Tip olur, davranış, fikirleriniz olur.. neyinizle anılırsınız, unutulmazsınız? Detay soru başlığa ile aynı olmadı detaya göre de cevap verebilirsiniz..

#inci🤍
Tip olur, davranış, fikirleriniz olur.. neyinizle anılırsınız, unutulmazsınız? Detay soru başlığa ile aynı olmadı detaya göre de cevap verebilirsiniz..

#inci🤍
Bizim insanımızın en büyük sorunu bu biliyor musun? İyi insan değil önemli insan olmak, akılda kalmak, insanları etkilemek peşindeler. Oysaki önemli değil de iyi insan olmak istesek pek çok sorun kendiliğinden çözülecek.
Kim neye sahipse onunla önemli insan olma peşinde. Kimi güzelliği, kimi parası kimi tırnağı kimi yeteneği kimileri de aklıyla. Ama amaç hep aynı önemli insan olmak. Kimin neyi varsa onunla ön plana cikma peşinde.
Ben hiç önemli insan olma peşinde koşmadim. Benim için önemli olan önemli değil iyi insan olabilmek. Varsın kimsenin aklında kalmayayim ama iyi insan olarak, vicdanım rahat öleyim.
Bunu zorla yapmam. İnsanlara göre şekil almam. Tamamen doğal olur. Akılda kalmak da istemem.
Teşekkürler.
bilmiyorum ama geçmişimde ki bi kaç kişiden kendi itirafları ile duymuştum bunu izin kaldı çıkmıyor kimse sen gibi olmuyor denesem de vs gibi
nasıl duyduğuma gelecek olursak hani sen tüm yolları kapatsan dahi sana bir şekilde ulaşan insanlar olur ya o şekilde işte
Kalırım diye düşünüyorun bi insanlara da sormak lazım amaa
❤️
Cevap
38Cevap
Kimin neresinde kalacağıma ben karar veririm :D
Aslında kalmak istediğimin aklında kalsam kafi
Değişiyor her yerde. Bazısı sessiz, arkada oturan biri der. Bazısı yeni gelen kız diye anımsar. Kimi de konuşkan, şen şakrak ve meraklı der. Kimisi sadece şaşırır ve öyle biri mi vardı der. Ben bile kendimi çok iyi tanımlayamazken insanlarda kalıcı bir etki ve unutulmaz bir iz bırakmam namümkün.
Etkilendiğimi etkilerim, diğerleri için bir şey diyemem. Çok önemsemem bunu.
Bugün birisi sana sallıyordu haberin olsun fena dedikodular döndü kimsin bilmiyorum ama denk gelince söyleyeyim dedim. Soruna gelirsek evet :D
Aa, ben bu görüşü yeni gördüm... ne dediler bana
Ben dün ne yedim onu hatırlamıyorum benajajsjs
Kusura bakma bir sey ararken gördüm bu görüşü
Ben niye kusura bakayım shshsi
Görüşü 2 ay sonra gordum😀
Yani benim sorunum değil hdhd
Kim ne demis söyle 😀
Yav ne bileyim jdjddjd 2 ay diyorsun jdjddd
Neyse açan açsın soru diyen desin şu sitede bile kıskançlık hasetlik var ama kafamız nasıl guzel
Var zaten shsjs
Dürüst ve güvenilir kişiliğimle anılarım.
Genelde işverenlerim beni çok sever.
Amma velakin pireye kızıp yorgan yaktığım çok olmuştur sırf bu yüzden 30 bin maaş veren eski işverenimin yanına gitmiyorum.
Tip olarak akılda kalma ihtimalim yüzde yüz çünkü saç rengim ve göz rengim çok nadir bi renk herkes de pek olan bi renk olmadığı için çok neşeliyim dir etrafıma gülücükler saçarım ben herşeyimle anılırım bence benden bi tane daha çok çünkü.
Ben genelde attığm kahkahalarla tanınıyorum.😅😅 ne kadar engel olmak istesem de sesli gülerim. Bu yönden akılda kalabilirim ama hoşlanacağim bir durum da degil. Benim için özel birinin aklında kalayım kâfi..
Önemli olan insan olarak bir iz bırakıp hatırlanmak o yüzden hep derim. izler kalır izler kalırsın...
Çok sanmıyorum ama genelde hanimefendiligim ve güzelliğimden övgüler alırım hatirlanirsam da bu şekilde hatirlanirim
Bilmiyorum ama geçmişte görüp konuşanların hepsi sonradan hatırlıyor beni. Ben çoğunu unutuyorum bile. 🤔
Tip olarak değilde karakter olarak izim kalır her zaman.
Natürel bir tipim. Hiç görmeyen bile beni nerden tanıdığını çıkartmaya çalılır 😊
Çevremdeki insanlar öyle diyor ama bana hiç öyle gelmiyor
Gidipte geri gelen çok oldu.
Demek yer etmişim zamanında.
İstiyorsam kalırım. Buna ben karar veririm 🙊
Bence evet. Çünkü benim hatırlamadığım kişiler beni hatırlıyor.
Yaptıklarımla hamarat ve tatlı biri olarak hatırlanırım
Evet kim olduğunu bilmediğim insanların adımı bilmesi bazen can sıkıcı
Akılda kalan biriymişim 🥲
Detaya cevap vermeyim ben jdmdksmdksm
Önce yüz yüze konuşmam ve enerjimle, sonra, tipimle, en son da fikirlerimle.
Genelde evet beni aklında tutamayan halay çeksin ldldlsldl
Bilmiyorum. Öyleysem de önemli değil değilsem de önemli değil
Bir gece uyuduklarında birde sabah uyandıklarında akıllarından çıkmayacak kadar imzamız vardır.
Sadece hayatına dokunduğum insanların akıllarında kalıcıyım..
Fazla konuşkan değilim
Efendi sanıyorlar 😂😂
Pek umrumda değil yoksa neler neler yaparım
Dış görünüş olarak bilmiyorum ama her telden çaldığım için insanları biraz düşündürüyor diye düşünüyorum
Şu nick name değiştirmem lazım 😄
Geç kalmışsın değişmez artık jwjs
Soru karmaşık detaya girdim iyice boğuldum
Hepsi böylesin Süheyla
Hep böylemisin olacaktı
Karışık değil ya bak güzel cevaplar geldi
Evet soruyu görünce çokta karmaşık değilmiş
Biraz öyle bugünler de kaç defa it gibi dönüş yapan ex oldu bilmiyorum
Kalırım🫠🫠
Hayır değilim ve olmak da istemem.
Evet genelde kalırım.
Evet aklında kalırım insanların 😬
Akıllarında kalan bir karakterim.
Bilmem, insanlara sormak lazım😀
Sanmıyorum öyle iyi tipe sahip degilem
İlla ki birilerine dokunmuşumdur
Tanışan kişinin aklında kalmamam imkansız.
Yani öyle biri olduğumu düşünmüyorum
Yok ya sanmıyorum
Genellikle unutulmayan biriyim
Değilim sıradan basit düz insanım
Daveanışımla kalırım akılda genelde
Kesinlikle tereddüt etmeden evet diyorum
Genelde dış görünüşüm unutulmaz
Saçlarimdan dolayi akilda kaliyorum.
öyle olduğumu düşünüyorum.
Herşeyiyle anılırim
Yok bea kimin aklında kalıcaz jdjdmd
karakterim ve fikirlerimle akla kazanırım