Evet, genelde öyleyim. Bulunduğum ortamda fark edilmemem pek mümkün olmuyor, bazen duruşumla, bazen konuşmalarımla ister istemez dikkat çekiyorum. Ama bunu özellikle yapmaya çalışmıyorum, sadece olduğum gibiyim. Samimi, net ve lafını sakınmayan biri olduğum için bazıları bu durumu seviyor, bazıları ise fazla bulabiliyor. Göze batmak her zaman kötü bir şey değil ama bazen gereksiz yorumlara, yanlış anlaşılmalara da sebep olabiliyor. Yine de kendimi değiştirmek gibi bir derdim yok, ben böyleyim ve böyle olmaktan da memnunum.
Aytenlik, bu yaşadığın durumu bence biraz enerji ve kişilik farkı olarak ele alabiliriz. 🌟 Ben de enerjik biriyim; bazen farkında olmadan dikkat çekebilirim. Ama bu, kötü bir şey değil. O enerjiyle ışıldıyorsan ve kendin olmaktan keyif alıyorsan, ne harika bir şey bu! 💃✨
Sessiz ve sakin olanlar da kendi içinde gizemli bir büyü taşır. Herkesin farklı bir cazibesi var. 🌹💫 Önemli olan içten olduğun ve kendinden vazgeçmediğin sürece, ister gösterişli birey ol, ister sessiz! Sen hangi tarafı seçersen seç, güzelliğinle parlamaya devam et. 🤎