sende 550 kg değilsindir herhalde ndkfkcömd
Soran+1 yılGüç olarak işe yarar ya yinede tutupta 40 kg 160 5 tane kız çok zorlanır ama 65 70 kg kadınlar daha kolay yaparlar
Soran+1 yılEvet ben maksimum değeri söyledim 5dk bile sürer
Soran+1 yılYok yok yormazlar
Soran+1 yılYani yorulmazsın o kadar insan illa sana yeter güçleri hiç bunu düşünme sen bizdede bir ara abimde vardı 3 kişi yetiyordu ama ilaçlarını içti şu an hem pişman hem üzgün gençliğim gitti neler yapardım bunları kafama takmayıp kendime odaklansaydım diye şimdi pamuk gibi bir maşallahını alırız çünkü çok çektik zamanında
Soran+1 yılYav sayı 5 bile olsa senin şansın yok hulk musun sanki takma kafana hallederler onlar çoktan plan yapmıştır bile
Soran+1 yıl3 kadın durduruyorduk sakinleşiyordu yani tek sesi yüksekti onun dışında abim birde kalıplı bir adam yani o halde tutuyorduk
Soran+1 yılSeni durdurup iğne yapmayı
Soran+1 yılO sıralar 16-20 arasıydı şimdi 27 ya işte bağırıp çağırıyordu kırıyordu falan bazen üstümüze yürüyordu bizde sakin ol falan diyorduk, bazen kollarından tutup bir yere sabitliyorduk 5 dk sonra sakinleşiyordu falan ama hastaneye gidip ilaç tedavisine başkandıktan sonra geçti
Soran+1 yılKullanıyordu kapıyı bile kırmıştı bir ara
Soran+1 yılYa şimdi sen dert etme hiçbirşeyi ölümlü dünya tedavini al mümkün olduğunca en kısa sürede toparlanmaya başla 5 yıl sonra bu hallerine eminim sende üzüleceksin diyeceksin ki keşke olmasaydı ama senin elinde de değil
Soran+1 yılÜzülme demem saçma ben bile baksana saçma şeyi taktım 2 gündür ama senin yazında iyi geldi ben bu canım olayları düşündükçe düzenim kayboluyor onu düşüneceğim kitap okur kendime bakardım diye düşünüp pişman oluyorum şu an yani sende pişman olma ileride unut gitsin dünyadaki tüm aptalları Allah korumuş seni o kızdan arkadaşına da bol bol dua et o seni görüyor iyi bir insan olmaya özen göster arkadaşın erken gitmiş bu dünayda belliki iyi bir insan illa kavuşursunuz bu dünya bir rüya bazen kabus bazen güzel bir düş
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem