Sonunu düşünmeden anı yaşayarak yaptığınız davranışlar size ne hissettirir?

Sonunu düşünmeden anı yaşayarak yaptığınız davranışlar size ne hissettirir?
Bana güzel hissettirir tabi ki de.. ama aklıma eseni yapamıyorum çünkü her zaman her an istediğimizi yapamıyoruz maalesef.. bazı şeyler keşke ile kalıyor sadece.. bu yüzden de artık beklentiye girmiyorum.. hayal kırıklığı yaşamamak için
Geriye dönüp baktığımda çok fazla bir şeyler kazandırmamış o şekilde yaşamak.. Belki o an oldukça cazip geliyordu, heyecanlıydı, ilgi çekiciydi ama zaman geçtikçe uçlarda olmanın riskli kısmını anlıyoruz..
O yüzden dengeli yaşamak lazım..
Muhtemelen sonu sıkıntılı olur ama sonunu düşünmeden pek hareket etmem
Eig için teşekkürler 🌹🌹
Rica ederim🌺
Aklıma eseni yapıyorum. Zira aklıma esen eğer mantıklı ve makul ise ben onaylayıp uygulama aşamasına geçiyorum..
Teşekkürler :D 🖤
Ricalar yavrum💋
Cevap
21Cevap
Daha özgür hissediyorum. Her an, her adımı planlayarak yaşamak yorucu.
Aklıma eseni yapmaya müsait bir ruh hâlim yok, yapım buna uygun değil. Aklıma eseni yapabiliyor olsam sırtımdan büyük bir yük alınmış gibi hissedebilirim. Daha ferah, daha huzurlu. Hayat buna müsaade etmiyor 🍀🗝️
Tam da ihtiyacım olan zamanda sormuşsun :D öyle bir şey yaptım ki inanamazsın ama hiç pişman değilim aksine kendime helal olsun sana diyorum ajdjjenf
Ne konuda yaptığıma göre değişir. Hayatımla ilgili çoğu konuda planlı biriyim. Çok duygu yüklü olduğum anlarda aklıma eseni yaparım ama o da hiç aklımdan geçmemiş bir adım olmaz çoğunlukla.
Özgürlüğümden taviz vermedimi. Kafama koydumu yaparım. Anı yaşamayı severim. Bu dünyaya bir kere geliyorum.
Aklıma Esenler karakterime ya da başkasına zarar vermeyecekse güzel ama çokta çılgınca şeyler yapmam
Böyle biri hiç olmadım olmamda bile bile ateşe yürümek bu, kişiliğime ve yapıma ters bir durum.
Her şeyi kafana göre yapamazsın Bir yerden sonra ters teper Özel hayatın da naparsan yap o seni bağlar ama normal hayatta zor
İyi geliyor.. sonuç ne olursa olsun, kendime iyi gelen birşeyi yapma gücü ve cesaretini kendimde bulmam bile iyi hissettirir.. ve aklıma anlık gelen herneyse de zaten bir süredir bilinc altımda yapmayı düşündüyüm birşeydir muhtemelen..
Sevdiklerimi üzmedigi sürece mutlu hissettiriyor
Sıkıcı bir özgürlük. istedigimu yapmak ise sıkıcı olmayan bir ozgurluk
Zaten yapıyorum o an iyi hissettiriyor sonrasında yine yapmışım yapacağımı diyorum😂
Daha özgür kimseye bağlı olmadığını çevrenin ne der düşündüğünü takmadan yaşamayı hisettirir
Yapiyorum.. birsey olmamis gibi devam ederim.
Anlık aklıma geleni yaptığımda anlık anlık duyuyorum. Yani mutluluğu da anlık oluyor.
Aklıma esenler uçuk kaçık şeyler değil ya zaten
Aklına eseni deli yapar be
Bazen rahatlamış hissettiriyor ama çok hata yapıyorum öyle
En sevdiğim anlardir. Sonrasında küçük pismanliklarda olsa.
Yaşlandıgımı hissettiriyor. :(
İyi.. bazen pişmanlık
Kendimi çok rahat mutlu hissettim hep
Özgür olduğumu hissettiriyor ve mutlu oluyorum
Sonuçlarına iyi veya kötü katlanmam gerektiğini
Diken üstünde tutar o rahat kafa bende pek yukk
Yıllardır öyle yapıyorum gayet mutluyum 🙂
Alışık olduğum rahatlığı
Anı yaşamam o yüzden aklıma eseni yapmam
Genel olarak sonunu düşünmüyorum Allah ne verdiyse
Özgürlük. Bu şekilde yaşıyorum zaten.
Deliller gibi özgürlük