Kişilik & Karakter Ne kadar yalnızız? rumiiiiiiii Takip Et Xper 4 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Ne kadar ruhen yalniziz Çok arkadaşım var ama anlayan yok Kimsem yok Hayvanlara sığınıyorum Sanane yav Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Ne kadar yalnızız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
CooLGuʎ Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Merhabalar, biraz kafa dinlemeye ihtiyacım olduğu oluyor, ama o kadar yoğunum ki bir yalnız kalamıyorum. 0 2 Yorumla rumiiiiiiii +1 yıl Geceden sabaha yalnizsin yav Yorumla CooLGuʎ +1 yıl Genelde geceleri yalnız değilim. Yorumla
kenarmahalletanrisi Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl çok iddialı olucak ama benden kalabalık bi yalnız ömrümde görmedim. 0 2 Yorumla rumiiiiiiii +1 yıl Ben varm Yorumla kenarmahalletanrisi +1 yıl kapıştırrız bi ara :dd neysebu kadar insan yalnızken neden bu kadar insan yalnız? diye sorup uzuyorum. Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Her gün 5 posta. gerisini sen düşün... 0 7 Yorumla rumiiiiiiii +1 yıl Şişme bebek ak Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bildiğiniz güzel bir şişme var mi Yorumla rumiiiiiiii +1 yıl Yok kullanmyorm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neden kullanacaksınız siz sîkli bayan misiniz Yorumla rumiiiiiiii +1 yıl Ozaman niye sordn Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😄😄 makara olsun maksat 5 posta felan attığım da yok 😊 Yorumla rumiiiiiiii +1 yıl 😁😁 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Merhabalar, biraz kafa dinlemeye ihtiyacım olduğu oluyor, ama o kadar yoğunum ki bir yalnız kalamıyorum.
Geceden sabaha yalnizsin yav
Genelde geceleri yalnız değilim.
çok iddialı olucak ama
benden kalabalık bi yalnız ömrümde görmedim.
Ben varm
kapıştırrız bi ara :dd
neyse
bu kadar insan yalnızken neden bu kadar insan yalnız? diye sorup uzuyorum.
Her gün 5 posta. gerisini sen düşün...
Şişme bebek ak
Bildiğiniz güzel bir şişme var mi
Yok kullanmyorm
Neden kullanacaksınız siz sîkli bayan misiniz
Ozaman niye sordn
😄😄 makara olsun maksat 5 posta felan attığım da yok 😊
😁😁