Kişilik & Karakter Erkekler mi daha çok yalancı kadınlar mı? YesMama Takip Et Yoda Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Bu yalan hastalığınız beni tiksindiriyor hanımlar beyler!!! Erkekler mi daha çok yalancı kadınlar mı? Cevapla Erkek Soruları Kadın Soruları Hasta Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204b cevap paylaştı. karaktersiz olan yalancıdır 1 0 Yorumla
Toval Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Erkek veya kadın farketmiyor. Karakteri bozuk ve ruhu çürümüş insanlar yalanlarla yaşamayı tercih ediyorlar. Ve bu çirkinliklerinde boğulmayi bir marifet ve kurtuluş olarak görüyorlar.. 1 0 Yorumla
Cesurby Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 556 cevap paylaştı. Cinsiyetle alakası yok bunun yalancılık kişilikle alakalı bir şey.. 0 0 Yorumla
Sormalarageldik Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. Erkekler yalan söyleyebiliyor olsa yalancı diyemezsiniz zaten 😂 0 0 Yorumla
mies94 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kadınlar. Ama saklamayı bizden iyi beceriyorlar. :D 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Kadınlar mı erkekler mi bilmem ama bildiğim şu var merakı gidince engel atan bir tayfa var hiç haz etmiyorum onlardan 0 2 Yorumla YesMama 1 yıl Nasıl mesela.. fotoğraf isteyip sonra engelliyorlarmi Cevap sahibi 1 yıl Evet öyle yapıyormuşsun
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
karaktersiz olan yalancıdır
Erkek veya kadın farketmiyor. Karakteri bozuk ve ruhu çürümüş insanlar yalanlarla yaşamayı tercih ediyorlar. Ve bu çirkinliklerinde boğulmayi bir marifet ve kurtuluş olarak görüyorlar..
Cinsiyetle alakası yok bunun yalancılık kişilikle alakalı bir şey..
Erkekler yalan söyleyebiliyor olsa yalancı diyemezsiniz zaten 😂
Kadınlar. Ama saklamayı bizden iyi beceriyorlar. :D
Yalanin erkeği kadınımı var
Kadınlar mı erkekler mi bilmem ama bildiğim şu var merakı gidince engel atan bir tayfa var hiç haz etmiyorum onlardan
Nasıl mesela.. fotoğraf isteyip sonra engelliyorlarmi
Evet öyle yapıyormuşsun
erkekler net mxlznfşsndşsmd
Kadınlar..