Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı. Allah belasını nasıl verdiğine göre değişir. Ufaktan vermişse ya Allah işte derim😃 ama kötü bir duruma da sevinemem ben ya ne kadar hak etmiş olursa olsun.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
- s1 ay
Üzülüyorum. Kolay kolay ah etmem. Benden ah yiyenin vah haline.
30 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 17,4b cevap paylaştı. Ben kolay kolay ah etmem kimseye. Ettiysem de mutlaka çıkar. Ben de keyifle izlerim.
10 YorumlaBen birisine ne kadar Ahu edersem edeyim o adamın başına bir şey geldiği zaman ve benden yardım istediği zaman gene gider yardım ederim yani o kadar vicdansız gaddar bir insan değilim bana yani en büyük kötülüğü yapmış olsa bile tabii ailemden birini öldürmekten falan bahsetmiyorum işte böyle arkadaş ortamında özel hayatta ve benzeri şeylerde çeşitli yanlışlar gördüysek kalbimiz kırıldıysa dahi o insanın da o kadar kötü olmasını istemem sonuçta ölümlü dünyada yaşıyoruz yani bugün varız yarın yokuz, yani niye bu kadar düşmanlık ve kin besleyeyim ki benim de hatalarım olmuştur hiçbir şey tek taraflı değildir
10 Yorumla- 1 ay
İlahi adalet var, birinin emeğini, iyi niyetini harcarsanız, başka bi şekilde sizi de harcarlar sözünün ispatını gözlerimle gördüm. Bu yüzden ah etmiyorum Allah'a havale ediyorum. Ne hissediyoruma gelirsek nötr üm çektikleri azap onlara yeter.
11 Yorumla - 1 ay
Helal olsun sana teyzem be bu master nasıl oluyoz bende olacam bende
12 Yorumla- 1 ay
Sağolasın garip nick'li teyzem
- 1 ay
Benim öyle huylarım yok.. Allahın işine karışılmaz 😬
11 Yorumla - 1 ay
İstemeden ah etmiştim ve ahım tutmuştu ona bile üzülmüştüm. Fuzulinin dediği gibi". Canımı yakma, elimde olmadan ettiğim ahımdan sakın".
13 Yorumla- 29 gü
Pişmanlığın vicdanından sanırım
- 29 gü
Evet
- 29 gü
Vicdan kıymetli
Tatmin oluyorum
11 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. Hepsi de tutuyor. Şuna ahım geçmesin, buna ahım tutmasın diye dua eder oldum. Bazılarına kıyamıyorsun.
10 Yorumla- s1 ay
King gibi hissediyorum. Ahımın kaldığı 2-3 kişi kaldı. Bekliyorum yakın zamanda haberlerini. :D
10 Yorumla - 1 ay
İlahi adalet bakanlığı tarafından cezasi kesilmisse içim rahatliyor
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. İlahi adalete olan inancım daha çok artıyor.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Ben kimseye ah etmem ya kötü illa bulur ettiğini biz tevekkül e inan insanız
10 Yorumla- 1 ay
Kimseye ah etmediğim için hiç deneyimleme fırsatım olmadı.
10 Yorumla Gençleştim resmen bu kadar mı farkeder. Hissi yaşıyorum
10 YorumlaŞahit olduğum zamanlarda sevinmiyorum tabii ama karşımdaki insanın da ders alabilmiş olmasını isterdim.
Kendine çekidüzen vermek yerine daha çok ahımı aldı.00 Yorumla- 1 ay
Ah etmem. Ama içten içe kızdığım insanlara bir şey olması beni korkutur.
10 Yorumla - 29 gü
İyi hissettiriyor hele bi de bunu görünce tadından yenmiyor 🙂
00 Yorumla - 1 ay
Ah haberim olsa bir de 😅
20 Yorumla - 1 ay
Aniden yağmur başlar ve çantanda şemsiye vardır😇
20 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. 1 kişiye etmiştim tuttu ele hojjj dedim 😂
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. Hunharca kahkaha :D
10 Yorumla- 1 ay
100 cariyelik hareme girmiş gibi
10 Yorumla - 1 ay
Sanırım hiç ah etmedim kimseye
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 346 cevap paylaştı. mutlu hissettiriyor beter olsun
10 Yorumla- 1 ay
Bi iyi gelmiyor değil 😅
10 Yorumla - 1 ay
Gayet iyi hissediyorum
10 Yorumla - m1 ay
Kimseye ah etmiyorum ben
10 Yorumla - 1 ay
10 kilo desene ya 😂
12 Yorumla- 1 ay
Valla öyle bi rahatlama da yok benzersiz bir şey 😂🤣
- 1 ay
Kime ah ettiysem benim başıma geldi