Tabi ki erkekler yalancı 10 lafınızdan 9 u yalan
Erkekler
Kadınlar
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Tabi ki erkekler yalancı 10 lafınızdan 9 u yalan
En başta belirtiyorum bunu cinsiyetle yalan söylemenin bir alakası yoktur, söylemek isteyen her türlü, her şekilde söyler ben gözümün önünde görüyorum iki erkeğide idare eden kızları, bu yüzden yalan söylesen bile günün birinde o yalanlar ayağına dolanacak yaptıklarında yanında kalmayacak bunuda genel söylüyorum yalancılar üstüne alınabilir, bu yüzden yalan söylemek kötü bir durumdur, sorunda belirttiğin cinsiyet algısından çıkmalısın bence.
Hangisini seçeyim bilemedim. Yalana dokunmamış biri kaldı mı ki? İnsanlar yalan rengine bulanmışken tamamen temiz ve dürüst diyebileceğim değil bir cinsiyet, tek bir insan bile yok.
Cevap
29Cevap
Aslında kadın daha yalancıdır ama yakalanmayan yalan yalan sayılmadığı için etkeklere kalıyor ihale
Bence ikisi de yalancı.. erkeklerin çoğu yalancı zaten yürüyen yalan makineleri. kadın desen de oda iki yüzlü bir öyle bir böyle.
Kadinlar kesinlikle kadinlari tanimadan once erkekler derdim ama artik net kadinlar misal hep karakterli erkek severim der zittiyla sevgili olur tipe onem vermem diyen kim varsa onem verdigi ortaya cikiyor severim derler aslinda kalpleri yok cikarlari var bu yuzden kadinlar yalanci
Ben erkekler diyorum çekinmeden açık açık söylüyorum
Yalancı olmak kadın erkek meselesi değil kişilik meselesi
Erkekler😂 Kadınların diyen yalan söyler, kadınların yalanı zor yakalanır🤭 yalan söylediğini bilmezler😂
Yani bence kadınlar açık olmak gerekirse ama biz iyi gizliyebiliyoruz erkekler açık veriyor hemen o yüzden erkekler tabiki
Yalancı yalan söyleyene mi denir yoksa yakalanmayana mı 😊 ikinci seçenek ise kadınların eline kim su dökebilir ki 😊
Erkekler yalan söyler yakalanır yalan söylediği anlaşılır fakat kadınlar yakalanmıyor o yüzden yalan söylemiyorlar gibi görünüyorlar :D
Kimden kişiye değişir ama Cem yılmaza göre kadınlar daha iyi yalan söyleyeniliyorlar😀
https://youtu. be/81zxTuF3e7c? si=zbbnEoQTwhk-J_F1
Erkekler yakalandigi icindir yalanci. Yoksa asil yalanci kadinlar ve yakalanmazlar
Kadın yalancı değil sadece fazla detay vermeden anlatiyoruz😀
Düzgün konuş ya🙄
Kadının da erkeğinde yalancısı çok fazla seçim zor yani
Kadınlar… Erkekler yalan söyleyemez genelde.
Bazı Kadınlar dehşet yalanlar atar.
Kadınlar. Neden biliyor musun? En azından erkekler bir kızı istemediği zaman arkadas olalım deyip de ya da onun ilgisinden beslenip cepte görerek duyguları ile oynamıyor.
Aslında kişiye göre değişir herkes en çok hangi cinsiyet yalan söylemişse o yalancıdır bana da erkekler yalan söyledi ya da ben erkeklerin yalanına daha çok kandım bu da olabilir
Erkekler, Yalan nedenleri de ezikliklerini saklamak.
Kadınlar da yalan söyler ama onların yalanları genelde güvenlik nedeniyle. Ama erkekler hem yalancı hem iki yüzlüdür.
10 lafımızın 9u yalan 1i şüpheli
Erkolar yalancı
Karakter bozukluğu cinsiyet ile alakalı olamaz
Bence iki tarafta çok yalancı
Bunun cinsiyeti yoktur.
Erkekler kadınlar da belli etmez
Ben buradakiler kadar yalancısını görmedim yahu😂
tabiki kadınlar tartışmasız eyşanlar bitmez
Kadınlar daha iyi yalancı
Ben kadınlar kadar yalancı bir cinsiyet görmedim
Kadınlar çok iyi yalan söyleyebilir
Erkekler