Erkekler kaç yaşında sünnet oldunuz hatırlıyor musunuz, gerçekten acıyor mu yoksa çocuklar mı bilmediği için korkuyorlar. Sevgilimin sünnet anısını çok merak etsem de sormaya utanıyorum. Sizin sevgiliniz sorsa anlatır mıydınız?
2 ay
12 ya da 13 yaşındaydım yemek masasının üzerinde sünnet oldum. Aslında soyunana kadar korkmuyordum. Öğretmenim ve 2 komşu aileden birileri vardı birde karşı komşunun ve okuldan kız bir arkadaşım vardı. Aşırı utanmıştım ama o an vaz geçtiğimi söyledim elimden ayağımdan tutup yatırdılar. Başta bir şey canımı çok acıttı muhtemelen iğneydi sonra gene hafif acı vardı ama o kadar değil.
Utanma, korku karışık bi an olmuş
Nasıl yapılıyor ki
Sünnet mi İzlemedim o an bağırmak ağlamak ve kurtulmaya çalışmakla meşguldüm. Muhtemelen kesimin kendisi o kadar acıtmıyordu ama benim canım baya yandı ya iğneden ya da psikolojik. Sonraki 2 gün baya kötüydü birde belden aşağı çıplak olunca öok utanç vericiydi yaz tatilinde olduğumu hatırlıyorum o yüzden evden çıkmıyordum zaten
Uyuşturuyorlar da ilacın etkisi geçince acıyor tabi. İşeyince sargının 2 tarafından çıkıyordu çişim. Şeyimi 2ye böldüler sanmıştım ağlamıştım 🤣🤣🤣🤣
Ahhh 😅😅
Yaşarken çok kötü de işte böyle üstünden yıllar geçince gülüyorsun
Sünnet anısı erkekler için tam bir destan konusu kız 😅 Çoğu çocukken oluyor zaten, o yüzden acıdan çok korku ve utanma kalıyor akılda. Gerçekten acı var ama doktor ve yaş çok belirleyici.
Sevgiline sorarsan büyük ihtimalle anlatır bence, erkekler bu konuyu biraz “gülerek” anlatmayı seviyor. Nazikçe “Çocukken sünnet olmuştun ya, nasıldı o gün?” diye girersen konuşur. Sen sevgiline böyle şeyleri sorar mısın normalde yoksa bundan özel mi utandın? 💕
sevgilinizle aranızdaki samimiyete bağlı sorabilirsiniz bence bunu ona.
Sorabilirsin ya
Hatırlıyorum ben de ergenken oldum yani korku heyecan utanma değişik sorsan belki anlatır belki utanır resmi vardır büyük ihtimalle
Nasıldı
Evde yemek masasının üstünde kestiler pantolonu bezi açıp bedensel engelli olduğum için
Eklemek istersen ekle
Yorumunuz için teşekkür ederim, burada böyle bir soru sorduğuma biraz utandım 🙈
İster istemez acıyor sevgilim sorsa anlatırdım
Yaşının biraz büyük olması seni etkilemiş miydi?
14 yaşında evde herkesin önünde oldum. Kim sorarsa anlatırım.
Soruyorum nasildi
11 yaşında oldum narkoz verdiler zaen kafa bir milyon giriyorsun çıkıyorsun bir şey hatırlamıyorsun hissetmiyorsun ameliyat zaten. Ama sonrasında pansuman süreci oluyor bir ilaçlı suyun içine koyuyorduk falan
Yaşımı hatırlamıyorum ama travma resmen. Rezil bir durum.
14 yaşında olmuştum hatırlıyorum tabiki. Korkudan falan değil gerçekten berbat bi acısı vardı , yıllar geçti hala aklımda. Kız arkadaşlarımdan merak edip soranlar olmuştu, onlara da açık açık anlatmıştım, utanacak bişey yok sonuçta.
11 yaşında olmuştum korku dolu acılı ağlamalı çünkü sünnetçi hanım uyuşturamadı tam
6 yaşındaki halimi soruyon saçma değil mi
Bunu bilemezdim ki, sonucta herkes 6 yasinda olmuyor
Tamam.10 olsun
istersen anlatirim sana
Olur
Evet acıyor. Sevgilim sorsa anlatırdım.
Merak korku 😒😌acıyordu tabi manyak mısın
kasedi var direkt onu izletirim
Olmadığım şeyi anlatamam 😐
anlatırım
Korku + utanma + heyecan + acı kombinasyonu
Hatırlamıyorum ki